יש לי בעיה במשחק עם הקראק,הורדתי את המשחק ושמתי קראקוזה פותח לי חלון כזה שאומר לי אל תסגור את החלון כדי שהמשחק ירוץ,
ופתאום החלון נסגר וז ה לא פותח לי את המשחק,והורדתי כבר שתיי קראקים ושתייהם עושים לי את הבעיה הזאת,מישהו יכול להביא לי קראק תקין?![]()
יש לי בעיה במשחק עם הקראק,הורדתי את המשחק ושמתי קראקוזה פותח לי חלון כזה שאומר לי אל תסגור את החלון כדי שהמשחק ירוץ,
ופתאום החלון נסגר וז ה לא פותח לי את המשחק,והורדתי כבר שתיי קראקים ושתייהם עושים לי את הבעיה הזאת,מישהו יכול להביא לי קראק תקין?![]()
|
|
מי פרץ את המשחק?
ותנסה להוריד מחדש ולהכניס קראק אחד בלבד כי אם תכניס מלא קראקים זה לא יעבוד.
פריצה של skidrow,והורדתי כבר 3 קראקים 2 של סקידרוב,ושתייהם עושים לי את אותה פעולה,מה לעשות?התקנתי את המשחק כמה פעמים והוא לא עוולה לי,אותו חלון אותה צורה,מישהו יכול לעזור לי לפתוור ת'בעיה?
עזוב מפרט שממפרט, חמש דקות ב teamviewer אני פותר את הבעיה לא מזמן סיימתי את המשחק ותנחש מי התקין לי אותו? אני. (הורדתי גם)
אם אין לך את התוכנה teamviewer אני יביא לך זה שתי שניות להוריד, היא נותנת שאני ''שולט'' (אל תדאג אתה יכול להפסיק אותי באמצע אם אתה חושד) לך על המחשב וככה אני עושה הכל כמו שצריך ואתה תשחק במשחק, בא לך?
תביא תביא קראק אנילא סומך על ההוא עם התוכנה הפלצנית הזאת.
תביאו לי קראק כפרה עלייכם אני כבר משתגע פה מוריד 400 קראקים הכל עושהלי אותו דבר לי כזה chek updates ופתאום פותח חלון כזה אחרי כמה שניות החלון נסגר ולא קורא כלום,תביאו לי קראק
חח קרעת אותי אחי עם התוכנה הפלצנית הזאת בכל זאת קח זה קראק מצויין!
http://www.shadygamer.com/threads/as...drow-pc.10525/
אפו אני שם ת'קבצים בתקייה של יוביסופט רגיל?