! אתגר המוצר הנמכר ביותר !
.. :: |~ הסבר |~| :: ..
קטגוריית עשינו עסק החליטה להביא לכם עוד אתגר שיכניס קצת פעילות ולכם המשתמשים עוד כמה נק' לכיס
הפעם, תתקיים תחרות בין מי שיפתח אשכול והמוצר שלו ימכר הכי הרבה תוך זמן מסויים שאותו אני אקבע.
חשוב ביותר שתקראו את כל החוקים ותפתחו את האשכול לפי הטופס!
.. :: |~ חוקים |~| :: ..
1. חובה לפתוח אשכול לפי הטופס ולפי חוקי הפורום
2. חובה לרשום מספר נק' מדוייק, ואין הנחות לראשונים ( לדוגמא: למכור משהו ב 20 נק' וב 15 נק' לראשון )
3. אסור למכור דברים שפורסמו בחינם בכל רחבי הפורום, מציע לכם לבדוק טוב טוב לפני מה אתם מוכרים
4. אסור שהמוצר שאתם מוכרים יהיה נוגד אחד מחוקי הפורום, כמו למשל למכור כרטיסי ויזה
5. מי שינסה לרמות יטופל בחומרה רבה. אני אבדוק אחד אחד מי שלח לו נקודות וקנה באמת את המוצר או מי סתם ביקש מאנשים להגיב
6. כל בן אדם אחד שקונה = נחשב נקודה אחת. הנקודות יחשבו אך ורק כאשר הבן אדם יגיב באשכול שהוא קנה את המוצר + שלח את מספר הנק' שהמוצר עולה וירשום בסיבה את שם המוצר
7. אסור לבקש סתם מאנשים שיקנו את המוצר, אני אבדוק חתימות, פרופילים והודעות פרטיות
8. לכל שאלה, בקשה או בעיה אנא תפנו אליי בפרטי ולא באשכול הזה!
9. אין לפתוח אשכולות ספאם ולפתוח אשכולות כמו: מדריך לשטוף צלחת | 2 נק', מי שיפתח אשכולות כאלה יפסל ויוענש לחומרה
10. כמובן שכל חוקי הפורום הגלובליים תקפים גם כאן.
11. דמי השתתפות: כל אחד שרוצה להשתתף באתגר ישלם 50 נק'. לא צריך לשלוח לאף אחד את הנק', הם ילקחו ממכם אחר כך.
12. אין מספר מוגבל של מקומות, מותר לפתוח אך ורק אשכול אחד עם מוצר אחד.
13. כל מי שרוצה יכול להשתתף באתגר - רשומים, מנהלים, מפקחים, ראשיים.
.. :: |~ הרשמה |~| :: ..
1. פותחים אשכול בפורום עשינו עסק מכירה לפי חוקי הפורום ולפי הטופס הבא:
המוצר הנמכר:
2. מגיבים באשכול הזה לפי הטופס הבא:מספר נק' מדוייק:
פירוט המוצר:
תמונות\סרטונים\פרטים נוספים:
התחרות תסתיים ב 31.1.12 בשעה 19:00המוצר שאני מוכר:
לינק לאשכול מכירה:
קראתי ואישרתי את החוקים: כן\לא
.. :: |~ פרסים |~| :: ..
מי שימכור את המוצר שלו להכי הרבה משתמשים ויעמוד בחוקים יזכה ב 300 נק' + תת ניק: "מלך המכירות של עשינו עסק"
בהצלחה לכולם,
:דירוג: קט' עשינו עסק :דירוג:

ספוילר: