תהליך שינוי פנימי על בסיס חידוש המעגל החברתי:

הרבה אנשים פונים אליי ולכל אחד בעיה שונה. לכל הבעיות מכנה משותף אחד: "אני לא אוהב את מי אני כרגע,אנ רוצה להשתנות ולא יודע איך". עד כה הייתי עוזר לאנשים בדרכים שונות שבוססו על תיאוריות מדעיות מוכחות. אך לא תמיד זה מספיק, לעתים זה מחולל שינוי דרמתי לטובה, אבל עדיין אפשר הרבה יותר. חשבתי רבות על שיטה חדשנית שתוביל אנשים לשינוי גדול. התבססתי על העובדה שאצל רוב האנשים הבעיה להשתנות נובעתמהמעגל החברתי ומהשפעת הסביבה. "החברים שלי תופסים אותי ככזה וכזה וכזה, גם אם אשתנה הם ימשיכו לראות בי את האני הישן שלי". לעתים אפילו אנחנו פוחדים להשתנות מהסבר של "מה החברים יגידו על השינוי?". לקחתי את זה יחד עם העובדה שלעבוד עם אנשים על תיאוריות מדעיות זה טוב ונחמד, אבל צריך ג לוודא שהם יודעים ליישם וגם מבצעים זאת בשטח. יחד עם כל הדברים הללו בניתי את תהליך השינוי הפנימי על בסיס חידוש המעגל החברתי.

לשיטה שתי שלבים. השלב הראשון הוא תיאורתי והשלב השני מעשי. בשל הראשון האדם חושב עם עצמו מי באמת הוא היה רוצה להיות. בשלב הזה אנחנו בונים מודל "אני" חדש, שדרכו יכול האדם לראות את מי שהיה רוצה להיות לפרטי פרטים. לאחר מכן אנחנו לומדים כיצד נוכל להציג את ה"אני" החדש שלנו בצורה מושכת מינית, רומנטית, וחברתית. אנחנו לומדים כיצד ה"אני" החדש שלנו יוכל לפנות אל מי שרק ירצה ולהתקבל בהעדה. השלב כולל דמיון מודרך ושיטות להטמעת תפיסת עולם חדשה וחיובית שתקדם את האדם ליעדו בצורה היעילה ביותר.

השלב השני הוא השלב המעשי ובו אנחנוי יוצאים לשטח על מנת לשתף אנשים חדשים ב"אני" החדש והמגניב שלנו. לאחר הידע התאורטי האנשים יסחפו לעולם המרתק של ה"אני" החדש שלנו ויהנו מכל רגע בחברתו. כך למעשה נגדיל את המעגל החברתי שלנו בצורה מרשימה ונמלא אותו באנשים שתופסים אותנו בדיוק כפי שהיינו רוצים להיתפס.

השיטה תטפל בבעיות ביטחון עצמי, משיכת בני המין השני, ביישנות, בעיות ביצירת אינטראקציה חברתית ובעיות ביצירת רושם ,ראשוני וממושך, חיובי.

השיטה בשלבי נסיון ראשוניים ואשמח לאנשים המעוניינים להתנסות בחוויה ה"עלולה" לשנות את חייהם לטובה.