האתר מחלק משתמשי סטים,כלים לפריצה של סטימים,ועוד הרבה דברים כמו משתמשי פייסבוק,משחקי דפדפן ועוד.. לשני 120! [האתר באנגלית] אני אישית השגתי מישם הרבה משתמשי פייסבוק,משתמשי טרוייאן ו3 סטימים
נערך לאחרונה על ידי L0L; 15-12-2011 בשעה 14:04.
נכתב במקור על ידי L0L האתר מחלק משתמשי סטים,כלים לפריצה של סטימים,ועוד הרבה דברים כמו משתמשי פייסבוק,משחקי דפדפן ועוד.. לראשון 100 לשני 120! [האתר באנגלית] אני אישית השגתי מישם הרבה משתמשי פייסבוק,משתמשי טרוייאן ו3 סטימים קיבלת שלח
נכתב במקור על ידי קליט קיבלת שלח קיבלתה תעלה מוניטין
נכתב במקור על ידי L0L קיבלתה תעלה מוניטין לא קיבלתי כלום שלח שוב
שלחתי
נכתב במקור על ידי קליט קיבלת שלח האתר אמין? יעני מה שהוא אמר זה נכון? כי זה נראה די מפגר למה לפרסם תאתר ב150 נק' במקום למכור תמשתמשים ביותר.
סכום הגודל שמותר לחתימה הינו 600, חתימתך הייתה בגודל 949 ולכן נערכה. אנא שמור על החוקים. ספוילר: להבא הלינקים לא ישמרו. http://img263.imageshack.us/img263/958/130983008776.png
נכתב במקור על ידי ביסלי האתר אמין? יעני מה שהוא אמר זה נכון? כי זה נראה די מפגר למה לפרסם תאתר ב150 נק' במקום למכור תמשתמשים ביותר. דבר ראשון זה לא אתר זה פורום ואתה חייב להירשם אליו על מנת לראות את התוכן וגם המשתמשים שמה לא עובדים לי לא ממליץ .
נכתב במקור על ידי L0L האתר מחלק משתמשי סטים,כלים לפריצה של סטימים,ועוד הרבה דברים כמו משתמשי פייסבוק,משחקי דפדפן ועוד.. לשני 120! [האתר באנגלית] אני אישית השגתי מישם הרבה משתמשי פייסבוק,משתמשי טרוייאן ו3 סטימים אני מוכן לקנות עם אתה רוצה 110!? עם כן תשלח בה''פ זריז אחי זה דחוף לי ועוד שאלה יש שם מדריך פריצה לפייסבוק או לפוקר בפייסבוק...?
נכתב במקור על ידי adir052 אני מוכן לקנות עם אתה רוצה 110!? עם כן תשלח בה''פ זריז אחי זה דחוף לי ועוד שאלה יש שם מדריך פריצה לפייסבוק או לפוקר בפייסבוק...? כן 110 זה בסדר ולא אין שם שלם = תקבל
נכתב במקור על ידי L0L כן 110 זה בסדר ולא אין שם שלם = תקבל תענה פרטי..
נכתב במקור על ידי adir052 תענה פרטי.. עניתי אחי
נכתב במקור על ידי L0L עניתי אחי שלחתי שלח לי ותביא הסבר??? ותביא סקייפ עם יש לך אחי..
נכתב במקור על ידי adir052 שלחתי שלח לי ותביא הסבר??? ותביא סקייפ עם יש לך אחי.. שלחתי
חוקי הפורום