אני חושב שזה סיגריה מדהימה... ואשכרה היא קלויה כזה... אני מרגיש בחצי דרך של הסיגריה אולי אפילו טעם של טוסט או משו כזה... קיצר, אני רק מת לדעת אם רק אני טעמתי את זה, או שגם אחרים שמו לב שזה אשכרה קלוי?
אני חושב שזה סיגריה מדהימה... ואשכרה היא קלויה כזה... אני מרגיש בחצי דרך של הסיגריה אולי אפילו טעם של טוסט או משו כזה... קיצר, אני רק מת לדעת אם רק אני טעמתי את זה, או שגם אחרים שמו לב שזה אשכרה קלוי?
|
|
אחת הטובות![]()
חח טעם קלוי עלק זה פסיכולוגי אתם משכנעים את עצמכם שיש משהו מעבר... סה"כ סיגריה נחמדה, אבל אין לה שום טעם מיוחד
לא אהבתי ממש לא מזכירה לי את נובלס רק עם טעם של לחם קלוי![]()
היום עישנתי ווינסטון לייט וזה יותר חזק מלאקי לייט... לשיקולכם (אבל לאקי לייט עדיין יותר חזק משאר הלייטים)
מה שבעייני מצא חן
זה ש, לא יודע אם שמתם לב, היא סיגריה ממש יציבה ואיתנה
כאילו, היא ממש קשיחה כזאת. הפילטר, הכל. כמו עיפרון חח
ממש נח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
זה כי היא דחוסה
נערך לאחרונה על ידי _Anonymous_; 22-12-2011 בשעה 21:48.
נחמד... עשינתי אחת מחבר... אהבתי אותה.
נחמדה דווקא דיי אהבתי גם את האדום וגם תלייט אהבתי..
אחלה של ניק אהההה סיגריה..
אם אתה מעשן את הסיגריה כמו כל סיגריה, אתה לא תרגיש את הטעם הקלוי, אם תנסה לטעום אותו אתה תטעם, בסך הכל זה פסיכולוגי, למרות שאני חושב שיש בה משו מיוחד.
היא חזקה, מאסיבית, גברית, סקסית בטירוף, חושנית, יש לה קול סקסי רק בטלפון.. קיצור אחלה בחלה של סיגריה שבעולם!
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר