נכתב במקור על ידי Michael6 gooden nachten יום ענק, הפועל לא ניצחה וחיפה הפסידה ! כאילו שאתם תעשו מחר משהו נגד אשדוד :/
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס GOODEN MORGEN abbica ? <strong> טיילור אני זוכר לך את זה VOLNA
נערך לאחרונה על ידי idonthavenameagain; 24-12-2011 בשעה 23:11.
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain abbica ? <strong> בוקר טוב בגרמנית D:
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain abbica ? <strong> טיילור אני זוכר לך את זה VOLNA GmailLover? משהו כזה? זה אתה? O =
נכתב במקור על ידי D@nIeL מסתבר שמעט מאוד אנשים מכירים את השיר הזה WTF? חחח תכלס.. בוא נעשה להם היכרות
http://up353.siz.co.il/up3/twnmmtzu3exo.jpg
אז מה.. באים לפה הרבה?
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי Taylor GmailLover? משהו כזה? זה אתה? O = כן מלא מ*** עברו לפה
נכתב במקור על ידי Maccabi FaNatic חחח תכלס.. בוא נעשה להם היכרות i cant dance im to jewish פחות מוכר ויותר יפה
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain כן מלא מ*** עברו לפה אני שם רק לספאם וטרולינג פה אני רציני
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain כן מלא מ*** עברו לפה כי *** זה חרא אתר עם ילדים מגעילים .. אין פלא שעברו לפה מלא
נכתב במקור על ידי Taylor איך מקטינים? XDD מי עשה לך את הלוגו? זה נראה כמו לוגו ממדריך שמישהו שם עליו מברשת שלא נראת טוב..
נכתב במקור על ידי ShiNx מי עשה לך את הלוגו? זה נראה כמו לוגו ממדריך שמישהו שם עליו מברשת שלא נראת טוב.. ילד .. דווקא הלוגו הזה ממש יפה ..
נכתב במקור על ידי Taylor כי *** זה חרא אתר עם ילדים מגעילים .. אין פלא שעברו לפה מלא טי לא חשבתי את תיראי את התמונה סליחה ): מחקתי אותה ואני לא יפרסם אותה יותר
נכתב במקור על ידי Taylor ילד .. דווקא הלוגו הזה ממש יפה .. כן הוא יפה, אבל הוא היה יותר יפה בלי המברשת של השפיך עליו
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס טי לא חשבתי את תיראי את התמונה סליחה ): מחקתי אותה ואני לא יפרסם אותה יותר ??? אתה עשית את זה ??? ועכשיו אתה מדבר איתה .??? WTF
חוקי הפורום