תגידו אם אין לי אף אחד בבית אז אין מי שישמור על הנשק מותר לי לצאת עם הנשק על אזרחי אם עדיין אין לי תעודת לוחם?
אם לא מה העונש אם אני נתפס?
תגידו אם אין לי אף אחד בבית אז אין מי שישמור על הנשק מותר לי לצאת עם הנשק על אזרחי אם עדיין אין לי תעודת לוחם?
אם לא מה העונש אם אני נתפס?
|
|
שים אותו מתחת למיטה או משו,
אל תנסה לצאת איתו סתם בשביל השוא...
חבל שמישהו יפגע או שסתם תענש,
בכל מקרה אני לא מבין בזה, סתם רציתי להביע דעה.
נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 15-01-2012 בשעה 15:11.
One Shot - One Kill
זה לא סתם להוציא אותו כדי להתלהב זה כי אין לי אף אחד בבית היום ואני צריך ללכת לאיזה מקום אז לא רציתי להשאיר אותו לבד בבית
על פי החוקים של צה"ל אתה חייב לקחת אותו איתך אם אין אף אחד בבית. אין שום קשר לתעודת לוחם. לא יעשו לך כלום. בכל מקרה, אולי עדיף לך להפקיד אותו בתחנת משטרה הקרובה לבית שלך עד שאתה חוזר לצבא זאת גם אופציה והאופציה השלישית היא להשאיר אותו בבית אבל במידה וחס וחלילה יש גניבה, אכלת אותה.
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
לא FLASH להיפך הצבא מעדיף שחיילים יצאו עם נשק לבית תחשוב גם מבחינה הגיונית ככה גם המדינה בטוחה יותר במקרה וקרה משהו יש מישהו עם נשק שיודע להשתמש בו כדי לטפל במצב
וזה באמת לא נוח להסתובב איתו אני יחפש איזה פיתרון כבר
אם אתה הרבה זמן בבית שים אותו במשטרה.. אני אישית הייתי מחביא אותו בבית אבל רק שתדע שזה לא קביל לפי החוקים
כשהראש בתחת החיים מריחים אחרת.
אם הנשק נעול מאחורי שני מנעולים, שלא יהיה אף אחד בבית. לא יעשו לך כלום(כמובן שיחקרו, אבל אם הפרדת מכלול נשק ומחסנית אחד מהשני ומהשלישי).
אתה יכול לצאת איתו, אבל...
אם תצא איתו לקצת זמן, תשאיר אותו כבר בבית.
אם תצא איתו להרבה זמן אתה תרגיש שאתה נסחב איתו (תשאיר אותו אצל חבר מהפלוגה/במשטרה).
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
אתה יכול להיות אם נשק על אזרחי רק תדאג שיהיה לך חוגר עליך
טוב אני יענה לך פשוט מניסיון הייתי קרוב ל4 וחצי שנים בצבא... אם אתה יוצא מהבית ואין לך אפחד בבית זה לא תירוץ לצאת עם הנשק מהבית סתם ככה. אם אתה נוסע רחוק או משו ובאמת חושב שיהיו לזה השלכות של ממש ובקטע שאתה באמת פוחד על הנשק אז תיקח אותו איתך.
אם אתה סתם יוצא לכמה שעות אז תפרק מכלול,מחסנית ונשק בניפרד מאחורי 2 מנעולים זה מכסה הכל בסופו של דבר.
בהצלחה בהמשך הדרך עד תעודת הלוחם :]