לא נורא היא רמזה להוריד הילוך אפשר לנעול
לא נורא היא רמזה להוריד הילוך אפשר לנעול
נערך לאחרונה על ידי SkyLord; 20-12-2011 בשעה 15:51.
|
|
>_>
תראה..נראה שאתה מרגיש שהיא רוצה אותך(הסימנים שלה וזה שבערך היא הסכימה לצאת איתך), אני חושב שהבעיה האמיתית היא שזה שהיא רוצה אותך מלחיץ אותך. אולי אתה מפחד לפשל? הכי טוב שתשתחרר, אתה לא צריך להפוך את הכל לרציני איתה, תהיה כיפי והכל יזרום לאן שתרצה. לדעתי תדבר איתה יום חמישי(מציע לך להתקשר בסביבות 8-9 בערב) ותקבע איתה להיפגש ביום שישי,תדבר איתה ותצחיק אותה לפני, אחר כך לקראת הסוף תדבר איתה על הפגישה(אולי משהו בסגנון "תגידי את זוכרת שאת חייבת לי פגישה").
והפרט אולי הכי חשוב! זה שאתה שמן יש אפס קשר לכל העניין! העיקר שיש לך ביטחון עצמי והכל יסתדר. אל תשכח שיש לך שליטה אדירה על איך שהחיים שלך נראים.
"...אבל בכל הזדמנות אחרת היא תזרום."
אני באמת צריך להוסיף?
כן יש בלת"מים, וזה משפיע אבל זה לא אומר שהכל אבוד. דבר אחד, אתה צריך יותר ביטחון עצמי.
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
מה זה בלתמים? ואני בין אותה הצעתי לה אחרי מבחן והיא לא בא לה השאלה אם היא בקטע או לא
נערך לאחרונה על ידי SkyLord; 20-12-2011 בשעה 05:24.
"בלתי מתוכנן" (אבל ברבים).
אם היא אמרה לך שבהזדמנות אחרת היא תזרום. היא בקטע.
היה חשוב לי להדגיש.![]()
"One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"יצאתי מדעתי... מיד אשוב.
נשמה, הבחורה פותחת בפנייך את הזרועות שלה, כל שנשאר לך לעשות זה לחייך ולחבק אותה. היא מראה התעניינו
ושמחה כשאתה לידה אז מה אתה נשאר בספק? למה אתה מחכה? שהיא תגיד קח אותי אלייך? היא לא תגיד. תיקח יוזמה ותחליט פשוט ללכת על זה.
////
נערך לאחרונה על ידי SkyLord; 20-12-2011 בשעה 15:51.
סבלנות!!!!! יוואוו כמה שאלות?? תגיד מה אתה חושב שאנחנו נביאים? אנחנו לא יכולים לדעת מה יהיה בעתיד, אפשר רק לשאר.
לגבי השאלה, אז לא. אתה לא עשית ישיר מידי ולא נעלים. תפסיק כל כך לפחד ותתחיל לזרום עם מה שיהיה.
הנושא הזה היה אמור להפתח במתבגרים ומתגברים. אין לו שום נגיעה לפיקאפ.
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg