הורדתי GPS מהאינסטולוס אני מפחד להשתמש בו שלא יגיע לי יותר מידי אינטרנט.
מישהו יודע אם ה GPS עובד על אינטרנט?
תודה לעוזרים.
הורדתי GPS מהאינסטולוס אני מפחד להשתמש בו שלא יגיע לי יותר מידי אינטרנט.
מישהו יודע אם ה GPS עובד על אינטרנט?
תודה לעוזרים.
|
|
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
אני לא חושב שזה דורש אינטרנט כי תראה שיש דבר כזה שאתה יכול להפעיל שירותי מיקום בלי אינטרנט ואתה יכול לעשות שהוא יראה לך ב Maps איפה אתה בלי אינטרנט ועם שירותי מיקום בקיצור אני חושב שיש לוין של אפל שלא דורש אינטרנט
אז מה לעשות?
להשתמש בו? לפי דעתי זה לא צריך לקחת אינטרנט כי גם באוטו זה לא עובד על אינטרנט.
אבל בכל זאת אני יכול לבדוק אם זה לוקח אינטרנט איפשהו באייפון?
פורץ גרסאות: 4.2.1, 4.3, 4.3.1, 4.3.2, 4.3.3, 4.3.4, 4.3.5, 5.0, 5.0.1.ברוב המכשירים, אם אתה מעוניינים בייעוץ או בעזרה צרו איתי קשר במסן: lior.altshul@hotmail.co.ilעקבו אחרי בטוויטר: LiorAltshul1
איך הגעת GPS באוטו לא עובד על אינטרנט מאיפה הוא ישיג אינטרנט? לגבי הטלפון אני לא יודע.
אז מה אני יכול לעשות? יגיע לי הרבה כסף פעם שמעתי על אפליקציה שמטעה את האייפון כאילו הוא ברשת ביתית והוא בעצם ב 3G אתה מכיר?
אתה מנסה לרמות את הלווין? האפליקציה שעליה שמעת מאפשרת להשתמש בישומים כמו FACETIME שיכולים לעבוד רק ברשת ביתית לרמות את המכשיר שיזהה כאילו הוא ברשת ביתית אבל זה פשוט על גבי הרשת הסלולרית.
בנוגע לGPS זה לא קשור, זה שתעשה כאילו אתה מחובר לרשת ביתית לא מונע מה3G לעבוד.
בכל מקרה לידע כללי ניווט של כשעה בתוכנת הניווט WAZE שוקל משהו כמו 1.2MB לכל היותר.
מה שלוקח את מירב המשקל זה הטעינה הראשונית של המסלול אחרי זה זה רק השמירה על החיבור ללווין ועדכוני תנועה שוטפים כך שזה יכול להיות גם פחות בהרבה!
מקווה שעזרתי
~~יהודי מאמין מצביע ימין!~~
~~מוות ל"ערכים"!~~
אה אוקיי סוף סוף התקנתי סירי!! תגיד אתה יודע למה היא אומרת כל רגע סליחה לא נותנת לדבר אליה?