נכתב במקור על ידי GialloRossi יפה מאוד. הבא: מה הכינוי של פאטו? ברווז,ואחי ציצרטו זה אפונה קטנה חח..
נכתב במקור על ידי cristan ברווז,ואחי ציצרטו זה אפונה קטנה חח.. אני יודע אבל אני צריך את הפרוש שלו. וזה צ'יצ'ריטו ונכון מאוד הבא: חערךלחיערךדנירךלרצךרעאלבס
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי GialloRossi אני יודע אבל אני צריך את הפרוש שלו. וזה צ'יצ'ריטו ונכון מאוד הבא: חערךלחיערךדנירךלרצךרעאלבס אחי ניראלי אני מקום 1 כבר לא?וזה דני אלבס.
נכתב במקור על ידי cristan אחי ניראלי אני מקום 1 כבר לא?וזה דני אלבס. אני סופר הכל בסוף.. וזה נכון. הבא: מי הקפטן של אודינזה ואיזה מס' חולצה הוא?
נכתב במקור על ידי GialloRossi אני סופר הכל בסוף.. וזה נכון. הבא: מי הקפטן של אודינזה ואיזה מס' חולצה הוא? די נטאלה מספר 10.
נכתב במקור על ידי cristan די נטאלה מספר 10. תשובה נכונה.. נמשיך יותר מאוחר
נכתב במקור על ידי cristan די נטאלה מספר 10. נכתב במקור על ידי Display ברוך דגו. נכתב במקור על ידי Maor591 נכתב במקור על ידי idonthavenameagain י ? ואפשר לדעת איזה ליגה ? סליחה על העיכוב, היו לי יומיים עמוסים ולכן לא יכולתי להמשיך. הבא: קרךקעלחעקאסטוןקךכלף'כחוילהרקכ'כ'כג
נכתב במקור על ידי GialloRossi סליחה על העיכוב, היו לי יומיים עמוסים ולכן לא יכולתי להמשיך. הבא: קרךקעלחעקאסטוןקךכלף'כחוילהרקכ'כ'כג
|HaxBall|Topeleven|FIFA|משחקי ספורט כללי|Football Manager|Pro Evolution Soccer ספוילר: כוסון השנה לשנת 2012 הוא מפקח משחקי ספורט Display!
נכתב במקור על ידי Display קרךקעלחעקאסטוןקךכלף'כחוילהרקכ'כ'כג נכון מאוד. הבא: כלקכחפ]קלכקףקראיוקרףכףךויקאינוקכקכקלכק
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד. הבא: כלקכחפ]קלכקףקראיוקרףכףךויקאינוקכקכקלכק
נכתב במקור על ידי Display נכון מאוד.. לפעם הבאה תצטט אותי ותרשום את המילה זה לא נוח לי ככה. הבא: 'גגף'גתףפאביו3כךףלקךףכסימפליסיוקלךכחקקככק
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד.. לפעם הבאה תצטט אותי ותרשום את המילה זה לא נוח לי ככה. הבא: 'גגף'גתףפאביו3כךףלקךףכסימפליסיוקלךכחקקככק ....
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain .... נכון מאוד.. הבא: ליגה צרפתית _ _ _ _ - _ _ _
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד.. הבא: ליגה צרפתית _ _ _ _ - _ _ _ ו' ?
Welcome back Carvajal ♥
נכתב במקור על ידי GialloRossi נכון מאוד.. הבא: ליגה צרפתית _ _ _ _ - _ _ _ ז...
חוקי הפורום