קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. לימודי מתמטיקה און ליין ללא תשלום
    על ידי נטלי בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 21-05-2012, 12:35
  2. מישהו יודע כמה עולים היום לימודי פסיכומטרי?
    על ידי haskal בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 30-10-2009, 22:57
  3. מחפש משחק רשת ללא תשלום חודשי לקניה
    על ידי Satan בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 21:21
  4. חדשה לאימוץ ללא שינוי ניק...
    על ידי Frenzy בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 15-09-2005, 13:35
  5. לצחוק ללא הפסקה!! חחחחחחחחח
    על ידי Luis Garcia בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 17:20
נושא נעול
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32

לימודי עתודה בתחום טכנולוגי ללא פסיכומטרי! - עמוד 2

תגיד מדריך... זה תפקידך הצבאי להסתובב בפורומים צבאיים ולחפש אנשים שיתגייסו לחימוש? כי אני רואה הודעות שלך בכל רחבי האינטרנט...

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    290

אם אתם לא מתכוונים להיות מהנדסים,כלומר ללמוד 4 שנים עם פסיכומטרי,אין לכם מה להתקרב לעתודה.

אין כאן קיצורי דרך.
    נערך לאחרונה על ידי scoobydoo; 19-01-2012 בשעה 17:52.
    חברים, שימו לב-משתמשים אישיים לאתרי פורנו הם רק למכירה.
    אם אין לכם נקודות או כסף, בבקשה לא לפנות בפרטי ולהסתפק בפרסומים שלי בפורום סיסמאות סקס,תודה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיבס
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי PocketKings צפיה בהודעה
    היי מדריך קדם צבאי, אני מקבל את ההחלטה שלך לנסות לשכנע את הילדים להתגייס וללכת בדרך העתודה של חיל החימוש, אך אתה שוכח פרט אחד חשוב, הם עדיין אזרחים, כל השקרים והמניפולציות שאתה נותן כאן הם יאמינו להם, כי הם רוצים להתגייס, הם עדיין לא יודעים מה זאת מערכת צבאית, למה שלא תספר להם את אחוז הנפקדים/עריקים/משתמטים/ יוצאי פרופיל 21 וכו', שהגיעו לחיל החימוש? אם אני לא טועה האחוזים האלה אצלכם גבוהים יותר ממשטרה צבאית, ותקן אותי אם אני טועה, אני חלילה לא רוצה לתת להם סיבות להשתמט, אבל רוב הסיכווים שמי שיבחר בדרך העתודה שלכם הוא יעשה טעות, כי אם יש לו נתונים להתקבל אליכם הוא גם יוכל כמובן להתקבל לעתודה בחיל האוויר,מודיעין, וכו', שזה עדיף +++ בכמה רמות על חייל החימוש, כמו שפרסמת את הקטגוריה למה כן כדאי ללכת בדרך העתודה הנ"ל, אני מציע לך לשים כמובן גם "למה לא כדאי" , אני מקווה שתקבל את התגובה שלי בדרך בונה ומצטער אם הייתי בוטה יותר מידי, תודה.
    אני לא רואה משהו במסלול שלא הזכרתי. כמות גדולה של המתגייסים ההנדסאים מגיעים באפשרויות השיבוץ לאחזקה, לזיכרוני הזכרתי את אפשרויות השיבוץ למעלה תסתכל ותיווכח לא צריך להיות מבין גדול במערכת הצבאית בשביל לקרוא מה שכתוב.

"מערך האחזקה
    תפקיד מחלקת החימוש בגדוד הוא מתן מענה טכנולוגי לכוחות הלוחמים בשטח (דרג א').
    חיילי החימוש נמצאים בסביבת לוחמי הגדוד ולעיתים אף מתלווים אליהם בפעילות השוטפת של הגדוד ובמבצעים מיוחדים. השירות בגדוד הוא מעניין מאתגר, כאשר עבודת הצוות והאווירה המשפחתית הם חלק בלתי נפרד מסדר היום!
    חשוב לציין לאחר שירות של כשנה ושמונה חודשים בחט"פ (חוליה טכנית פלוגתית), זכאים חיילי החימוש לתעודת לוחם, המקנה הטבות והנחות רבות באזרחות.."

