אני התחלתי עם אתר , תראה :
חבר שלי קצת עזר לי איתו .. זה בלוג ישן שלי לפני שנתיים אבל התחלתי איתו לפני כמה ימים ..
הבעיה היא שאין לי איך לפרסם את הבלוג![]()
אני התחלתי עם אתר , תראה :
חבר שלי קצת עזר לי איתו .. זה בלוג ישן שלי לפני שנתיים אבל התחלתי איתו לפני כמה ימים ..
הבעיה היא שאין לי איך לפרסם את הבלוג![]()
נערך לאחרונה על ידי Shir; 29-12-2011 בשעה 23:27.
|
|
אחי , בלוג בחיים לא מפרסמים.
איזה אינטרס יש לאנשים להכנס לבלוג שלך סתם שאפילו אם הם מכירים אותו?
בלוג ההכנסות והפרסום שלו עובדים רק ע"י תוכן וגוגל.
כמה שיותר תוסיף תוכן מקורי שלך (אני מתכוון סיקורים יחודיים ולא מפורסמים ברשת או מועתקים) ככה גוגל יאנדקס את הדפים של הבלוג שלך במקומות הראשונים בגוגל וככה היה לך יותר כניסות.
לדוגמא אם מישהוא יחפש בגוגל "להוריד לאגים בקונטר" ואצלך באתר רשום "מדריך להוריד לאגים בקונטר" אז העמוד שלך יופיע בין המקומות הראשונים בגוגל וככה היה לך יותר כניסות ועם הזמן שעובד אתה מוסיף יותר תוכן והמקום שלך בגוגל יותר ויותר עולה וככה בלוג מצליח!
אבל חשוב שתזכור 2 דברים!
1. אין צורך לפרסם תבלוג לא בסקייפ ולא במסן ולא בפורומים ולא בפייסבוק ולא באף מקום! אל תתאמץ לעשות את זה , זה יביא לך כניסה חד פעמית שלא שווה כלום.
2. חשוב מאוד מאוד מאוד מאוד לשים תוכן יחודי שאתה כתבת אותו בלי שגיאות כתיב , מסודר שהיה קל לגוגל לאנדקס ולתאם אותו למקומות הנכונים.
ברגע שמישהוא מחפש בגוגל משהוא שהוא צריך והוא מוצא את האתר שלך זה כניסה איכותית שיכולה להביא לרווחים (לידים , מכירות , קליקים וכו'..)
נערך לאחרונה על ידי Shir; 29-12-2011 בשעה 23:28.
אחלה אתר יש עכשיו מבע כל אחד שנירשם תחתך אתה מקבל 100 נקודות
יש מצב אתה אומר תוך כמה זמן השגתה את זה?יעני מאז שנירשמתה