זוכרים שאמרתי שיש לי חבר שעובד בפיצוציה וזה.. קיצור דיברתי שם גם עם הבעלים והוא הביא לי עלון כזה שכל המוכרים מקבלים שבו רשום ככה:
המשפט החשוב פה הוא: "הסיגריה עצמה, טעמה המוכר וחווית העישון אינם משתנים." זאת אומרת שאם אי פעם חשבתם שמלבורו גולד זה סיגריה אחרת סיגריה טובה יותר, השמועות כנראה השפיעו גם עליכם.
מלבורו גולד זה כולה ליין חדש (וכנראה קבוע) של כולה קופסה יפה יותר וזהו! שום דבר מעבר, שום סיגריה אחרת שום כלום!
רשום גם: "החפיסות החדשות כבר נמכרות ובהצלחה בעשרות שווקים בעולם." זאת אומרת שאם וכמעט בטוח שראיתם מלבורו גולד בעולם אז המכירה של הקופסה החדשה כבר הושקה שם! כן, הם עבדו על כולנו ואם חשבת שבחול יש מלבורו גולד שזו סיגריה אששששש תורידו ציפיות כי זה כולה מלבורו לייט בקופסה חדשה!
אם אתם לא מאמינים רשום בעלון הזה גם שמלבורו מתכוונת לשים דף קטנקן כזה בתוך הקופסה החדשה (כמו בלאקי כשיצא) שמסביר שאין שום שינוי בטעם, אלא כולה בקופסה... יעני הם אומרים תקנו כולה קופסה אחת ואז תגלו שזה חרטא! מבחינתם אם כל אחד יקנה קופסה הם יעשו את הכסף של החיים שלהם וגם יצאו נקיים מכל השמועות שזאת סיגריה אחרת על ידי הכנסת דף קטן שמפריח את כל השמועות לגביי הגולד.. יעני מי שלא מעשן מלבורו לייט יקנה את הקופסה בשביל לנסות ומי שכן מעשן מלבורו לייט ימשיך לקנות את הגולד!!
הם גאונים.
הנה עוד תמונה של כל העלון הזה שקיבלתי רק כדי להראות לכם שכן יש מקום וזה לא חרטא, גם ככה עוד מעט אתם תגלו לבד, אני פשוט מזהיר אתכם לא לקנות כולה מלבורו לייט במסווה של גולד בשביל הניסיון והאכזבה.....
אז מה אתם אומרים על זה? את האמת, אני חושב שהם עשו אחלה של שיווק עם כל הקטע ש"בנוסף" ללייט יש גם גולד והכי גאוני זה שאנשים באמת האמינו לזה ומי שניסה גולד נפל בפח ואמר שזו הסיגריה הכי טובה שהוא ניסה בחיים למרות שהוא ניסה בעצם את הלייט!!!
אם אני לא טועה יש גם מלבורו בלאק... אל תצפו לסיגריה אחרת, זה כנראה מלבורו אדום!

ציטוט ההודעה