נכתב במקור על ידי LiorLioR69 מה קורה טיילור? הכול טוב מהאיתך? נכתב במקור על ידי Heracles אבל יש לי פיצולי אישיות. כבר שחכת? כמה סם אונס לשים? שובב.
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 בלה בלה בלה עכשיו אתה מבין למה מוחקים אשכולות לילה?
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic עכשיו אתה מבין למה מוחקים אשכולות לילה? אם לא יהיה ספאם לא תמחקו?
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס הי הי אתה לא נוגע באחותי!!! עוד לא נגעתי.. נכתב במקור על ידי Taylor הכול טוב מהאיתך? שובב. את אוהבת שובבים? נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic עכשיו אתה מבין למה מוחקים אשכולות לילה? ארור תהיה מרום הפלטיפוס
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 אם לא יהיה ספאם לא תמחקו? אכן. נכתב במקור על ידי Heracles ארור תהיה מרום הפלטיפוס אני אפילו לא אתחיל לנסות להבין מה אמרת.
נכתב במקור על ידי Heracles עוד לא נגעתי.. את אוהבת שובבים? ארור תהיה מרום הפלטיפוס גם לא כדי לך אדוני
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי Heracles אבל יש לי פיצולי אישיות. כבר שחכת? חחחח עבר כל כך הרבה זמן שכנראה כבר באמת שכחתי...
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס גם לא כדי לך אדוני WTF אתה אח שלה והיא שואלת אותך למה אתה לא מחובר לסקייפ? אני מתחיל לחשוד..
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 WTF אתה אח שלה והיא שואלת אותך למה אתה לא מחובר לסקייפ? אני מתחיל לחשוד.. לא גרים באותו בית אתה יודע
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic אכן. אני אפילו לא אתחיל לנסות להבין מה אמרת. תקולל מרום! נכתב במקור על ידי גלידה בוריס גם לא כדי לך אדוני למה? נכתב במקור על ידי _AnGi_ חחחח עבר כל כך הרבה זמן שכנראה כבר באמת שכחתי... אז איך החיים?
נכתב במקור על ידי Heracles עוד לא נגעתי.. את אוהבת שובבים? ארור תהיה מרום הפלטיפוס חחחחח שקט. נכתב במקור על ידי LiorLioR69 WTF אתה אח שלה והיא שואלת אותך למה אתה לא מחובר לסקייפ? אני מתחיל לחשוד.. LOL, הוא לא באמת אח שלי XD
חח אמיר
נכתב במקור על ידי NEYMAR חח אמיר אסף.. מה קורה? תתחיל לזרום כאן, עד הבוקר לפעמים מגיעים כאן, תשאר יהיה כיף. נכתב במקור על ידי Taylor חחחחח שקט. LOL, הוא לא באמת אח שלי XD את אוהבת אותי לא שובב?
לא יכול להיות עד הבוקר יש לי משהו אבל נהיה עד כמה שאפשר
לילה טוב
חוקי הפורום