קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה


אשכולות דומים

  1. מתכון|עוגת שוקולד דחוסה בציפוי גבינה
    על ידי mama4all בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-11-2007, 20:23
  2. [מתכון] עוגת שוקולד יאמ..!
    על ידי אור חטב בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 16-10-2007, 15:35
  3. עוגת שוקולד פשוטה במיוחד!
    על ידי d.r בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 08-09-2007, 01:06
  4. [מתכון]עוגת שוקולד להכנה מהירה במיקרוגל
    על ידי שרון=] בפורום אוכל ומתכונים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 23-08-2007, 04:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

עוגת שוקולד מהירה

  1. #1
    משתמש באטרף האוואטר של Pumba
    תאריך הצטרפות
    10/2010
    הודעות
    12,208
    לייקים
    1066
    נקודות
    2,014
    מין: זכר

    ברירת מחדל עוגת שוקולד מהירה

    עוגת שוקולד מהירה
    תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
    מצרכים לעוגה:
    200 מ"ל (כוס) שמן צמחי
    3 ביצים
    400 מ"ל (2 מיכלים) שמנת חמוצה
    300 גרם (כוס וחצי) סוכר
    קורט מלח
    חצי כפית תמצית וניל אמיתית
    80 גרם (1/3 כוס) קקאו איכותי
    200 גרם (כוס וחצי פחות כף) קמח לבן
    שקית אבקת אפייה
    100 גרם שוקולד צ'יפס לציפוי שוקולד:
    250 מ"ל (מיכל) שמנת מתוקה
    250 גרם שוקולד מריר קצוץ לקישוט:
    שמנת מתוקהשוקולד מגורר אופן הכנה:
    • מחממים תנור ל-170 מעלות.
    • בקערה גדולה מניחים יחד שמן, ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, מלח ווניל וטורפים היטב לתערובת אחידה בעזרת מטרפה.
    • מוסיפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה.
    • מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת, מפזרים מעל את השוקולד צ'יפס.
    • אופים את העוגה במשך 35-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכזה יוצא עם פירורים לחים.
    • מצננים כעשר דקות בטמפרטורת החדר, ובינתיים מכינים את הציפוי.
    • ציפוי שוקולד: בסיר קטן מניחים שמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה.
    • מוזגים את השמנת החמה על השוקולד הקצוץ, ממתינים כדקה וטורפים עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.
    • מוזגים את הגנאש על העוגה עד לכיסוי מוחלט.
    • מצננים את העוגה לחלוטין במקרר, ורק כשהיא קרה לחלוטין מחלצים מהתבנית.
    • מקשטים: מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מזליפים על העוגה עיגולים צפופים ומגררים מעל או באמצע שוקולד מריר (כדי ליצור תלתלי שוקולד, משתמשים בקולפן ירקות או חותכים בסכין חדה).
    • מגישים בטמפרטורת החדר.





    ספוילר:


    לקטגוריית פנאי ותחביבים לחץ על התמונה




  2. קישורים ממומנים

  3. #2
    משתמש מתחיל
    תאריך הצטרפות
    02/2012
    הודעות
    21
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    מין: זכר

    ברירת מחדל

    טעים

+ תגובה לנושא


הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך


כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:41.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,766 | הודעות: 8,150,348 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect