קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [יעוץ] החברה שלי ואני - מה לעשות?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-03-2012, 09:30
  2. [עזרה] אני רוצה להוציא כסף מאפרידיים אבל אין לי פייפל מאושר.
    על ידי Sagi Rosenthal בפורום כסף ברשת
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 30-09-2011, 14:55
  3. [סרטון] איזה כיף זה לעשות ככה :D
    על ידי XxnirxX בפורום סרטונים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 23-09-2008, 18:28
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 25-08-2007, 14:05
  5. [שאלה] בקשר לרשת(אני רוצה לעשות)
    על ידי DoGow בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 21:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

רוצה להוציא את החברה ליום כיף, מה לעשות? [16]

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1
    נקודות
    684

ברירת מחדל רוצה להוציא את החברה ליום כיף, מה לעשות? [16]

זה לכבוד החצי שנה שלנו וסתם כי רציתי לצאת איתה ליום כיף

זה יום חופש. אז ככה, חשבתי שנפתח את הבוקר בנמל תל אביב בארוחת בוקר יפה כזאת. אחרי זה נטייל שם קצת, ופה אני צריך שיהיה לי משהו מעניין. אחרי זה אני רוצה שנבוא אליי לארוחת צוהריים, אולי נראה סרט או משהו אצלי כשהיא תבוא יהיה משהו רומטי חחחח זה לא בעייה . בסוף אני לוקח אותה הביתה ובחדר שלה מביא לה את המתנה שלי (תכשיט).

הקטע הוא שחוץ מטיול בנמל אין לי מה לעשות בין לבין בחוץ. אני באמת לא מצליח למצוא רעיון. חשבתי אולי אפשר ללכת לבאולינג אבל זה לא כזה רומטי.. בקיצור אני צריך רעינות.

תודה D:
    EiTkoCaT

עדיין לא הפכתם לאוהדים בעמוד הפייסבוק הרשמי של אטרף?!

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי EiTkoCaT צפיה בהודעה

זה יום חופש. אז ככה, חשבתי שנפתח את הבוקר בנמל תל אביב בארוחת בוקר יפה כזאת. אחרי זה נטייל שם קצת, ופה אני צריך שיהיה לי משהו מעניין. אחרי זה אני רוצה שנבוא אליי לארוחת צוהריים, אולי נראה סרט או משהו אצלי כשהיא תבוא יהיה משהו רומטי חחחח זה לא בעייה . בסוף אני לוקח אותה הביתה ובחדר שלה מביא לה את המתנה שלי (תכשיט).

הקטע הוא שחוץ מטיול בנמל אין לי מה לעשות בין לבין בחוץ. אני באמת לא מצליח למצוא רעיון. חשבתי אולי אפשר ללכת לבאולינג אבל זה לא כזה רומטי.. בקיצור אני צריך רעינות.

תודה D:
    אתה לא יכול לחנוק אותה מרומנטיות
    ארוחת בוקר רומנטית - אח"כ משהו כיף (באולינג / גלידה / משהו אחר) אח"כ אולי סרט ואז צהריים משם לים בשקיעה ואז הביתה למתנה

משתמש מכור האוואטר של -Flame-
    שם פרטי
    אדם
    לייקים
    290
    נקודות
    155
    משפט מחץ
    אני שונא אנשים מפגרים

תודה D:
    לפני שאני שופך רעיונות, אתה צריך להפנים משו, אולי זה יעזור לך להפוך את היום הזה ליום מושלם...
    אין מי שמכיר את חברה שלך, יותר טוב ממך... זה איש איש לדעתו, ואתה צריך להפעיל את גלגלי השיניים בשכל שלך ולדעת מה הכי מתאים לך לעשות לה, כי אם זה יהיה צבוע כזה, שפתאום אתה תתנהג בצורה אחרת לגמרי, יש מצב שבעתיד כשיגיע השנה, והיומולדת שלה, אתה לא תצליח שוב לחשוב... אבל אם תעשה מה שמתאים לך, שכתור בנאדם שלא מכיר אותה, לא יודע מה מתאים לך, זה מה שיוביל לתוצאות הכי טובות...
    אז, אם אתה בא לפה כדי לעשות CTRL+C ואז CTRL+V בדייט הזה, לא יצא לך שום טוב, תשאב רעיונות ותעוות אותם שיהיו דבר שיתאים רק לכם!

ועכשיו:
    -אולי תנסו להכין ביחד אוכל, פעילות משותפת כיפית, ומקשרת בין 2 אנשים בצורה ממש ממש טובה, תחשוב על משו שהוא מסובך חושילינג, ותשקיעו יחד 3 שעות בהכנות של עוגיות מיוחדות, איזה פאסטה מטורפת, מה שבא לך! אח"כ גם יושבים ביחד ואוכלים את מה שאתם שניכם הכנתם ביחד, שזה אחלה של הרגשה.
    -אם שניכם יודעים איך לנגן בכלי מסוים, תנגנו ביחד! (לפעמים אני וחברה שלי יושבים אצלי ושנינו מנגנים ביחד בגיטרה שירים של ניקלבאק, כיף לא נורמאלי) (אל תשכח שחלק מהצחוקים זה גם אשכרה לשיר את המילים!)
    -תצאו ביחד לאיזה גן חיות, אם יש בסביבה, זה גם אחלה של פעילות, בעיקר תלכו לחיות החמודות בסוף הזיכרון הכי טוב, הוא מהפעילות האחרונה שהאדם מבצע! (אם יהיה הרצאה ארוכה ומשעממת, ובסופה מופע מדהים של להקה אהובה אליך, תזכור את המופע ולא את ההרצאה, אבל אם זה יהיה הפוך {קודם המופע ואז ההרצאה} אתה תשכח מהר מהמופע, והזיכרון של השיעמום מההרצאה ידכא אותך)

אם אתה רוצה עוד רעיונות, צור קשר אחי!
    נערך לאחרונה על ידי -Flame-; 17-12-2011 בשעה 22:28.
    חינוך לכבוד, יציל את הדור החולף
    חינוך לעושר, יציל את הדור החדש
    חינוך לערכים, יציל את העולם מהדור החדש

"חינוך הוא נשק שהשפעתו תלויה במי שמחזיק אותו בידיו ובמי שהוא מכוון עליו" (סטאלין)

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

תודה D:
    שלום לך,
    אני אכן מסכים עם אדם בקטע שכדי שתעשו משהו משותף, כמו להכין אוכל, לכו למקומות יותר רומנטיים ויחודיים.
    אני ממליץ לך גם ללכת אולי לים.הכי חשוב זה להיות פתוח ולנסות להיות מקורי, כי רק ככה היום הזה יהיה מוצלח כמו שאתה רוצה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,448,044 | הודעות: 8,148,626 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect