סרטון נחמד שהגעתי אליו,
סרטון נחמד שהגעתי אליו,
|
|
State זה איזור..אני חושב שהתכוונת למילה Mode. איך להכניס לעצמך מצב רוח אחר לגמרי ממה שהיית עד עכשיו ולהפוך לאחד שנהנה, אני מקווה שלזה התכוונת.
בכל מקרה, שכחת מהעבודה שזה קורה בחו"ל ושם הבנות הרבה יותר זורמות והרבה יותר כייפיות מאשר בארץ. בארץ יש להן אגו מנופח והן סנוביות כמו לא יודע מה..אלה אם כן אתה במועדון ואז הן יותר קלילות.
קודם כל אחד הפירושים למילה State זה מצב, לכן המילה במקרה הזה תתאים.
דבר שני אני יתייחס למשפט שסימנתי בbold.
זה הדבר הכי מפגר ששמעתי בחיים שלי, אין כזה דבר בנות יותר זורמות ובנות פחות זורמות, אם אתה טוב הם יזרמו אותך (אולי לא יצא לך לראות סוג כזאת של הצלחה כמו בסרטון כי בכל זאת מדובר באחד האומנים הטובים בעולם) למרות שמה שהוא עשה זה בכלל לא דבר נדיר, הוא פשוט לקח אותם לפאב אחר, instant date מה שנקרא.
אל תבוא לי עם הזיוני מח של ה- אם אתה טוב הן יזרמו איתך. אתה יודע בעצמך טוב מאד שהבנות בארץ קשות מאד וקשה ולהצליח איתן בכזאת קלות.
אומן הטוב בעולם..את זה אני לא יודע, אבל זה לא קשור. הוא עשה שם כמה צעדים שכולם יכולים לעשות, הוא ניגש לבחורות שם בלי בושה, עם המון בטחון וממש הוביל אותן לידיים שלו והתקרב אלייהן מאד, פיזית. זה דבר לא קשה. אבל הצורה שבה הבחורות הגיבו לו..זה אחרת לגמרי ממה שקורה בארץ. זה קורה, אבל בכמות מאד נמוכה ואם כן אז על בנות ספציפיות שהן באחלה "State".
דעתי שrodney צודק..
חלק גדול מאוד מהבנות פה בארץ עם האף למעלה וחושבות שהן מינימום מלכת שבא.. באירופה זה עולם אחר לגמרי
דעתי שR0Y צודק..
1. הבנות שאתם מתחילים איתן [בגילאיכם] הן בממוצע 17 [אני מניח לפי היכרות ארוכת השנים שלי עם משתמי הפורום]
סוג בנות שחונכו ולומדולשחק אותה קשה להשגה, שמודל החיקוי להן הוא של ילדה עשירה ופלצנית מהטלוויזיה, והכי חשוב הן ב-ת-ו-ל-ו-ת
לעומת LA לדוגמה, שם אין מישהי עוברת תיכון בלי שמישהו יגמור לה על הפנים. לכן אגב הקולג'ים הם אכן כמו שמתואר בסרטים [אמת לאמיתה.]
2. ניתן להגיד שהשחקן בסרטון ברמה הרבה יותר גבוה מילד אפאקספי רגיל, אבל מה לעשות. תגידו שזה לא חכמה, אבל כן, זה חכמה. הוא לא עושה משהו שאתם לא מסוגלים לעשות, הוא פשוט עושה ואתם לא.
זה נקרא ללמוד..
3. לשם שעשוע בסטים אני מנסה להביא לכדי עניין [נקרא לזה "סטייט" כדי להישאר באותו קו עם הפוסט] דווקא את זו עם הסטייט הכי נמוך.
זה דוגמה לעובדה שהכל אפשרי..
תפסיקו להילחם, זה רק משחק פסיכולוגי
והכי יפה זה
שאין באמת מפסידים
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
הסוד הוא חברים .. אתה צריך לצאת עם חברים שיש להם אופי חיובי , שאוהבים לעשות כייף וצחוקים , ומה שאתם צריכים הוא לשאוב אחד מהשני את האנרגיה הזאת .. ואז כל מה שנשאר לכם לעשות הוא להדביק את כל השאר , אין מישהו שלא ירצה להיות חלק מחבורה חיוביות ומגובשת , במיוחד בנות