דעתי, אנשים מפרסמים בפייסבוק כמה הם מסכנים, כמה החפיסה המסכנה הזאת עולה! הם צריכים לדאוג בעוד 30-40 שנה שהם יצטרכו כבר לקנות תרופות נגד סרטן ריאות. תרופה כזאת עולה בין 10000-30000 בחודש!!!! בחודש!!!! וזה עוד בסבסוד
מה אתם חושבים?
דעתי, אנשים מפרסמים בפייסבוק כמה הם מסכנים, כמה החפיסה המסכנה הזאת עולה! הם צריכים לדאוג בעוד 30-40 שנה שהם יצטרכו כבר לקנות תרופות נגד סרטן ריאות. תרופה כזאת עולה בין 10000-30000 בחודש!!!! בחודש!!!! וזה עוד בסבסוד
מה אתם חושבים?
* "Anyone who has never made a mistake has never tried anything new." *
|
|
בעד. שיעלה כמה שיותר.
נגד
בגלל שהמעשנים יגררו לסמים שזה בכלל גרוע
בעד.
ולזה שמעליי סמים עולה פי 5 יותר אז לא יגררו לזה.
בונאאא אמרתי לאמא שלי שתקנה לי קילו טבק בסוף הקמצנית הביאה לי 4S...
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
נגד זה חתיכת גניבה למדינה לפי הגדרה אין זכות לעשות דברים כאלה לכל בן אדם צריכה להיות הזכות הבסיסית להחליט אם הם מעשנים או לא. אחרי כל ההוצאות של המדינה על המחלות של המעשנים ועמששנים הפאסיביים הם עושים כמעט 2 מיליארד שקל בשנה על ציבור המעשנים במורכב בעיקר מאנשים בפריפריה.
נגד כי זה כפייה .. אני לא מעשן חס וחלילה או מישהו מהמשפחה שלי
אבל זה כמו שיקחו לי את הפורנו ..
מוכר ברזים מוסמך
בעד בעד בטח שבעד הכיתה שלי כולה מסריחה מסגריות שיפסיקו כבר
מחפש מעלים עם ידע בקידוד
לפרטים
מי שבאמת מכור יקנה גם סיגריות ב30 שקל... וזה לא יגרום לשימוש בסמים( כמו שמישהו אמר פה) אבל זה כן יגרום לגל של הברחות וזיופים..
במקום להעלות מחירים של סגריות שיעלו מחירים של אלכוהול..!!!
לחשוב שפעם האיתה יוצא עם35 שקל ואתה גם שותה וגם עם קופסה בכיס והיום בשביל זה אתה תצטרך בערך 50-60-40(תלוי מה מעשן כבודו) שקל ובעווווד שבוע! 80-90-70 (תלוי מה מעשן כבודו) זה מפחיד חח :]
עוד 30-40 שנה כבר יהיה טיפול יעיל לסרטן