קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [דיון] אז מה זה אימון אישי ? מקצוע, טרנד, או דרך חיים ?
    על ידי Mr. Ingidao בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-11-2011, 15:48
  2. [אתגר] פורום אימון אישי - קואצ'ינג!!
    על ידי XsonicX בפורום אתגרי אטרף
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 04-02-2011, 22:43
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 46

ברית מוחות - אימון אישי קבוצתי - עמוד 3

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

עומרי הוספתי אותך, לדעתי כל אחד צריך לתת לעצמו מטרות לשנה הקרובה, ולהיעזר בחברי הקבוצה בהגשמת המטרות ובהתקדמות אליהם..
    יהיה נחמד לראות איפה היינו ביחס למטרות כשהתחלנו את הברית מוחות ואותנו לאחר שהשגנו את המטרות..

טוב המסנג'ר שלי הוא: or_19953@hotmail.com

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי Beatz צפיה בהודעה
    עומרי הוספתי אותך, לדעתי כל אחד צריך לתת לעצמו מטרות לשנה הקרובה, ולהיעזר בחברי הקבוצה בהגשמת המטרות ובהתקדמות אליהם..
    יהיה נחמד לראות איפה היינו ביחס למטרות כשהתחלנו את הברית מוחות ואותנו לאחר שהשגנו את המטרות..

טוב המסנג'ר שלי הוא: or_19953@hotmail.com
    מעולה.
    תודה על ההצעה.
    אקח לתשומת ליבי.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

ראשית, כל הכבוד על היוזמה לנהל ולהוביל את ברית המוחות.

רשמת:"לברית מוחות צריכה להיות מטרה ברורה עם תוכנית לטווח הארוך."

אשאל אותך- מהי המטרה של ברית המוחות שאנחנו הולכים להיכנס אליה לטווח הארוך?

שנית, אני חושב שאתם צריכים דווקא כן צריכים להתחיל ב- מהי ברית מוחות ומהי מטרתה (כדי שאנשים יבינו למה הם נכנסים, אם ירצו.) גם אם זה יקח רק משפט אחד או 10 דקות שיחה, לאחר מכן תוכלו לעבור לנושאים הבאים.

בנוסף, אני חושב שעצם העובדה שאתם מנהלי הפורום לא אומרת שאתם יודעים יותר ממישהו אחר, תנו גם לאנשים אחרים ניסיון לשתף את הקבוצה בידע שלהם, ואולי גם אתם תלמדו משהו חדש.

אך כדי שבאמת הדיון יעבור בפעם הראשונה כראוי, אם כבר לקחתם יוזמה לנהל ולהוביל את ברית המוחות, תתחילו בנושאים הנבחרים שתחליטו להעביר ולאחר מכן בסוף הפגישה נקבע איך זה ימשיך, אם ימשיך.

שלישית,אפשר לדון בעקרונות ההצלחה ובשיעורי החיים המגוונים ואיך כל אחד מאיתנו לוקח אותם למימוש בחיים האישיים שלו (איך הוא מביא את זה לידי פעולה מעבר למה שהוא שמע או קרא), אנשים יוכלו לשתף את הידע האישי שלהם ובנוסף אנשים אחרים יגיבו אליהם בהתאם למה שהם חושבים, כל אחד שיכנס לקבוצה וירצה להישאר בה יתחייב ללמד אנשים אחרים משהו כמו שהוא מצפה מאנשים אחרים שילמדו אותו (אנשים שלא יעמדו בתנאים האלה, פשוט לא יהיו בקבוצה- אנחנו נבנה קבוצה של אנשים רציניים שמעוניינים ללמוד משהו חדש שהם יכולים להביא לידי מימוש על מנת לחיות חיים טובים יותר או להיות אנשים טובים יותר,אך יחד עם זאת- כל אחד יהיה חייב לתרום.). במידה ואנחנו נמשיך את ברית המוחות כל אחד ואחד מאיתנו יקבע לו זמן להעביר וללמד אנשים משהו חדש שעדיין לא הועבר שהוא חושב לנכון שזה אכן יכול לעזור לאנשים אחרים, לאחר מכן יקבע זמן לשאילת שאלות או דעות בנושא. בנוסף לנושאים שיועברו, אנשים יוכלו לשאול אנשים אחרים על דברים שהם מעוניינים לדעת ובמידה ואנשים אחרים יודעים את התשובות, נדון באותם נושאים על מנת לעזור אחד לשני. נדון בכל מיני שאלות שמטרידות אותנו או שאנחנו מעוניים לדעת את התשובות אליהן.

דבר אחרון, בהצלחה לכולנו!

נ.ב – דברים שחייבים לדעת:

-כדי שהדברים יועברו כראוי ונמצא הכי מהר את האנשים שכן מעוניינים ללמד אנשים אחרים וגם ללמוד מאנשים אחרים, כבר בסוף הדיון יקבע מה כל אחד שרוצה להמשיך ולהישאר בקבוצה האדירה הזאת מביא לדיון הבא, מי שלא יביא שום דבר לא ישאר ( גם אם זה יהיה רק 5 דקות- כל אחד מתחייב לתרום במידה כמו שהוא מקבל)

*בנוסף, תנאי הכרחי לכל אחד שירצה להיות בברית המוחות הוא רמקול שאפשר לדבר איתו ורמקולים על מנת לשמוע אחרים, בנוסף גם יהיה אפשר להשתמש בצא'ט.

