הי חברה, מה נשמע? התקשרתי למדור עתודה ואמרו לי שאינני יכול להתקבל משום שאינני יכול להיות קצין מסיבה רפואית. יש מצב שפרופלי נפשי 64 לא מאפשר קורס קצינים?
תודה לכולם
הי חברה, מה נשמע? התקשרתי למדור עתודה ואמרו לי שאינני יכול להתקבל משום שאינני יכול להיות קצין מסיבה רפואית. יש מצב שפרופלי נפשי 64 לא מאפשר קורס קצינים?
תודה לכולם
|
|
אתה צריך לשלוח המלצה מפסיכולוג (אפילו יועצת של הבית ספר זה בסדר) שאין לך בעיות נפשיות. רק המלצה אישית- לפני שאתה עושה דבר כזה תשאל את עצמך האם אתה בטוח שאתה רוצה ללכת לעתודה.
תודה רבה, דרך אגב לגבי התגובה של flash, כל סעיף נפשי אפילו אם מוריד לפרופיל נפשי 72 לדוגמא, פוסל קצונה?
מישהו יודע האם הסיכויים להעלות פרופיל נפשי קלושים או שיש סיכוי טוב (כמובן שזה בהצדקה)?![]()
לא יתנו לך פרופיל 72 על סעיף נפשי (למי שיש כזה כנראה שהוא בצבא עם פרופיל 72 רפואי ויש לו סעיף נפשי שהוציא במהלך השירות שלו או שבדרך להורדה לפרופיל 64\45)
צהל נותן פרופיל 64 או 45 על סעיף נפשי תלוי בסעיפ\ים
פרופיל נפשי 64\45 נותן לך ת"ש 2 אוטומתי כלומר 2 ימי שינה בבית בשבוע (לא בקורסים וטירונות כמובן)
סיכוי להעלאת הפרופיל? תלוי על מה הסעיף אין לי מושג האמת אני לא קב"ן אבל אני מניח שזה אפשרי
סיכוי טוב או לא זה תלוי על מה הסעיף אני מניח שאם זה סעיף קל אז תצטרך לדבר עם הקב"ן שיסביר לך הכל איך להעלאות ולמה אתה רוצה והוא כבר יגיד לך איך זה הולך כל העניין הזה
תודה רבה לכל מי שעונה, בקשר לסיבת הפרופיל הנפשי: היה לי איזה סיפור קטן עם חרדה ושעשיתי את הצו ראשון (כולל השיחה במדור בריאות הנפש) עוד לקחתי מינון קטן מאוד של כדורים למרות שאז כבר הכל עבר לי. אם יש לכם מושג בבקשה תכתבו..
אם מישהו יודע זה באמת יעזור אני פשוט צריך להסדיר את העניין מהר כדי שלא אפספס את המועד.
דרך אגב שמעתי שהמיונים לתלפיות נגמרו עכשיו גם מסיבה זו עוד לא ביקשתי / כמעט בטוח שלפי הנתונים לולא הבעיה היו שולחים לי, מישהו
יודע אם תהיה עוד הזדמנות או שאאלץ לחכות בשביל זה למחזור גיוס הבא או משהו?
תודה![]()