כותרת ^^ אני קונה הזמנה לTL תציעו כמה נק'. הכי קצת אני לוקח
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי Lupi כותרת ^^ אני קונה הזמנה לTL תציעו כמה נק'. הכי קצת אני לוקח תציע אחי אם אתה רוצה אפשר גם דולרים וזה לא דרך השיטה של כל הילדים פה זה דרך המשתמש שלי יש לי 2 הזמנות
נכתב במקור על ידי Lupi כותרת ^^ אני קונה הזמנה לTL תציעו כמה נק'. הכי קצת אני לוקח יש לי משתמש, רוצה?
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 יש לי משתמש, רוצה? תציע נכתב במקור על ידי .Ferrari תציע אחי אם אתה רוצה אפשר גם דולרים וזה לא דרך השיטה של כל הילדים פה זה דרך המשתמש שלי יש לי 2 הזמנות כתבתי בכותרת להציע. תציע כמה נק'.
נכתב במקור על ידי Lupi תציע כתבתי בכותרת להציע. תציע כמה נק'. 1200 נקודות אבל אתה מתכוון לזייף? כי אם כן אז אני מעדיף לא למכור
נכתב במקור על ידי Lupi תציע כתבתי בכותרת להציע. תציע כמה נק'. באמת שאני לא יודע אני לא טוב בלהציע, תציע בבקשה אתה
נכתב במקור על ידי .Ferrari 1200 נקודות אבל אתה מתכוון לזייף? כי אם כן אז אני מעדיף לא למכור למען האמת אין לי מושג איך משתמשים בכלל בTL אני רק יודע שאפשר להוריד מזה בטורנטים. אני לא יודע מה הסיפור של ההורדות/העלאות וכו'... נכתב במקור על ידי LiorLioR69 באמת שאני לא יודע אני לא טוב בלהציע, תציע בבקשה אתה אני לא יודע את המחירים של TL
נערך לאחרונה על ידי Erik Lamela; 15-01-2012 בשעה 19:21.
נכתב במקור על ידי Lupi למען האמת אין לי מושג איך משתמשים בכלל בTL אני רק יודע שאפשר להוריד מזה בטורנטים. אני לא יודע מה הסיפור של ההורדות/העלאות וכו'... מה המהירות של האינטרנט שלך? אם תקנה ממני אני יוכל להסביר לך
נכתב במקור על ידי .Ferrari מה המהירות של האינטרנט שלך? אם תקנה ממני אני יוכל להסביר לך 12MB
נכתב במקור על ידי Lupi 12MB סבבה אז אם אתה מעוניים שלח לי נקודות ומייל שאני ישלח לך את ההזמנה
נכתב במקור על ידי Lupi 12MB או שאם אתה רוצה אפשר תיווך
נכתב במקור על ידי .Ferrari סבבה אז אם אתה מעוניים שלח לי נקודות ומייל שאני ישלח לך את ההזמנה 1000 ואני קונה
נכתב במקור על ידי Lupi 1000 ואני קונה 1100
נכתב במקור על ידי .Ferrari 1100 סבבה.. תיווך? או שלא צריך? אתה מתחייב על להביא לי הזמנה+ מדריך איך להשתמש?<
נכתב במקור על ידי Lupi סבבה.. תיווך? או שלא צריך? אתה מתחייב על להביא לי הזמנה+ מדריך איך להשתמש?< את המשתמש שלי ב900 נקודות מעוניין?
חוקי הפורום