אני צריך סיריאל שעובד לפוטושופ CS5,משלם רק אם עובד.
נכתב במקור על ידי -OmRi- אני צריך סיריאל שעובד לפוטושופ CS5,משלם רק אם עובד. יש לי פוטושופ CS5 פרוץ בעברית להורדה, רוצה?
ספוילר: שלי (:
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 יש לי פוטושופ CS5 פרוץ בעברית להורדה, רוצה? גירסה מלאה או Portable ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- גירסה מלאה או Portable ? גירסה מלאה
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 גירסה מלאה אוקיי תביא לינק אם אני רואה שזה גרסה מלאה ופרוץ אני משלם. 100 נק' הולך ?
נכתב במקור על ידי -OmRi- אוקיי תביא לינק אם אני רואה שזה גרסה מלאה ופרוץ אני משלם. 100 נק' הולך ? סבבה אני שולח ואתה שולח 100 נקודות ומעלה מוניטין
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 סבבה אני שולח ואתה שולח 100 נקודות ומעלה מוניטין אוקיי אבל אני שולח רק אם זה פועל טוב,גירסה מלאה ופרוץ.
נכתב במקור על ידי -OmRi- אוקיי אבל אני שולח רק אם זה פועל טוב,גירסה מלאה ופרוץ. שלחתי, שלח את הנקודות בבקשה ותעלה מוניטין
נכתב במקור על ידי LiorLioR69 שלחתי, שלח את הנקודות בבקשה ותעלה מוניטין אני בודק ושולח.
נכתב במקור על ידי -OmRi- אני בודק ושולח. עובד? יש לי קראק 100% עובד 200 נק'. אי צריך לסיים להוריד ואם תרצה אעלה לך.
כדורגל בשכונה .... גול באנגליה:גוווולל גול באפריקה:גוללללללללללללל גול בספרד:גולגולגולגולגולללל גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
נכתב במקור על ידי -OmRi- אני בודק ושולח. קיבלתי והעלתי מוניטין
ננעל
".It always seems Impossible until it's done"
חוקי הפורום