היי, אני כבר בן 18 ו 3 חודשים, אמור להתגייס ב23.7 (אבל אני רוצה לדחות את הגיוס בגלל שאני רק מסיים לימודים ואני רוצה קצת זמן לעבוד/לנוח).
בעיקרון אני לא יודע כמה קב"ע יש לי (כיצד אני יכול לברר את הקב"ע שלי?) הפרופיל אני לא ממש יודע כי לפני קצת יותר מחצי שנה עשיתי שם בדיקת עיניים כי חשבו שיש לי איזו בעיה, גילו שהכל בסדר והיה לי פרופיל 82 באותו זמן (זמני) אחרי חודש בערך שהתקשרתי ושאלתי כמה הפרופיל שלי זאת שאמרה לי אמרה לי במילים ואמרה לי שיש לי פרופיל קרבי ושאני יכול להגיע לסיירות (הסקתי מן הסתם שזה 97).
קודם כל אני לומד אלקטרוניקקה בבית ספר, כיתה י"ב (אין שום כוונה ללכת למשהו של חיל האוויר) אני רוצה ללכת רק לקרבי, לגבעתי.
ולפני שבוע התקשרה אלי משיהי מחייל האוויר אמרה שאני מוזמן לאיז שהוא הרצאה לגבי פרויקט שח"ק (משהו כזה).
אמרתי לה שאני לא מעוניין ושאני מעוניין ללכת לקרבי, היא אמרה לי שאני לא יכול (O.o לא יודע אם היט חירטטה או אמרה אמת) אמרתי לה מה זה לא יכול? אני לא ממשיך י"ג~י"ד אני לא חיב, היא בכל זאת אמרה שאני חייב להתגייס לחייל האוויר של האלקטרוניקה אז אמרתי לה פשוט מאוד במילים האלה " אני לא יהיה קרבי"? היא אמרה "לא" אז אמרתי לה "אתם יכולים מעכשיו לבוא לקחת אותי לכלא" אם אני לא קרבי אני מוכן לשבת בכלא.
יעשיו בעיניין השאלון הזה שכל הזמן אני שוכח את השם שלו:
הקטע הוא שאמרו לי שאני אמור לקבל איזה שאלון שבו אני כותב איזה עדיפות אני רוצה (משהו כזה) ועוד לא קיבלתי אותו או אי פעם נשלח לי משהו שקשור אליו או משהו.
וכששאלתי את החיילת אצלנו בבית ספר מתי אני אמור לקבל (לפני 4~5 חודשים בערך היא אמרה שאני אמור לקבל בערך בחודש 12).
אני מאוד מאוד רוצה להתגייס לקרבי ובעיקר לגבעתי זה משהו שאני נעול עליו ואני אפילו מכין את עצמי לזה (אני מתאמן כבר חודשיים).
אני אשמח באותה הזדמנות לדעת כיצד אני אוכל לדחות את הגיוס שלי לתאריס אחר מה23.7 והאם בכלל זה התאריך האמיתי שאני אמור להתגייס (כי יכול להיות שיהיה לי עדיין בגרויות באותו הזמן.)
תודה על העזרה וסליחה על החפירה.

ציטוט ההודעה

אבל בהחלט אני אוכל ללכת לגבעתי בדיוק כמו שתכננתי או רציתי כבר כמעט 3 שנים.