וכל פרט שרשום פה הוא נכון.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיבס
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי scoobydoo צפיה בהודעה
    אם אתם לא מתכוונים להיות מהנדסים,כלומר ללמוד 4 שנים עם פסיכומטרי,אין לכם מה להתקרב לעתודה.

אין כאן קיצורי דרך.
    אני מסכים איתך, מי שיכול ללמוד תואר ראשון בהנדסה כבר עכשיו שילך לעתודה אקדמית.
    למרות זאת, ישנם הרבה תלמידים שכן רוצים ללמוד וחסר להם פסיכומטרי, או שמסתפקים בהנדסאי שזה מקצוע לכל דבר לחיים.
    אלה מתאימים לפרויקט של הנדסאי כעתודאי.

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

ציטוט נכתב במקור על ידי PocketKings צפיה בהודעה
    היי מדריך קדם צבאי, אני מקבל את ההחלטה שלך לנסות לשכנע את הילדים להתגייס וללכת בדרך העתודה של חיל החימוש, אך אתה שוכח פרט אחד חשוב, הם עדיין אזרחים, כל השקרים והמניפולציות שאתה נותן כאן הם יאמינו להם, כי הם רוצים להתגייס, הם עדיין לא יודעים מה זאת מערכת צבאית, למה שלא תספר להם את אחוז הנפקדים/עריקים/משתמטים/ יוצאי פרופיל 21 וכו', שהגיעו לחיל החימוש? אם אני לא טועה האחוזים האלה אצלכם גבוהים יותר ממשטרה צבאית, ותקן אותי אם אני טועה, אני חלילה לא רוצה לתת להם סיבות להשתמט, אבל רוב הסיכווים שמי שיבחר בדרך העתודה שלכם הוא יעשה טעות, כי אם יש לו נתונים להתקבל אליכם הוא גם יוכל כמובן להתקבל לעתודה בחיל האוויר,מודיעין, וכו', שזה עדיף +++ בכמה רמות על חייל החימוש, כמו שפרסמת את הקטגוריה למה כן כדאי ללכת בדרך העתודה הנ"ל, אני מציע לך לשים כמובן גם "למה לא כדאי" , אני מקווה שתקבל את התגובה שלי בדרך בונה ומצטער אם הייתי בוטה יותר מידי, תודה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי מדריך קדם-צבאי צפיה בהודעה
    אני לא רואה משהו במסלול שלא הזכרתי. כמות גדולה של המתגייסים ההנדסאים מגיעים באפשרויות השיבוץ לאחזקה, לזיכרוני הזכרתי את אפשרויות השיבוץ למעלה תסתכל ותיווכח לא צריך להיות מבין גדול במערכת הצבאית בשביל לקרוא מה שכתוב.

"מערך האחזקה
    חיילי החימוש נמצאים בסביבת לוחמי הגדוד ולעיתים אף מתלווים אליהם בפעילות השוטפת של הגדוד ובמבצעים מיוחדים. השירות בגדוד הוא מעניין מאתגר, כאשר עבודת הצוות והאווירה המשפחתית הם חלק בלתי נפרד מסדר היום!
    חשוב לציין לאחר שירות של כשנה ושמונה חודשים בחט"פ (חוליה טכנית פלוגתית), זכאים חיילי החימוש לתעודת לוחם, המקנה הטבות והנחות רבות באזרחות.."

אבל כן צריך לא להיות מבין גדול במערכת הצבאית שבשביל ליפול בפח שלך.
    לא ענית על השאלות שהוא שאל.
    אם אתה מתקשה:
    הוא ביקש שתביא בטובתך כמה מספרים. או לפחות תתיחס לעניין.
    הוא ציין שמסלול בחיל האוויר הרבה יותר עדיף.
    הוא ביקש ממך לכתוב קטגוריה " למה לא ללכת לתוכנית שלך". יש לפחות משהו אחד אני בטוח.

מה אתה ענית:
    כתבת שורה שלא מתייחס למה שוא דיבר וניסית להוציא אותו דפוק ע"י הפניה לטקסט.
    ציטטת קטע לא קשור מהטקסט.

רק אומר כמה אתה חרטה.
    נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 19-01-2012 בשעה 18:15.

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    290

ממש לא,הנדסאי זה גם לא ללמוד מספיק,גם לא להרויח מספיק בצבא ובאזרחות,אני ממש לא רואה יתרונות כלשהם בתוכנית שבאת לשווק(בלי לציין זאת במפורש).
    נערך לאחרונה על ידי scoobydoo; 19-01-2012 בשעה 18:16.
    חברים, שימו לב-משתמשים אישיים לאתרי פורנו הם רק למכירה.
    אם אין לכם נקודות או כסף, בבקשה לא לפנות בפרטי ולהסתפק בפרסומים שלי בפורום סיסמאות סקס,תודה

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אל תקשיבו לו, אידיוט שכנראה תפקידו בצבא זה לגרום לאנשים להגיע לחימוש, חלאס זה חיל אפור מגעיל ולא ממליץ לאף אחד להגיע לשם, אני חימושניק אני יודע מה אני מדבר.

אל תקשיבו לו אם אתם מקבלים חימוש עדיף פשוט להשתמט לא כדאי להתגייס בכלל אם זה לחימוש, אם הייתי יודע בבקום שאני מגיע לחימוש (עבדו עלינו ואמרו לנו שאנחנו הולכים לטירונות כלל צהלית) הייתי מבקש נהג תובלה או שוטר צבאי, העיקר לא להגיע למקום הזה, ובסוף הגעתי ואני מצטער על כך ואין לי כבר כוח למלחמות אחרי כל הכליאות שעברתי ואין מה לעשות נשאר שקועים בגריז ובחרא.

אחרי כל החפירה פשוט אל תתקרבו לחיל המגעיל הזה. לפותח הנושא, אתה פשוט מנסה לשדל את המלשבים להתגייס לחימוש וזה פשוט מעורר בי גועל אני לא יודע איך אנשים כמוך חיים עם עצמם באמת, אתה הורס כאן לאנשים את החיים ואני לא מגזים ואתה יודע את זה בדיוק כמוני ואולי יותר טוב, אז אנא ממך עזוב את הפורום הזה ותעלם מפה לא רוצים עוד חיילים בחימוש צריך שכל החיילים בחימוש פשוט יפסיקו לעבוד ולעשות השתמטות כללית מחימוש, גם אם הצבא יקרוס. אם אתה לא יודע המערך הטכני בחיל האוויר זה המקצוע המקביל לחימוש בצבא אבל למה שם אין אחוזי התאבדויות, עריקויות, נפקדויות ויציאה על אי התאמה, נפשי, וקבלת נער מאק"ם תוך כדי השירות, רק בגלל שבמערך הטכני מתייחסים לחיילים כמו לבני אדם ויש להם תנאים נורמליים ולא בתור קורסיסט אחרי הטירונות צריך עדיין לישון באוהל מסריח ולטייל בבסיס עם ריח של ביוב ועוד אחרי זה להגיע לבסיסים בכל החורים של הארץ עם התנאים הכי מחפירים שיש. אם תשפרו את התנאים זה יעזור להעלות מוטיבציה לגיוס ולא מה שעשו לא מזמן ששינו את השמות של הקורסים בשביל "שישמע יוקרתי יותר" אז פשוט חלאס עם הבולשיט הזה!

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    I Dont Thinks So...
    לייקים
    8
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    החיים לא מתוקים, תוסיף סוכר.

"מערך האחזקה

אז אתה אומר שאחרי שירות של שנה ושמונה חודשים החייל זכאי לתעודת לוחם? , למה נראה לך שחייל שיצא לעתודה אחרי שנה ושמונה שיש לו תעודת לוחם, שחוץ מלעבוד איתה בעבודות אבטחה וכו' אי אפשר לעשות איתה כלום? מה הוא יעשה עם התעודה הזאת עוד 20 שנה?
    "במקום להתפלל שיהיה לך טוב בגן העדן, תפסיק לעשות לעצמך גיהנום..."
    עופר לוי הפנומן, הזמר הגדול ביותר שידעה מדינת ישראל מאז ומעולם, הכת של עופר לוי.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיבס
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לגבי תעודת לוחם, אחת ההטבות המשמעויות שיש לה היא במימון לימודים..
    תבדוק במכללות כמה עולה שנת לימודים (באזור 15,000-20,000 שקלים). יש מכללות שנותנות שנה ראשונה חינם, ויש מכללות שגם נותנות שנה שניה חינם למי שמגיע עם תעודת לוחם.
    שלא נדבר על המענק הכספי שמקבלים הלוחמים (20,000) ותוסיף לזה פיקדון צבאי (10,000).

חייל חימוש בגדוד מבצעי יוצא מהצבא וחוסך על לימודים בין 30,000-50,000 שקל (שזה כמעט כל עלות הלימודים לתואר של 3 שנים, אפשרות השלמה למהנדס מהנדסאי).
    ועוד 20,000 מענק שחרור.

אולי התעודה לא תעזור לך אחרי 20 שנה, חוץ ממורקים צבאיים, אבל עוזרת מאוד בשנים הראשונות באזרחות.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיבס
    לייקים
    0
    נקודות
    0

"הוא ביקש שתביא בטובתך כמה מספרים. או לפחות תתיחס לעניין.
    הוא ביקש ממך לכתוב קטגוריה " למה לא ללכת לתוכנית שלך". יש לפחות משהו אחד אני בטוח."

מחזור של 1000 תלמידים כל שנה.
    מסלול בחיל האויר יותר טוב? אתה מוזמן להירשם, הפרויקט שלהם נקרא פרויקט שחק, חיל האויר.
    למה לא ללכת?
    - מי שחושב שהוא לא יוכל לסיים לימודים בהצלחה (תלמידים בינוניים, חבל על הזמן שלהם וחבל על הכסף שמשקיע הצבא)
    - אנשים שרוצים ללמוד תואר מסוים, ולא לעשות קיצורי דרך.
    - חלק המשיבוצים הם במערך האחזקה בחיילות השונים (גולני,שריון,תותחנים, מודיעין שדה,הנדסה קרבית,מטכל) , שם היציאות הם אחד לשלוש, ולפעמים אף חצאים (כל שבוע שני בבית- גדוד מבצעי אין מה לעשות).
    - שחרור בעיכוב בגלל הלימודים (גיוס בגיל 20, שחרור גיל 23).

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי adiii0 צפיה בהודעה
    אל תקשיבו לו, אידיוט שכנראה תפקידו בצבא זה לגרום לאנשים להגיע לחימוש, חלאס זה חיל אפור מגעיל ולא ממליץ לאף אחד להגיע לשם, אני חימושניק אני יודע מה אני מדבר.

אל תקשיבו לו אם אתם מקבלים חימוש עדיף פשוט להשתמט לא כדאי להתגייס בכלל אם זה לחימוש, אם הייתי יודע בבקום שאני מגיע לחימוש (עבדו עלינו ואמרו לנו שאנחנו הולכים לטירונות כלל צהלית) הייתי מבקש נהג תובלה או שוטר צבאי, העיקר לא להגיע למקום הזה, ובסוף הגעתי ואני מצטער על כך ואין לי כבר כוח למלחמות אחרי כל הכליאות שעברתי ואין מה לעשות נשאר שקועים בגריז ובחרא.

אחרי כל החפירה פשוט אל תתקרבו לחיל המגעיל הזה. לפותח הנושא, אתה פשוט מנסה לשדל את המלשבים להתגייס לחימוש וזה פשוט מעורר בי גועל אני לא יודע איך אנשים כמוך חיים עם עצמם באמת, אתה הורס כאן לאנשים את החיים ואני לא מגזים ואתה יודע את זה בדיוק כמוני ואולי יותר טוב, אז אנא ממך עזוב את הפורום הזה ותעלם מפה לא רוצים עוד חיילים בחימוש צריך שכל החיילים בחימוש פשוט יפסיקו לעבוד ולעשות השתמטות כללית מחימוש, גם אם הצבא יקרוס. אם אתה לא יודע המערך הטכני בחיל האוויר זה המקצוע המקביל לחימוש בצבא אבל למה שם אין אחוזי התאבדויות, עריקויות, נפקדויות ויציאה על אי התאמה, נפשי, וקבלת נער מאק"ם תוך כדי השירות, רק בגלל שבמערך הטכני מתייחסים לחיילים כמו לבני אדם ויש להם תנאים נורמליים ולא בתור קורסיסט אחרי הטירונות צריך עדיין לישון באוהל מסריח ולטייל בבסיס עם ריח של ביוב ועוד אחרי זה להגיע לבסיסים בכל החורים של הארץ עם התנאים הכי מחפירים שיש. אם תשפרו את התנאים זה יעזור להעלות מוטיבציה לגיוס ולא מה שעשו לא מזמן ששינו את השמות של הקורסים בשביל "שישמע יוקרתי יותר" אז פשוט חלאס עם הבולשיט הזה!
    אני מבקש שתתייחס להודעה שלי אל תתחמק!

משתמש ותיק
    לייקים
    38
    נקודות
    666
    משפט מחץ
    cherish your life.

הוא ביקש ממך לכתוב קטגוריה " למה לא ללכת לתוכנית שלך". יש לפחות משהו אחד אני בטוח."

מסלול בחיל האויר יותר טוב? אתה מוזמן להירשם, הפרויקט שלהם נקרא פרויקט שחק, חיל האויר.
    למה לא ללכת?
    - מי שחושב שהוא לא יוכל לסיים לימודים בהצלחה (תלמידים בינוניים, חבל על הזמן שלהם וחבל על הכסף שמשקיע הצבא)
    - חלק המשיבוצים הם במערך האחזקה בחיילות השונים (גולני,שריון,תותחנים, מודיעין שדה,הנדסה קרבית,מטכל) , שם היציאות הם אחד לשלוש, ולפעמים אף חצאים (כל שבוע שני בבית- גדוד מבצעי אין מה לעשות).
    אתה לא מפסיק לקרון חוכמה וידע. אתה יודע לקרוא בכלל? יש לך קצת בגרות?

למה שלא תספר להם את אחוז הנפקדים/עריקים/משתמטים/ יוצאי פרופיל 21 וכו...
    מה אתה עונה:
    פגעת בול במטרה וענית על השאלה במלואה.

קודם כל הבאת דוגמא רק של מסלול אחד כשהכוונה הייתה לכלל המסלולים:
    כי אם יש לו נתונים להתקבל אליכם הוא גם יוכל כמובן להתקבל לעתודה בחיל האוויר,מודיעין, וכו', שזה עדיף +++ בכמה רמות על חיל החימוש
    דבר שני בזה שאתה אומר "אתה מוזמן להירשם" אתה לא מסביר כלום ובעצם מודה שאין לך שום נקודה חיובית לתוכנית שלך ביחס למסלול/ים בחיל האוויר\מודיעין.

שום חיסרון שהבאת לא קשור למסלול התוכנית.
    אנשים שלא רוצים לעשות קיצורי דרך.. חח...
    אנשים חלשים בלימודים (אתם תימצצו ותאכילו שטויות כמו שצריך לכל ילד שרק יביע רצון ללכת אליכם).
    בוא תביא לפחות סיבה אחת אמיתית. כמו גבר. אם אתה לא רשמת עד עכשיו סימן שאתה מפחד מההשלכות.

מה חשבתי על חיל החימוש לפני שהתחלת להיות פעיל פה (לא ידעתי על זה כמעט כלום): כמובן עוד לא התגייסתי.
    זה בערך כמו המערך הטכני של חיל האוויר רק שמתקנים דברים אחרים. כמובן לא השירות הכי מספק אבל בסדר, פה ושם אפשר למצוא נק' אור.

מה אני הבנתי אחרי שהפגנת יכולת שיכנוע בדיונים פה בפורום, ואנשים אחרים הביעו דעה בעניין:
    אני לא רוצה להתקרב לשם ואני לא מאחל לאנשים שאני שונא להיות שם (חוץ ממך).
    אנשים מתאבדים במהלך השירות שם.
    אנשים מעדיפים לשבת בכלא מאשר לשרת שם, בצדק.

תגיד למפקדים שלך שעדיף שהם לא היו פותחים את הפצע הזה בשם חיל החימוש, עדיף היה לא לדעת עליו כלום (בשבלכם כמובן). לצערך, עוד בן אדם אחד בארץ יודע עליו. בזכותך.
    אז עם כל הכבוד, תרים את התחת שלך מהכיסא, עוף מפה וממקומות אחרים ואל תחזור!!!!
    תציל הרבה נפשות תמימות, ונעריך אותך על זה.
    תודה.

לא בעצם תישאר. תמשיך להגיב כמו אידיוט. ככה יהיה יותר טוב. כולם יראו איזה תחת יצאת אתה והיחידה שלך.
    נערך לאחרונה על ידי sPoiled; 20-01-2012 בשעה 23:46.

משתמש משקיע
    שם פרטי
    תום
    לייקים
    32
    נקודות
    170
    משפט מחץ
    כשהראש בתחת חיים מריחים אחרת

למה לא ללכת?
    מי שעושה י'ג י'ד ולא עובר עדין נכנס לחיל חימוש באותו תפקיד באותה דרך פשוט אין לו דיפלומה וזה בערך חצי מהאנשים שאני הכרתי היו בלי דיפלומה, אבל עדין עושים טיפולי ב' כמו גדולים.
    כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.

ציטוט נכתב במקור על ידי techno barzel צפיה בהודעה
    מי שעושה י'ג י'ד ולא עובר עדין נכנס לחיל חימוש באותו תפקיד באותה דרך פשוט אין לו דיפלומה וזה בערך חצי מהאנשים שאני הכרתי היו בלי דיפלומה, אבל עדין עושים טיפולי ב' כמו גדולים.
    צודק, רוב ה"עתודאים" שהיו איתי בגדוד נשרו באמצע י"ג או י"ד אבל עדיין גויסו לחימוש ונדרשו לעשות את שנת הקבע שהם חתמו עליה בגיל 17(אני עדיין לא מאמין שזה חוקי להחתים מישהו על שנת קבע בצבא בלי שיש לו מושג מה זה טירונות אפילו)... אחחחח כמה לא התגעגעתי לצמד מילים טיפולי ב'... משהו אחד טוב שאני יכול להגיד על המסלול הזה הוא שמגיעים אליו אנשים מאוד איכותיים(מעיד על החימושניקים שהיו איתי בגדוד), אני לא אומר שהם לא מתחרטים על המסלול שהם עברו, אבל עדיין החימושניקים זה החבר'ה הכי טובים בגדוד.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    שיבס
    לייקים
    0
    נקודות
    0

לעדי0.

כאדם שנמצא בחיל קצת יותר שנים ממך ועבר קצת יותר תאמין לי שאני מכיר הכל (גם על חיל האויר).
    אז לבוא להגיד שהתנאים הם גדולים בהרבה? לא כל כך נכון לומר.
    לבוא ולהגיד "אני דוגל בהשתמטות כללית של כל החימוש ושלא יהיה צבא בכלל" זה אמירה של ילד שבכלל לא מבין את המערכת הצבאית ואת המטרה של החיל בכלל.
    לגבי עריקות נפקדות ודברים כאלו ואחרים- תוכל למצוא בכל חיל, אף מקום לא "טהור".
    ואם אתה מתבכיין על זה שאתה ישן באוהל בקורס במשך חודש או חודש וחצי? זו זכותך. יש כאלו שמעבירים את כל השירות שלהם באוהלים בחיילות שונים.
    תנאים גרועים? אתה מדבר על בהד 20, שזוכה כל הזמן לתשבוחות לבסיס הכי מושקע יפה ומטופח (תכנס גם לשאר הבסיסים שבצריפין ותשווה...)

לצערי, אתה בכלל לא מבין מה אתה אומר וסתם נותן סטיגמות מיותרות על החיל..
    בכל חיל יש אנשים שמגיעים לתפקידים פחות טובים.

רציתי לדעת, לאיזה תפקיד הוכשרת בבהד 20?

נושא נעול

תגיות בנושא זה

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 07:16.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,502,994 | הודעות: 8,203,587 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect