שלום!
אני חייל משרת בחייל האויר כטכנאי דרג א' של מסוקי קרב כשנתיים כבר בבסיס מחנה רמון שבדרום
עכשיו לפני שבועיים נתקלתי בבעיה המאוד נפוצה בצה"ל ... טיפול רפואי.. כולנו יודעים שמסגרת הצבאית הוא צולע ברמות
אז הסיפור הוא כזה..
לפני שבועיים הגעתי לבסיס עם כאבי גב ממש רציניים לא ידעתי מאיפה זה בא ... לא ממש התייסתי לזה התחלתי לעבוד(אני באר שבעי ... הבאר שבעים מגעים הכי ראשונים לטייסת אז כל עבודה נופלת עלהם עקב חוסר באנשים) התלחתי לעשות כמה עבודות שהיו לי על מסוקים .. הייתי צריך לפרק כמה טילים מהמסוק בתהליך הפירוק הטילים הרגשתי קליק חזק בגב והשאיר אותי מקופל... קיצר פה ושם קצת שכבתי עד שעבר לי.. אחרי זה הלכתי ישר למרפאה וכאן מתחיל כל בלאגן... באתי נכסתי לחובשת סיפרתי לה הכל וזה היא בלי לחשוב פעמיים אמרה לי "טוב לך לדפק תירשם לתור לרופא..." אוקי .. אני בא לאותה "פקידה" שישבה אמרתי לה "אוקי אני צריך תור לרפוא"... אחרי שהיא בקדה או לא בדקה לא יודע מה היא עשתה היא מרה לי שאין לה תורות לשבוע ויש רק לשבוע הבא X_____X
אמרתי לה רגע כואב לי הגב עכשיו ואני צריך לסבול כל השבוע עד רק בשבוע הבא הרופא יבדוק אותי?
אז אמרתי לה שמעי אני צריך תור לרופא כי אני לא יכול לא לעבוד ולא כלום..... קיצר היא לא עשתה כלום
קיצר חטתי חרפה אמרתי שלא אכפת לי אני גם יצא היום הביתוילך לביקור רופה ויקבל שם את טיפול. אז היא כזה אומר לי אה נו אז למה אתה צריך תור אצליינו O____O WTF זה התפקיד שלך יא ******* קיצר היא כזה שיחקה אותה טוב מה השם שלך? הסתכלה לי על שם ואמרה טוב אני ירשום אותך.. שהיא לא עשתה את זה אמרתי לה את רושמת אותי כן? היא כזה כן כן אני יזכור את שם לך למרות שידעתי בבירור שהיא לא תעשה את זה... אמרתי לה טוב אני "שומח" עליך" היא כן כן אל תדאג......
טוב באותו יצאתי הבית הלכתי לביקור רופאה באתי לאורטופד אחרי בדיקה שלו... הייתה לי דלקת בשריר הגב התחתון... מה שהוא הביא לי תרופה אנטיביוטיקה +משחה להקלה ו3 ימים ג בבית למזלי זה היה סתם דלקת ולא איזה פריצת דיסק שהייתה משאירה אותי נכה ומשל שקיבלתי את טיפול בביקור רופא כי אם לא הייתי יצא הייתי סובל כל שבוע כמו מניאק....
מה שאני בטוח שהיא פשוט לא רשמה אותי ברשימה של תורות הממתינים
אז זהו שעכשיו בחזרה שלי לבסיס ביום ראשון הקרוב ללכת למרפאה לכבול את חיילת או את כל מרפאה לא יודע.... צריך לעהגיע לצדק בכל עניין הזה
תודה למי שקרא עד הסוף

ציטוט ההודעה