קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 22-08-2007, 10:20
  2. טוב יש לי שאלה לגבי מוטורלה E1000
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:43
  3. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

לגבי מועדונים - מסיבות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל לגבי מועדונים - מסיבות.

אהלן חבר'ה
    כשאתם במועדון, רוקדים, וקולטים שבחורה מסתכלת עליכם, ואתם מסתכלים עליה בחזרה, ונראה כי יש עניין. הגיוני פתאום שחבר שלה צץ? כאילו היא שולחת סימני התעניינות, ופתאום מנשקת את החברה שלה/רוקדת איתו וכד'. קורה לא מעט דווקא
    אז סתם רציתי לדעת כאילו יש מצב שהבחורה שולחת דברים אף על פי שחבר שלה נמצא במסיבה? איך מתמודדים אם דבר כזה? כאילו, את שולחת סימני התעניינות אך אם הייתי ניגש היית אומרת לי: "יש לי חבר"? אז למה המשחק הזה? ((והכל בגדר השערה שזה מה שהיא היית אומרת, פשוט ניראה לי די הגיוני שזה מה שהיא תגיד בהתחשב בכך שחבר שלה במסיבה ))
    ועוד משהו, שקולטים שהבחורה מסתכלת עליך, ואתה מחזיר לה מבט, איך אפשרי לגשת בסיטואציה הזאת של המסיבה? ((קראתי פה מאמרים, נושאים וכד', אך משום מה אני עדיין לא מצליח ליזום גישה במסיבה, דבר מציק. ))

תודה
    נערך לאחרונה על ידי 2121212; 17-12-2011 בשעה 04:03.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מיקי
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Life Is A Game - Be The Winner!

שמע, בגדול השאלה שלך לא רלוונטית לדעתי. אתה רואה בחורה ששולחת לך מבטים במסיבה, אתה יודע שיש לה חבר, תתרחק. אל תכנס לדברים האלה כי פשוט חבל. אם היא תיפרד מחבר שלה תוכל לבוא ולנסות להתחיל איתה.. במסיבה בכל מקרה זה לא המקום ולא הזמן לפתוח עניינים כאלה ואני בלי קשר נגד להתחיל עם בנות שיש להן חבר, לפחות לא באופן ישיר.

לגבי שאלתך על המבטים.. אם בחורה נמשכת אלייך, גם אם יש לה חבר, היא לפעמים תשלח לך מבטים. אבל גם יכול להיות שהמבטים שלה הם משחק או שהם לא מייצגים משיכה ואתה פשוט לא קורא אותם כמו שצריך.. לכן, אל תתעסק יותר מדי בנושא הזה כי הוא לא יקדם אותך (ממילא יש לה חבר) תתעלם או שתחזיר לה חיוך ותלך להתחיל עם בנות אחרות..
    הכי קל להתמודד עם זה לדעתי בעזרת החיוך ופשוט לזוז משם וללכת להתחיל עם בחורות אחרות. שיהיה בהצלחה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    50

כן,למה לא יהיה הגיוני שיהיה לה חבר?!
    בנות באות למסיבה להנות ולרקוד.מה הבעיה שחלק מההנאה שלהן זה לזרוק מבטים?!אחרי הכל הן אוהבות צומי.

חוץ מזה,למה שתתחיל עם בת שיש לה חבר?

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

כנראה שלא פורשתי נכון כאן, הסיבה ששאלתי למה זה הגיוני, זה לא למה זה הגיוני שיש לה חבר, זה למה זה הגיוני שהבחורה שולחת מבטים כשיש לה חבר, וקיבלתי תשובה כאן ((בנות מחפשות צומי מידי פעם )).
    ועוד הבהרה קטנה, במידה ולא היה מפריע לי שיש לה חבר והיא שולחת מבטים, הייתי ניגש ולא פותח כאן אשכול, אך חלילה, ברגע שלמישהי יש חבר ואני קולט את זה, אני ממשיך הלאה ברחבת הריקודים מבלי בכלל לחשוב פעמיים, ולא חושב על להתחיל איתה. ((פתחתי אשכול זה כדי לקבל הבהרה קטנה לדבר הזה, ולראות אם זה קרה לכם, לא כדי שתתנו לי טיפים איך להתחיל עם בת שיש לה חבר, אני לא פועל ככה, ולהבא אשתדל לנסח את עצמי טוב יותר. ))
    * דרך אגב, התכנון שלי לגשת אליה היה לפני שקלטתי את חבר שלה, לאחר כמה שניות שראיתי אותו, לא ניגשתי והמשכתי הלאה במסיבה.

בכל אופן, תודה על המענה
    נערך לאחרונה על ידי 2121212; 17-12-2011 בשעה 15:05.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

כבר קיבלת את התשובה שלך, אבל בכל זאת אני רוצה גם להגיב..אם יורשה לי

בנות אוהבות שמתחילים איתן. זה אחד. פשוט ברגע שגבר מתחיל עם בחורה בצורה לא נכונה יוצר רושם שהיא לא נהנת שמתחילים איתה, וזה לא נכון. ברגע שתבוא לבחורה בקטע טוב, בקלילות ובמשחק, אתה תראה שהיא תחייך ותהנה מהשיחה ומהשרמנטיות שלך..(איזה מילה מגניבה זה שרמנטיות )
    עכשיו, מן הסתם שבחורה שיש לה חבר, תהנה להסתכל על גברים אחרים ולתת להם מבטים בתור משחק..היא עדיין נהנת להרגיש נחשקת ולוהטת. עצם זה שהיא מתסכלת על בחור, הוא מחזיר לה מבט, היא מורידה ת'מבט, ואז שוב היא קולטת שהוא עדיין מסתכל עלייה..זה נותן לה המון. תחשוב על זה בעצמך. אם אתה היית הגבר שעומד לי כוסית שהיא חברה שלך, והיית מקבל מבטים מכוסיות אחרות, היית מרגיש כמו מלך העולם, נכון?

שיהיה בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:44.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,777 | הודעות: 8,202,370 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect