נכתב במקור על ידי -Darkness- חחח מוכר,ואיזה קבוצה אתה אוהד אחי ? הופה ! תראו מי הצטרף למסיבה ! חיימון מה נשמע ? Forza Milan Forza Pato
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות. pippo inzaghi segna per noi
נכתב במקור על ידי idonthavenameagain תחומי עניין:להפגין נגד אינטל בשבתO.O חחחחח כן והשם שלי זה יששכר XD
קוראים לי חומוס
נכתב במקור על ידי -Darkness- חחח מוכר,ואיזה קבוצה אתה אוהד אחי ? הופה ! תראו מי הצטרף למסיבה ! חיימון מה נשמע ? אם אני מצטרף לחגיגה המוד של ההודעות יגיע ל30,000
נכתב במקור על ידי Heracles Forza Milan Forza Pato איכס
נכתב במקור על ידי -Darkness- איך קוראים למשתמש ? השם או הניק כי השם זה יששכר והניק זה ABBCIA
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס קיבלתי באן IP לצמיתות על ספאם בתמונות הגולשים בפורום השני במשתמש הראשי O:
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי גלידה בוריס תודה ): אבל איך שאני יצליח לשנות IP אני יערער על זה ואני יסביר שלא באמת היה שם תמונת עירום שלי מזאת אומרת? נקווה לטוב
הפועל ת"א - מכבי אכזבות חיפה -
הובלות בחיפה
נכתב במקור על ידי -HAIM- אם אני מצטרף לחגיגה המוד של ההודעות יגיע ל30,000 אני אומר אפילו יותר... נכתב במקור על ידי גלידה בוריס השם או הניק כי השם זה יששכר והניק זה ABBCIA אחי תביא קישור למשתמש..
נכתב במקור על ידי -Darkness- אני אומר אפילו יותר... אחי תביא קישור למשתמש.. אני לא יכול אני בבאן IP זה לא מביא לי להיכנס לאתר
נכתב במקור על ידי SFY הפועל ת"א - מכבי אכזבות חיפה - שקט הפועל ת''א - תחת אבן ! נכתב במקור על ידי גלידה בוריס השם או הניק כי השם זה יששכר והניק זה ABBCIA אחי תביא קישור למשתמש... נכתב במקור על ידי -HAIM- אם אני מצטרף לחגיגה המוד של ההודעות יגיע ל30,000 בטוח ? אני אומר יותר
נכתב במקור על ידי -Darkness- איכס למה את מי אתה אוהד?
נכתב במקור על ידי Heracles למה את מי אתה אוהד? שאלתי אותך בישראל.. בישראל אני אוהב מכבי חיפה ובחו''ל ברצלונה
נכתב במקור על ידי SFY הפועל ת"א - מכבי אכזבות חיפה - אפשר לחשוב שאתם יותר טובים
נכתב במקור על ידי -Darkness- שקט הפועל ת''א - תחת אבן ! אחי תביא קישור למשתמש... בטוח ? אני אומר יותר אני במקומך הייתי שותק חברות אוהדי הצלחות , מה אתם עושים למאמן שלקח איתכם תארים מה מה מפגרים?!!?!?!?
חוקי הפורום