זה כלכך גאוני מה שאתן אומרות ומה שהפורום הזה מייצג.
חבל שהוא לא נוסד שעוד הייתי מפקח כאן
זה כלכך נכון להקשיב לגוף, ולקבל פרופורציה על מה שאתה מכניס לגוף
להקשיב לגוף, ולא להכניס אותו למצב דיקטטורי זה פשוט הדיאטה המושלמת
אבל לצערי אני לא חושב שאני יכול לקיים את זה על עצמי.
קצת על עצמי:
אני בן 21 משתחרר מהצבא במרץ הקרוב אני מחשיב את עצמי לבנאדם אינטליגנט.
כמו שאני מכיר את עצמי אני בנאדם קיצוני, מודעות עצמית גבוהה, אבל קיצוני
אני לא סומך על עצמי שאני אעמוד בזה...
קוראים לי דרור ולא לחינם. אני באמת נותן דרור וליברליות לרגשות שלי, לרצונות שלי וכו'
אני כבר הרבה זמן "נהנה" מהכרס הגנטית שירשתי מאבי המנוח ואם לומר את האמת - די נמאס לי.
אין מצב שאני איראה כמו שאני נראה עכשיו, גוץ, עם שדיים קטנים וכרס בצורת לב, זה פשוט דוחה לי את הנשמה.
נפש בריאה בגוף בריא ? - בא לי לי להיות בריא.
אין לי בעיה להראות את התקופה הרעה שלי...
לפני חמישה שבועות בערך החלטתי לשים תפנית קיצונית ולהכניס את הגוף שלי ל "Lock Down"
אין יותר בצקים, אין יותר שוקולד, אין יותר מיצים, אין יותר לחם מלא, אין יותר חטיפים, אין יותר מלוחים, אין יותר 4 כפיות סוכר בתה
אין יותר ארוחות לא מסודרות, אין יותר אוכל 3 שעות לפני שינה, אין יותר בלי הליכה/ריצה אחת ליומיים
בתוך ארבעה שבועות השלתי מהגוף שלי 12 קילוגרמים מיותרים - לקילוגרמים שלום ולא להתראות
מ- 80.1 ירדתי ל - 68.7 וזה ממשיך לרדת...
אני מבין מה את אומרת, אני מקשיב לו, והוא כלכך רוצה את הסופגנייה הזאת ואני באמת אוהב עוגות ושוקולדים
אין משהו שאני יותר אוהב מקרעפ צרפתי זה המאכל האהוב עליי....
אבל המשמעת העצמית שפיתחתי עם השנים נותנת לגוף 3 סטירות וזורקת לו כוס תה ושלושה תמרים שיירגע.
מאז שהתחלתי עם המשמעת העצמית התחלתי להיות בנאדם נינוח ופחות אנרגטי (היפר אקטיבי)
התחלתי לצאת יותר לת"א, להינות מהחיים, לרקוד, לקנות נעליים חדשות, ולחייך...
זה לא שאני לא נותן לגוף לאכול.
הוא אוכל סידן בבוקר, ביצה לבנה, גבינה, הוא אוכל בצהריים בשר וחצי צלחת פחמימות (אורז, מקרוני, קוסקוס)
הוא אוכל בערב חביתה / ביצה, סלט טונה בלי מיונז וכו' וכו'...
וואלה הוא מקבל את כל מה שהוא צריך, בא לו בין לבין ? אני זורק לו אגס, תפוח, (ועכשיו אני מנסה להכניס יותר פירות וירקות לרשימה... קצת לא עובד לי אבל אני אשתדל לנסות דברים חדשים)
רוצה נס מגורען ? עדיף תה.. אם בכל זאת, יש הגבלה של עד 3 ביסקוויטים לכוס. ויש 2 כוסות ביום
תה ? שתה כמה שאתה רוצה, להמתיק את התה ? רק עם דבש - שכח מסוכר ... משו עם התה ? אין על תמרים .
מה אתן אומרות על המקרה שלי ?