-מצלמה לא חייבים על מנת כן לשמור על איזשהי פרטיות מסוימת כרגע, אך מי שירצה כן יוכל להשתמש בה.

נתראה ב27.12 בשעה 18:30.
    מנהלי הפורום, בפגישה הראשונה מצפים ממכם לארגון מסויים של הדברים ובנוסף גם כן העברה של כמה נושאים , תפתיעו
    נערך לאחרונה על ידי dodli669; 22-12-2011 בשעה 02:47.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

dodli669, תיארת את המצב האוטופי, אך כידוע לך, במציאות שלנו בחיים לא נזכה לקבל מצב אוטופי!
    קודם כל הדבר הראשון שכרגע לא צריכים לעשות זה לדרוש מכל אחד להעביר משהו, ישנם כאלה חסרי ניסיון, ישנם כאלה עם ניסיון רב אבל ביישנים, ישנם כאלה שמה שעובד להם יראה פשוט בושה וחרפה בעיניך.. בקיצור, תן לכל חבר להתבשל בתוך עצמו ולמצוא את העיתוי המתאים ביותר עבורו להעניק לקבוצה.

לגבינו, המנהלים, אין לנו שום יתרון או פור אינפורמטיבי כלשהו, אתה צודק לגמרי. אני לא יודע מה חשבת לעצמך, אבל אני נכנס לקבוצה יותר בשביל ללמוד מאשר ללמד, תמיד הייתי תלמיד יותר טוב ממורה.

גם אני חשוב שיש צורך להסביר על ברית מוחות, מהי השאיפה של כל זה, מהם הכללים וכו', אני אדבר על כך עם עומרי.
    אשמח לארגן יחד עם עומרי נושאים לוועידות הראשונות של הקבוצה אך אני אשמח שזה באמת יתחיל לבוא גם מהגולשים..

דבר אחרון, תכנון זה חשוב אבל ברגע שנוצר OVER תכנון אנחנו פשוט לא נעמוד בו והקבוצה תתפרק במהירות.

אז תן לציפיות שלך בבקשה לנוח, בוא נגיע לוועידה הראשונה, נזרום, נראה כיצד זה מתגלגל ולאחר מכן נתחיל לתפוס גם כיוון עם תכנונים, חוקים וכל השאר.

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

אני לא חושב שתיארתי מצב אוטופי, תיארתי מצב שאליו אני שואף להגיע ואני מאמין שאכן כן גם אפשרי להגיע אליו במציאות.
    בנוסף, תסכים איתי שכשפותחים ברית מוחות צריכים גם את האנשים הספציפים המתאימים לאותה ברית, אני לא יודע מה הציפיות שלך מהברית, אבל אני חושב שלא כל אחד יוכל להישאר אם אתה רוצה ברית מוצלחת, לכן אני עדיין עומד על לדרוש שכל אחד יצטרך לתרום משהו כמו שהוא רוצה לקבל משהו.
    אני לא בעד חוקים אבל יותר בעד כן איך יותר נצליח בברית מאשר לא נצליח, וכמובן שאנחנו שואפים להצליח.
    דבר אחרון, אני לא יודע אם השאיפה שהפוסט הזה עורר בי היא באמת מה שאני ישיג כאן, אך אני כן חושב שצריכים להיות תנאים מסויימים ולא משנה שזה פוסט בפורום, אנחנו בסך הכל מחפשים כאן את האנשים המעוניינים והטובים לאותה ברית מוחות.
    כמו שאמרת, תארגן כמה נושאים לוועידות הראשונות, נזרום, ונראה לאן זה מתנהל והאם מצאנו את האנשים המתאימים.

ציטוט נכתב במקור על ידי dodli669 צפיה בהודעה
    אני לא חושב שתיארתי מצב אוטופי, תיארתי מצב שאליו אני שואף להגיע ואני מאמין שאכן כן גם אפשרי להגיע אליו במציאות.
    בנוסף, תסכים איתי שכשפותחים ברית מוחות צריכים גם את האנשים הספציפים המתאימים לאותה ברית, אני לא יודע מה הציפיות שלך מהברית, אבל אני חושב שלא כל אחד יוכל להישאר אם אתה רוצה ברית מוצלחת, לכן אני עדיין עומד על לדרוש שכל אחד יצטרך לתרום משהו כמו שהוא רוצה לקבל משהו.
    אני לא בעד חוקים אבל יותר בעד כן איך יותר נצליח בברית מאשר לא נצליח, וכמובן שאנחנו שואפים להצליח.
    דבר אחרון, אני לא יודע אם השאיפה שהפוסט הזה עורר בי היא באמת מה שאני ישיג כאן, אך אני כן חושב שצריכים להיות תנאים מסויימים ולא משנה שזה פוסט בפורום, אנחנו בסך הכל מחפשים כאן את האנשים המעוניינים והטובים לאותה ברית מוחות.
    כמו שאמרת, תארגן כמה נושאים לוועידות הראשונות, נזרום, ונראה לאן זה מתנהל והאם מצאנו את האנשים המתאימים.
    אני מסכים בהחלט עם הדברים שסוניק כתב.
    לגבי הדברים שאתה כתבת, זו בדיוק כוונת המשורר.
    יש הרבה דברים לחשוב עליהם...
    בתקווה שכולנו נפיק תועלת מירבית ומיטבית מהחברות בקבוצה.
    שבת שלום!

חברים,

עד כה, רק 2 חברים הוסיפו אותי במסנג'ר.

אם לא תהיה היענות גדולה יותר, לא יהיה טעם לפתוח את הקבוצה.

המסנג'ר שלי: cohenomri8@gmail.com

תוסיפו אותי ובכך תצטרפו לקבוצה!

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

זה ממש עצוב, אנחנו בונים עכשיו קבוצה מטורפת של אנשים שמעוניינים בשיפור מתמיד, בלחיות חיים מספקים מעבר לכל דימיון, בהגשמת חלומות, ולמידה מתמדת על מנת לצמוח מעבר לכל דימיון. ואנשים פוחדים להיכנס.
    תוסיפו אותי (רק מי שבקבוצה) rocsiden@walla.co.il

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

ציטוט נכתב במקור על ידי dodli669 צפיה בהודעה
    זה ממש עצוב, אנחנו בונים עכשיו קבוצה מטורפת של אנשים שמעוניינים בשיפור מתמיד, בלחיות חיים מספקים מעבר לכל דימיון, בהגשמת חלומות, ולמידה מתמדת על מנת לצמוח מעבר לכל דימיון. ואנשים פוחדים להיכנס.
    תוסיפו אותי (רק מי שבקבוצה) rocsiden@walla.co.il
    dodli669 אני מעריץ את הנכונות שלך בשיפור והתפתחות עצמית!
    סילחו לי, אך יש לי שיעור שלא היה צפוי מראש ביום שלישי הקרוב, אני אאלץ לשחק את תפקיד ה-"פחדן" ולא להשתתף בשיחה הקרובה.

המון בהצלחה, אני בטוח שאתם תשחקו אותה בענק!
    מצפה למשובים בונים וחיוביים מהוועידה של יום שלישי!

משתמש מתחיל
    לייקים
    17
    נקודות
    0

נסתדר גם בלעדיך

משתמש מתחיל
    לייקים
    70
    נקודות
    50

אני אשמח להשתתף במפגש ניסיוני אחד, אני לא מתחייב להמשיך בכל הדרך.
    על איזה שעות אנחנו מדברים, וכמה זמן (פחות או יותר) כלל מפגש? ישיבה מרובה על המחשב עושה לי רע, ככה שאם זה מתקרב לשעתיים אאלץ לוותר

'היום הוא היום הראשון של שארית חייך'

ציטוט נכתב במקור על ידי -Pumba- צפיה בהודעה
    אני אשמח להשתתף במפגש ניסיוני אחד, אני לא מתחייב להמשיך בכל הדרך.
    על איזה שעות אנחנו מדברים, וכמה זמן (פחות או יותר) כלל מפגש? ישיבה מרובה על המחשב עושה לי רע, ככה שאם זה מתקרב לשעתיים אאלץ לוותר
    זה בסדר מבחינתי.
    יום שלישי הקרוב, ה-27.11, בשעה 18:30 בשיחה קבוצתית במסנג'ר.
    לא מוגדר זמן מדויק לשיחה אבל תוכל לפרוש בכל עת שתרצה.
    תוסיף אותי במסנג'ר cohenomri8@gmail.com

What doesn't kill you make you stronger
    לייקים
    374
    נקודות
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי Tip_Master צפיה בהודעה
    זה בסדר מבחינתי.
    יום שלישי הקרוב, ה-27.11, בשעה 18:30 בשיחה קבוצתית במסנג'ר.
    לא מוגדר זמן מדויק לשיחה אבל תוכל לפרוש בכל עת שתרצה.
    תוסיף אותי במסנג'ר cohenomri8@gmail.com
    אני אשמח להצטרף גם. הוספתי את המסן שלך.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

יכול להיות שאני לא יוכל להיווכח בשיחה הראשונה,
    אני אעשה מאמצים מקסימום אני אצטרף באיחור..

ערב טוב,
    לצערי הפגישה לא תתקיים מחר (27.12.11) כמתוכנן עקב חוסר היענות.
    עמכם הסליחה.

נ.ב. - עדיין ניתן להוסיף אותי במסנג'ר cohenomri8@gmail.com ברגע שהקבוצה תגדל, נוכל לקבוע מועד חדש.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:52.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,151 | הודעות: 8,201,744 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect