הוספתי אותך לסקייפ.
הם לא יכולים לעלות עלייך שאתה משנה IP כל הזמן.
הדרך היחידה שאפשר לעלות עלייך היא אם תוריד קבצים ובאותו הזמן תהיה מחובר לאתר..
אז הם יראו שזה אותו IP.
פשוט צריך לשנות IP לפני שמורידים.. ושוב לפני שרוצים להכנס למשתמש באתר.
הוספתי אותך לסקייפ.
הם לא יכולים לעלות עלייך שאתה משנה IP כל הזמן.
הדרך היחידה שאפשר לעלות עלייך היא אם תוריד קבצים ובאותו הזמן תהיה מחובר לאתר..
אז הם יראו שזה אותו IP.
פשוט צריך לשנות IP לפני שמורידים.. ושוב לפני שרוצים להכנס למשתמש באתר.
|
|
הוספתי לאתרים את SHAREFLARE..
זה עובד?
כן.
כל אתר זה יעבוד.. רק עדיף לעבוד עם אתר שנותן כסף טוב להורדות מישראל וזהו.
בהצלחה.
תודה על המדריך אחי,אבל יש לי בעיה, אני עושה לפי המדריך כבר במשך משהו כמו 4 ימים (הקפטצ'ה מתמלאת אוטומטית,
האוטוריקונקט מסומן ב-V), ובאתר crocko (ממנו אני מוריד) זה מראה לי שסך הכל התבצעו 3 הורדות כשבעצם הורדתי הרבה יותר מזה.
אני בקושי מצליח לקבל יותר מסנט ביום (יש לי רק 4 סנטים בחשבון). למה זה ככה?
עשיתי את המדריך ויש לי כמה שאלות טכניות
בחלק של הRECONNECTION אני לא מצליח לקבל את הסקריפט,זה שעה נתקע לי על SAVING RECCONECT ולא זז,איך אני מתקן את זה?
ואיך אני יודע שהתוסף של הCAPTCHA באמת עובד עם התוכנה?
האם בנית סקריפט לחיבור מחדש של הראוטר?
ז"א האם הוא נכבה ונדלק מחדש אחרי ההורדות?
במידה ולא אז מה שקורה זה שיש הגבלה של הורדה למשתמש חינמי... אני לא יודע מה ההגבלה בקרוקו אבל נניח שהיא 500 מגה ליום.
אם תוריד קובץ של 500 מגה בבת אחת הjdownloader יראה לך שאחרי זה אתה לא יכול להמשיך להוריד קבצים אחרים ואז הוא יכבה את הראוטר.
במקרה כזה באמת יהיה לך על כל הורדה... הורדה בקרוקו.
אבל אם אתה מוריד קבצים יותר קטנים?
מה שיקרה אז.. אתה תוריד ותוריד מלא קבצים עד שתגיע להגבלה היומית.. ברגע שזה יקרה הראוטר ידלק מחדש ואז אתה תמשיך להוריד עם IP אחר.
ז"א אם הורדת 5 קבצים של 100 מגה כל אחד.. אתה תקבל רק נקודה אחת.
אתה צריך להבין שזה פועל ככה שכל IP שמוריד ממך קובץ ומסיים להוריד אותו אתה מקבל הורדה בקרוקו.
מכיוון שאתה מוריד בעצמך ולא מגיע ישר להגבלה היומית הIP לא משתנה.
לצערי הרב Jdownloader לא מכיל אופציה לעשות ריסט למודם אחרי כל הורדה מכיוון שהוא בנוי חכם יותר...
שאלתי את מפתח התוכנה במייל למה זה ככה והוא אמר לי... למה לקבל IP חדש אם אתה עדיין יכול להוריד? למה לחכות עד שהראוטר ידלק בשביל להוריד אם אתה כבר יכול להוריד עכשיו.
אם בא לך אתה יכול לבנות Macro (תוכנה שמקליטה את העכבר), שהיא תלחץ בSettings ואז ב Reconnection על Change Ip
כל כמה דקות\שעות.
זה מה שאני עושה אצלי..
בהצלחה
לא קיבלתי כלום, מה הניק שלך בסקייפ? אני עובד דיי הרבה אז אני בקושי בבית. אני אנסה להתחבר בזמן הקרוב.
תנסה שוב. תנסה ליצור סקריפט חדש. תכנס לשער ברירת מחדל של הכרטיס רשת שלך (10.0.0.138 לדוגמא.. תלוי בראוטר).
תעשה שם reconnect למודם ואז שזה ידליק אותו מחדש אתה תראה ש jdownloader הבין איך לעשות ריסט למודם ואז תשמור את הסקריפט.
לגבי הקאפצ'ה. שים את הקבצים איפה שרשמתי.
תנסה להוריד משהו מקרוקו לדוגמא או מכל אתר אחר שמבקש קאפצ'ה.
filesonic גם טוב.. ואז אתה תראה שהוא לא יקפיץ לך את החלון הקטן שמבקש קאפצ'ה אלא יתחיל להוריד אוטומטית.
בהצלחה.
אחי.. בוא לסקייפ...
עדיין אותה בעיה של להעלות..
שניכם ברשימה שלי.
תנסו לתפוס אותי שתוכלו.
קראתי את כל המדריך - נשמע גאוני,
אבל הורדתי את הקבצים שהעלת, התקנתי את JDownloader והוא לא עולה לי, כותב איזה ארור ופותח אתר אינטרנט...
ניסיתי כמה פעמים לעשות אנאינסטול ולהתקין שוב, גם מאתרים אחרים וזה לא עזר.
מה הסקייפ שלך אני יוסיף אותך יותר מאוחר?
אולי תנסה להוריד אותו מהאתר הראשי שלו?
יש מצב שיש גירסא אולי לוינדוסים שונים? לא בדקתי את האמת
הסתדרתי
נערך לאחרונה על ידי ronsolov12; 17-12-2011 בשעה 22:04.
איך אני יודע את כתובת הנתב ואת הסיסמא שלי?