שמךחמך
שמךחמך
נערך לאחרונה על ידי yarin_40; 08-12-2012 בשעה 18:58.
|
|
טוב אני אסביר בקצרה בתור בנאדם שיש לו עגיל בפיטמה ובעוד כמה מקומות()
בעיקרון זה לא משנה אם יש לך פיטמה חצי שקל או פיטמה ממש קטנה, לדעתי האישית יותר יפה לפיטמה קטנה.
בקשר לכאבים, זה אינדבדואלי ביותר, אבל מניסיון אני מעדיף לעשות קעקוע נוסף של קוי פיש על כל הרגל מאשר לעשות חור נוסף בפיטמה. הכאב הוא רגעי אבל הוא נורא נורא כואב אבל אפשרי לסבול אותו
אצל פירסינג מקצועי כל התהליך מהדקירה ועד להרכבת העגיל לוקח במקס' 6 שניות.
בקשר להחלמה זה המקום הבעייתי לי אישית יש את העגיל 8 חודשיים והוא עדיין עושה לי בעיות הפרשות וכו'..(גם כי אני גולש ויש תמיד חיכוך עם המקום)
ממליץ, שיהיה בהצלחה![]()
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 26-01-2012 בשעה 20:02.
The Pod
בקשר למשחה אחי יביאו לך משחה שמתאימה.. אני זוכר שכשעשיתי בגבה הביאו לי משחה שמתאימה להכל, לא זוכר את שמה לצערי, אבל משחה בשפורפרת קטנה, תשים כל יום בבוקר ואחרי המקלחת, תשתדל שהפטמה כמו שאמרו למעלה לא תגע בכלום, כמה שפחות חיכוך.
וזה לא משנה כמה אתה רגיש בפטמה, כולם רגישים שם.. ופטמה קטנה או גדולה זה הכל אותו דבר
בסך הכל אחי אם אתה באמת רוצה לעשות שום דבר לא אמור להפריע לך גם אם יגידו לך שעגיל בפטמה גורם למחלות קשות ביותר![]()
RoyalJoker ו-RoyalCrimson לשעבר
לפני שאתה עשה, תתייעץ אם המקום שאתה מגיע עליו ותברר אם יש לו אישורים לעסוק בפירסינג. כמובן לבדוק אם חברים שהמקום הוא ידוע להם או שביקרו שם.
הטיפול בפירסינג בפיטמה הוא ארוך מרוב הפירסינגים האחרים. אופן הטיפול : להכין כוס מים שתי כפיות מלח ולשים ליד המראה באמבטיה, כך שלא תשכח לטפל.
לוקחים קיסם אוזניים וטובלים במים ומנקים בעדינות את הכניסות של העגיל 3 פעמים ביום מהפרשות של הגוף למשך חודש וחצי. כמובן לא לגעת בעגיל כשהוא חדש לא לשחק או להחליף אותו תוך שבועיים, אלא אתה צריך להיות איתו לפחות 4 חודשיים או חצי שנה. כדי לשפר את ההחלמה יש דרכים טובים סוג העגיל ומשחה.
1 עגיל טיטניום הוא עגיל מעולה וקל על הגוף וכמובן הוא מגיע עם צבעים שונים לפי בחירתך.
2. המשחה היא ויטה מרפן שמורחים אותה פעם אחת ביום לפני השינה.
3. לבוא לביקור אחרי חודש לסטודיו ודעת שהכל בסדר.
כמה טיפים לפני העשייה.
1. לשתות לפני מיץ או משהו מתוק אחר.
2. כמובן לאכול
3. כשאתה רואה מטושטש מיד דווח לפירסר .
פירסינג = סתם התלהבות של רגע....
אם זה כל כך כואב לך וכל כך מפחיד אותך, אל תעשה ..