קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. ריצ'רד דוקינס - יש אלוהים? האשליה הגדולה של הדת.
    על ידי rcl-nadav בפורום תאולוגיה ודתות
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 18-12-2010, 19:39
  2. [פרסום] ריצ'ארד ג'פרסון חוזר לספרס
    על ידי YARlN בפורום כדורסל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-07-2010, 01:30
  3. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 01-07-2010, 14:54
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-09-2009, 01:03
  5. [ידיעה] ריצ'ארד רייט,קלידן ומייסד פינק פלויד,נפטר
    על ידי WooDStocK בפורום מוזיקה כללית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 17-09-2008, 12:37
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 49 מתוך 49

ריצ'ארד דוקינס והילדות - עמוד 4

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    אני לא טוען את זה. אני טוען שאי ביצוע ברית מילה עדיף מביצוע של ברית מילה. מה שנבדק במחקר היה בין "מה גרוע יותר, ביצוע ע"י מוהל או רופא". המחקר עד כמה שמעודכן שם, לא התייחס בכלל לקבוצת בקרה של כאלו שלא נימלו בכלל. אז הטענה שלי עדיין לא נבדקה.
    מי אמר שרופאים לא יכולים להיות פוליטיקאים? אם הוא רק היה אומר שהמחקר התייחס לכל מה שקשור בברית מילה והיה מספק קישור ברור למחקר הזה...
    הסברתי בתגובה הקודמת שלי, אם ביצוע ברית מילה ע"י מוהל זה לא מזיק, אז אין הבדל בין מהולים ע"י מוהל ללא מהולים בכלל, ולכן אם אתה מסכים שביצוע ברית מילה ע"י רופא מונע מחלות ביחס לביצוע ברית מילה ע"י מוהל, זה בדיוק כמו להגיד שהסיכויים שהתינוקות שנמולו ע"י רופא לחלות בזיהומים פחותים מהסיכויים של אלה שלא נימולו כלל.

עוד דבר שאשמח אם תענה לי עליו, בציטוט שהבאתי נכתב "סיבה נוספת רפואית לביצוע מילה הינה מניעה של סרטן אבר המין. סרטן נדיר זה מופיע בגיל ממוצע של 60 שנה ושכיחותו בגברים נימולים קטנה עד פי 5 מאצל גברים שאינם נימולים."
    במקרה הזה אני לא רואה סיבה לחלק בין מחקר שבוצע במדינות עולם שלישי לבין מחקר שבוצע במדינות מפותחות, כי מדובר בסרטן ולכן לא משנה אם הם לא משתמשים בקונדומים, ומתקלחים פעם בשנה, זה לא גורם לחלות בסרטן.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    הסברתי בתגובה הקודמת שלי, אם ביצוע ברית מילה ע"י מוהל זה לא מזיק, אז אין הבדל בין מהולים ע"י מוהל ללא מהולים בכלל, ולכן אם אתה מסכים שביצוע ברית מילה ע"י רופא מונע מחלות ביחס לביצוע ברית מילה ע"י מוהל, זה בדיוק כמו להגיד שהסיכויים שהתינוקות שנמולו ע"י רופא לחלות בזיהומים פחותים מהסיכויים של אלה שלא נימולו כלל.

עוד דבר שאשמח אם תענה לי עליו, בציטוט שהבאתי נכתב "סיבה נוספת רפואית לביצוע מילה הינה מניעה של סרטן אבר המין. סרטן נדיר זה מופיע בגיל ממוצע של 60 שנה ושכיחותו בגברים נימולים קטנה עד פי 5 מאצל גברים שאינם נימולים."
    במקרה הזה אני לא רואה סיבה לחלק בין מחקר שבוצע במדינות עולם שלישי לבין מחקר שבוצע במדינות מפותחות, כי מדובר בסרטן ולכן לא משנה אם הם לא משתמשים בקונדומים, ומתקלחים פעם בשנה, זה לא גורם לחלות בסרטן.
    בסעיף הראשון שלך, אתה נכנס לכשל לוגי. רק בגלל שA שווה לB לא אומר שC שווה לA וB.
    יש לך 3 תרחישים. תרחיש A (מילה ע"י מוהל)= לאחוז מסויים של מחלות לתינוק.
    תרחיש B (מילה ע"י רופא)= לאחוז נמוך יותר של מחלות לתינוק. מה שחסר לנו זה סעיף C (תינוקות
    שלא עוברים מילה)= ?
    את הנתון האחרון אין לנו. אני לא טוען שהוא גבוהה יותר, או נמוך יותר. אני רוצה לראות מחקר שיעזור לי
    לדעת. משהו שמנוהל בצורה סטטיסטית, ובאזורים מתקדמים טכנולוגית.
    תחשוב על זה ככה, נשים שכורתים להן את השדיים שהן קטנות, מוריד ב 100% את הסיכוי לחלות
    בסרטן בשדיים. אז זה אומר שצריך לעשות את זה? מילה לא צריכה להיות יוצאת מן הכלל. וגם אם יש סיכוי
    להימנע ממשהו לא אומר שאנחנו צריכים לחתוך איברים על ימין ועל שמאל. חוץ מזה שאם כן נסתכל
    על המחלות שמדובר עלייהן, אלו דברים שאפשר לטפל בהיגיינה מינילית בימינו (מה שהיה לפני 2000 שנה באמת שלא רלוונטי).

אם כבר מדברים על היגיינה, אתה תתפלא מה אפשר למנוע היום עם היגיינה בסיסית. אני לא מבין
    מספיק בהתנהגות של סרטן כדי לתת דעה בנושא של הרופא. אתה מוזמן להפנות אותי למקור
    מוסמך בנושא, ואחרי שאני אדע יותר בנושא סרטן, נוכל לדון בו.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    בסעיף הראשון שלך, אתה נכנס לכשל לוגי. רק בגלל שA שווה לB לא אומר שC שווה לA וB.
    יש לך 3 תרחישים. תרחיש A (מילה ע"י מוהל)= לאחוז מסויים של מחלות לתינוק.
    תרחיש B (מילה ע"י רופא)= לאחוז נמוך יותר של מחלות לתינוק. מה שחסר לנו זה סעיף C (תינוקות
    שלא עוברים מילה)= ?
    את הנתון האחרון אין לנו. אני לא טוען שהוא גבוהה יותר, או נמוך יותר. אני רוצה לראות מחקר שיעזור לי
    לדעת. משהו שמנוהל בצורה סטטיסטית, ובאזורים מתקדמים טכנולוגית.
    תחשוב על זה ככה, נשים שכורתים להן את השדיים שהן קטנות, מוריד ב 100% את הסיכוי לחלות
    בסרטן בשדיים. אז זה אומר שצריך לעשות את זה? מילה לא צריכה להיות יוצאת מן הכלל. וגם אם יש סיכוי
    להימנע ממשהו לא אומר שאנחנו צריכים לחתוך איברים על ימין ועל שמאל. חוץ מזה שאם כן נסתכל
    על המחלות שמדובר עלייהן, אלו דברים שאפשר לטפל בהיגיינה מינילית בימינו (מה שהיה לפני 2000 שנה באמת שלא רלוונטי).

אם כבר מדברים על היגיינה, אתה תתפלא מה אפשר למנוע היום עם היגיינה בסיסית. אני לא מבין
    מספיק בהתנהגות של סרטן כדי לתת דעה בנושא של הרופא. אתה מוזמן להפנות אותי למקור
    מוסמך בנושא, ואחרי שאני אדע יותר בנושא סרטן, נוכל לדון בו.
    אין לי שום כשל לוגי, אני פשוט יצאתי מנקודת הנחה שA לא גדול מC. (אתה אמרת שאתה לא טוען שמילה ע"י מוהל גורמת לזיהומים יותר מאשר לא למול בכלל)
    אם זה יותר נוח לך אז:
    B קטן מA
    A לא גדול מC
    לכן:
    B קטן מC

A=אחוז המחלות במילה ע"י מוהל.
    B=אחוז המחלות במילה ע"י רופא.
    C=אחוז המחלות בתינוקות שלא נימולו.

ולפי מה שידוע לי אין קשר בין הגיינה לבין סרטן.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    אין לי שום כשל לוגי, אני פשוט יצאתי מנקודת הנחה שA לא גדול מC. (אתה אמרת שאתה לא טוען שמילה ע"י מוהל גורמת לזיהומים יותר מאשר לא למול בכלל)
    אם זה יותר נוח לך אז:
    B קטן מA
    A לא גדול מC
    לכן:
    B קטן מC

A=אחוז המחלות במילה ע"י מוהל.
    B=אחוז המחלות במילה ע"י רופא.
    C=אחוז המחלות בתינוקות שלא נימולו.

ולפי מה שידוע לי אין קשר בין הגיינה לבין סרטן.
    דבר ראשון מראש אתה אומר שA קטן מC (אני מרגיש בשיעור אלגברה XD) ואת זה אתה לא יכול לדעת. שוב אין לנו מידע מסודר על זה.
    אם תמצא אני אשמח אם תוכל לחלוק איתי את רמת הרגישות של תינוקות שלא נימלו למחלות.

לגבי הסרטן, כמו שאמרתי אני לא מבין, ואני עדיין לא. אבל כן חיפשתי את זה. דבר ראשון מקרים של סרטן כזה הוא מאוד נדיר. הוא קורה
    1.5 ל 100,000 (ע"פ נתונים מאמריקה). הגורם לסרטן הוא "נ
    גיף הפפילומה האנושי". הסיבה שזה הופך לסרטן היא גילוי וטיפול מאוחר
    בדרך כלל. הוא כן מופיע בתדירות יותר גבוהה אצל גברים לא נימולים, אבל זה לא מגן לחלוטין מאחר וגם גברים נימולים סובלים מזה.
    היחס הוא 60-40%.

זה לא כל כך קשור להיגיינה כמו שזה קשור לסקס מוגן.

*אני מודה מראש שלא קראתי הכל מאחר וזה דיי ארוך ומלא בנתונים שלא אכפת לי מהם. אז אתה מוזמן לקרוא ולכוון אותי אם הבנתי
    משהו לא נכון או פיספסתי נתון כלשהו.
    http://onlinelibrary.wiley.com/doi/1...ijc.21009/full
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 4 << ראשון ... 234

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,555 | הודעות: 8,151,137 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect