קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא מבין למה הדתות נגד משכבי זכר
    על ידי xyossizx בפורום דיבורים
    תגובות: 39
    הודעה אחרונה: 22-11-2010, 14:24
  2. אם אני מוכר מסוס בכסף אמיתי למה זה נגד החוקים?
    על ידי roeimish10 בפורום מכירה וקנייה/Free Market
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 19-06-2010, 12:03
  3. [עזרה] בפיפא 2006. למה אני לא מצליח לבחור קבוצות טובות?!!?
    על ידי RX7 בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 06-10-2005, 19:22
  4. למה אני לא יכול לפרסם סקרים.. ?
    על ידי Jacoby בפורום משוב
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 05-09-2005, 19:38
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 40 מתוך 40

למה אני נגד דת - עמוד 3

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי PopeyeTurbo צפיה בהודעה
    זה מחזק את הטענה שלי.
    כשבני אדם מתחילים לחיות ביחד, הם נלחמים אחד בשני.
    שים מאה אנשים ביחד מגיל 0 בלי שום השפעה של החברה,
    תראה איך הם מזדיינים ביחד, אוכלים ביחד, נהנים ביחד.

אף אחד לא ילחם.

תשים מאה אלף אנשים ביחד מגיל אפס,
    פתאום זה משנה איפה השטח שלי מתחיל ואיפה של השכן נגמר.
    .
    תעשה 1+1.

One Shot - One Kill

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

יש דברים שאנשים מתעלמים מהם.
    אנחנו בני האדם, חיות ככל החיות. אחד הדברים שמאפיינים אותנו, זה שאנחנו חיים בהלקות. בני אדם רגילים לסביבה
    של "שבטים" שהם בגודל 50-150 פחות או יותר. מה שמסבך את הדברים כשמדובר על 100,000 בני אדם, זה בגלל
    שבאופן טבעי מדובר על הרבה שבטים. ופתאום לכל שבט יש את הטריטוריה שלו. ופה מתחילות המלחמות. אני יכול
    להסכים שדת היא תירוץ טוב למלחמה, אבל יש עוד דבר שמייחד אותנו. אינטיליגנציה. והאינטיליגנציה שלנו יכולה
    לעזור לנו להיפתר מהמגבלות הטבעיות שלנו. ולעזור לנו למגר את החיכוחים שמובילים לשליטה על שטח ע"י חלוקה
    מוגדרת מראש.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 03-01-2012 בשעה 20:05.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

תקליט שבור :/

יש המון סיבות למלחמה ואחת מהן היא הרחבת טריטוריה.
    כמו שנלחמים בגלל נקמה, שילטון, אינטרסים כלכליים וכו' - ככה נלחמים בגלל דת.

רק תעשו הבדל בין מלחמה לבין אלימות פרטנית.
    נערך לאחרונה על ידי rcl-nadav; 04-01-2012 בשעה 09:11.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    290

אני נגד דת כי אני ספקן.
    אני נגד דת,כי אני אדם חושב,ואני יודע להסיק מסקנות בעצמי ללא הטפה חיצונית .
    אני נגד דת כי אני מקבל אחריות על מעשי לטוב ולרע,ואיני מטיל אותן על גורם חיצוני.
    אני נגד דת, כי אני נגד המוסד המושחת שעל ידיו היא מנוהלת.
    אני נגד דת, כי אני בעד חיבור בין אנשים שונים ולא יצירת גבולות.
    אני נגד דת,כי אני גאה בהישגיי האישיים ולא בגלל השייכות שלי לעם מסוים.
    אני נגד דת,בגלל מיסיונרים כדוגמת אמנון יצחק,וזמיר כהן.
    אני נגד דת, כי אני לא מרגיש שאני בדרגה שונה מנשים.
    אני נגד דת, ואני נגד האנשים שפועלים מטעמה כהצדקה למעשיהם השפלים.

אני נגד דת, ואני בעד האדיבות.
    נערך לאחרונה על ידי scoobydoo; 19-01-2012 בשעה 18:46.
    חברים, שימו לב-משתמשים אישיים לאתרי פורנו הם רק למכירה.
    אם אין לכם נקודות או כסף, בבקשה לא לפנות בפרטי ולהסתפק בפרסומים שלי בפורום סיסמאות סקס,תודה

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי scoobydoo צפיה בהודעה
    אני נגד דת כי אני ספקן.
    אני נגד דת,כי אני אדם חושב,ואני יודע להסיק מסקנות בעצמי ללא הטפה חיצונית .
    אני נגד דת כי אני מקבל אחריות על מעשי לטוב ולרע,ואיני מטיל אותן על גורם חיצוני.
    אני נגד דת, כי אני נגד המוסד המושחת שעל ידיו היא מנוהלת.
    אני נגד דת, כי אני בעד חיבור בין אנשים שונים ולא יצירת גבולות.
    אני נגד דת,כי אני גאה בהישגיי האישיים ולא בגלל השייכות שלי לעם מסוים.
    אני נגד דת,בגלל מיסיונרים כדוגמת אמנון יצחק,וזמיר כהן.
    אני נגד דת, כי אני לא מרגיש שאני בדרגה שונה מנשים.
    אני נגד דת, ואני נגד האנשים שפועלים מטעמה כהצדקה למעשיהם השפלים.

אני נגד דת, ואני בעד האדיבות.
    אתה נגד דת כי את מעדיף להשאר עם ספקות.
    אתה נגד דת כי כיף לך לחשוב שאבא שלך טעה, אבל אתה נמנע מהסקת מסקנות מחייבות.
    אתה נגד דת כי לא מוכן לקחת על עצמך אחריות מחייבת, שיכולה לשנות לך את אורח החיים.
    אתה נגד דת כי משום מה החלטת שהאנשים הם הדת. זה כמו להגיד שממשלה זה דבר מושחת כי יש בה מושחתים.
    אתה נגד דת כי נצמדת להשלכות שיצרו אנשים במקום להתעמק ולראות את העצמת הזולת הנפלאה שבדת.
    אתה נגד דת כי לא הבנת שהיותך בן לעם הנבחר אין זו גאוה אלא התחייבות לשאוף להיות הכי טוב שאתה יכול.
    אתה נגד דת כי בפעם השניה אתה מחליט שהאנשים הם הדת, ונצמד לקיצווניים שבהם.
    אתה נגד דת כי אתה אוהב לאכול את מה שנותנים לך בתקשורת. ביהדות האמיתית התורה שומרת על כבודה של האישה בתוקף.
    אתה נגד דת כי אתה אולי לא יודע שהדת היהודית משקצת אנשים שעושים בה שימוש כהצדקה למעשיהם השפלים.

אתה נגד דת כי כנראה לא הבנת משמעותה של אדיבות מהי ומעדיף להצמד למילים גבוהות במקום לעשות מהלכים מחייבים.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש מתחיל
    לייקים
    12
    נקודות
    290

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    אתה נגד דת כי לא מוכן לקחת על עצמך אחריות מחייבת, שיכולה לשנות לך את אורח החיים.
    אתה נגד דת כי משום מה החלטת שהאנשים הם הדת. זה כמו להגיד שממשלה זה דבר מושחת כי יש בה מושחתים.
    אתה נגד דת כי נצמדת להשלכות שיצרו אנשים במקום להתעמק ולראות את העצמת הזולת הנפלאה שבדת.
    אתה נגד דת כי לא הבנת שהיותך בן לעם הנבחר אין זו גאוה אלא התחייבות לשאוף להיות הכי טוב שאתה יכול.
    אתה נגד דת כי אתה אוהב לאכול את מה שנותנים לך בתקשורת. ביהדות האמיתית התורה שומרת על כבודה של האישה בתוקף.
    אתה נגד דת כי אתה אולי לא יודע שהדת היהודית משקצת אנשים שעושים בה שימוש כהצדקה למעשיהם השפלים.

אתה נגד דת כי כנראה לא הבנת משמעותה של אדיבות מהי ומעדיף להצמד למילים גבוהות במקום לעשות מהלכים מחייבים.
    חבר,בבקשה אל תקח בלעדיות על האדיבות, גם לי יש משמעות בשבילה

לגבי שאר דבריך,אני רוצה להתמקד בשתי נקודות מרכזיות שהעלת,אני אשתדל להתייחס בקצרה:
    1. אחריות מבחינתך היא עצם הכניסה לתוך העולם של הדת, תראה אין ספק שמדובר בהחלטה שדורשת אומץ נפשי, אך לדעתי אין לבלבל בין שני המושגים, משום שבהחלטה זו אתה נכנס למסגרת קבוצתית/קהילתית/רבנית שמכתיבה לך את חייך ובכך אתה משיל את האחריות מעצמך ומעביר את מרביתה לגורמים אחרים.
    אני טוען שלקיחת אחריות בצורה הבוגרת ביותר היא בניית סט של חוקים וערכים שעל פיהם אתה חיי את חיייך, לנסות לעמוד בהם,להתמודד עם הקונפליקטים שהחיים מזמנים לך, ולבסוף ההבנה העמוקה שמרבית הדברים שמתרחשים לך הם תוצאה מהחלטות שאתה מקבל לטוב ולרע, ואין עניין של גורל או של גורם מכוון אחר שעליו ניתן להטיל את האשמה,או לזקוף לכבודו את ההצלחה.

2.ההתגדות שלך להכללה-
    אולי אתה צודק,יש לי בטן מלאה על אירגון הידברות וקשה לי לנתק אותם מהחוויה הדתית שבה נתקלתי.

הערה לסיום-שמתי לב שלאורך כל התגובה אתה עושה הנחות מסיומות עלי,אשמח אם להבא עד שתכיר אותי,תמנע מהן.
    חברים, שימו לב-משתמשים אישיים לאתרי פורנו הם רק למכירה.
    אם אין לכם נקודות או כסף, בבקשה לא לפנות בפרטי ולהסתפק בפרסומים שלי בפורום סיסמאות סקס,תודה

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי scoobydoo צפיה בהודעה
    חבר,בבקשה אל תקח בלעדיות על האדיבות, גם לי יש משמעות בשבילה

לגבי שאר דבריך,אני רוצה להתמקד בשתי נקודות מרכזיות שהעלת,אני אשתדל להתייחס בקצרה:
    1. אחריות מבחינתך היא עצם הכניסה לתוך העולם של הדת, תראה אין ספק שמדובר בהחלטה שדורשת אומץ נפשי, אך לדעתי אין לבלבל בין שני המושגים, משום שבהחלטה זו אתה נכנס למסגרת קבוצתית/קהילתית/רבנית שמכתיבה לך את חייך ובכך אתה משיל את האחריות מעצמך ומעביר את מרביתה לגורמים אחרים.
    אני טוען שלקיחת אחריות בצורה הבוגרת ביותר היא בניית סט של חוקים וערכים שעל פיהם אתה חיי את חיייך, לנסות לעמוד בהם,להתמודד עם הקונפליקטים שהחיים מזמנים לך, ולבסוף ההבנה העמוקה שמרבית הדברים שמתרחשים לך הם תוצאה מהחלטות שאתה מקבל לטוב ולרע, ואין עניין של גורל או של גורם מכוון אחר שעליו ניתן להטיל את האשמה,או לזקוף לכבודו את ההצלחה.

2.ההתגדות שלך להכללה-
    אולי אתה צודק,יש לי בטן מלאה על אירגון הידברות וקשה לי לנתק אותם מהחוויה הדתית שבה נתקלתי.

הערה לסיום-שמתי לב שלאורך כל התגובה אתה עושה הנחות מסיומות עלי,אשמח אם להבא עד שתכיר אותי,תמנע מהן.
    לא לוקח בלעדיות על האדיבות, אלא לא לוקח דברים כמנוגדים לה.
    1. האחריות שעליה אני מדבר היא להיות מוכן להתחייב לתוצאת המחקר. במקרה שתגיע למסקנה שהדת היא הנכונה, קשה לי להאמין שתשנה את חייך.
    קהילתיות היא לא נחלתה הבלעדית של הדת, כל קהילה, גם בצפון תל אביב מכתיבה לך באיזשהו מקום את אורח החיים שלך, זו עובדה, מציאות.
    אדם קרוב אל עצמו וככזה הוא בעל נטיה למתירנות עצמית ולשפיטה עצמית בלתי אובייקטיבית. לכן אנו מחוייבים לחוקי החברה על מנת שתהיה בעולם התנהלות אנושית מסודרת. התורה לא מהווה שק חבטות לאשמות ולא לוקחת לעצמה קרדיט. היא רק נותנת לך את הכלים, תעבוד קשה - תצליח.

2. אני יכול להבין טראומה, נסה להתנתק מהחוויה ולנסות לקבל את הדת כפי שהיא במקורה האמיתי.

הבנת אותי לא נכון - לא הנחתי דבר, השבתי לך על כל שורה שכתבת.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

בן כמה אתה?

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

ספקות מובילות לחקר שמוביל לתשובות.
    אין קש לאבא הסקת מסקנות היא תהליך אישי לכל אדם, השתחצנות עלובה.
    אורך החיים הוא אישי, ואין לאף אדם או מסגרת זכות להחליט אחרת. הדת נותנת לגיטימציה למעשים נתעבים.
    האמרה שלו היא נכונה, נסיון כושל לספין.
    אין העצמת זולת בדת. כל מי שהוא לא בדת שלך הוא תת אדם. ערכו כערך החיות. על מה לעזאזל אתה מדבר.
    שאיפה להיות הטוב ביותר לא צריכה לבוא בגלל שייכותך לעם מסויים. זוהי שאיפה אישית שזכותך שתיהי לך, או לא.
    האנשים במקרה הזה הם המייצג. וכאשר אנשים עם הסכלה בסיסית של ילד בכיתה ו' מכתיבים הסדרים לציבור, זה מסוכן.
    ביהדות האמיתית האישה לא באותה הרמה של הגבר. היא מבזה, משפילה, מקטינה את זכויותיה.
    אני מצטער לאכזב אותך, אבל כן אנשים עושים מעשים נבזים בשם הדת. הדת היא אולי גורת התמותה מס' 1 בעולם.

ואני נגד דת, בגלל שאנשים כמוך חושבים שהם צודקים בכך שהם הולכים על פי ספר מעידן הברונזה ומנסים לשמר את הדוגמה הזאת.
    בחיי שאתה עלוב, מתיימר לדעת למה האדם התכוון, והכנסת לו מילים לפה. אתה בור!
    אם הייתה פותח את הראש ומנסה לחשוב הייתה רואה למה הדת גורמת. היא מפיקה אנשים שחושבים כמוך, ומפעילים 0% מהפותנציאל שלהם,
    ו0% מהמחשבה שלהם.

"1. האחריות שעליה אני מדבר היא להיות מוכן להתחייב לתוצאת המחקר. במקרה שתגיע למסקנה שהדת היא הנכונה, קשה לי להאמין שתשנה את חייך."

מאיפה אתה יודע איך כל אחד יגיב? נכון להיום (ותכניס את הראש לחול, בגלל שזה עלול ללמד אותך) אין שום ראיה שתומכת בקיומו של דמות אלוהית, ובפרט לא יהוה.

"
    2. אני יכול להבין טראומה, נסה להתנתק מהחוויה ולנסות לקבל את הדת כפי שהיא במקורה האמיתי."

הדת במקורה היא כלי שליטה שמחזיק עד עצם היום הזה. אתה זאת ההוכחה לכך. מעבר לכך, הדת מחנכת גם לערכים שגויים ע"פ החברה הנאורה של ימינו.

הדת לא מראה על אוטופיה. היא מראה על שליטה על האחר, היא מראה עליונות על האחר, והיא מראה זלזול באחר. ואני מניח שאתה לא רואה זאת, אחרת לא הייתה מתגאה בה כל כך בפוסט הזה.
    הזלזול של אנשי הדת מרתיח אותי.
    נערך לאחרונה על ידי firya; 21-01-2012 בשעה 02:56.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    2
    נקודות
    0

גם אני בעד שהדת תחלוף מהעולם בגלל כל מיני סיבות:
    דת ובכלל "אמונה" זה משהו לא הגיוני, כלומר איך אפשר להיות בטוח במשהו ב100%? אני אתאיסטית אבל אני גם אגנוסטית במובן שפשוט אי אפשר לדעת שום דבר ב100%. אפשר ליטות לצד מסוים ולהיות כמעט בטוח בו אבל וודאות היא דבר טיפשי ומסוכן. מסוכן בגלל האנשים שלוקחים את הדת שלהם וקוראים את התנ"ך\ברית חדשה\ קוראן\ ולאחרונה גם ספר המורמון - מילולית. הדת המסוכנת העיקרית היא האסלם, כי בה רוב המאמינים הם ראדיקלים. וכמו כל ספר דתי, הוא מלא בחוקים נוראיים ולא מוסריים בשום צורה ואני אפילו לא מדברת על היחס לנשים אלא על האלימות שבדת הזו. התנ"ך והברית החדשה לא יותר טובים, ההבדל היחיד הוא שהנצרות והיהדות מאוכלסת במדינות מתפתחות יותר והדת פחות אוסרת, יש יותר שיח ובמילים אחרות, פשוט בוחרים פסוקים שנראים לנו ומאחרים מתעלמים.
    אבל מה קורה כשקורה משהו שלא מוצא חן בעיני האיש הדתי? למשל זוג הומואים שרוצה להתחתן - אלוהים לא מרשה. או הפלה. ואם תגידו לי שהסכסוך היהודי-מוסלמי הוא לא סכסוך דתי בעיקרו אני אצחק. זאת מלחמה דתית ובקצב הזה העולם באמת יתפוצץ. לכל דת יש פוטנציאל הרסני. יש פשוט כל כך הרבה דברים שליליים בכל דת, אתם מוזמנים לצפות בסרט של ביל מאהר "religulous" הוא מציג שם את הכל.

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,724 | הודעות: 8,204,317 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect