טוב תראו, מה שקרה לי הוא סיפור די מוזר.
לפני בערך שנתתים בכיתה ח וז היה לי מלא ידידות באמת אצלחתי להתחבר לילדים שהיו והיה לי ממש טוב והכל, שנה בכיתה ט באו לבית הספר שלנו ילדים חדשים, לאט לאט הפכתי לפחות ופחות "קיים" ברור שיש לי חברים עדיין אבל המעגל החברתי שלי הצטמצם לפי 3 בערך, היה לי ערך גבוה וכולם היה מכירים אותי וכל הבנות היו אומרות לי שלום, מדברות איתי בפייסבוק פלאפון, מצטלמות איתי, ועכשיו אף אחת לא ממש שמה עלי אני רק עם איזה 2 ידידות תכלס שאני בקשר איתן אני כבר לא כזה חשוב אני לא אומר שלום בבוקר לאף אחת מהבנות בבצפר, לאומת זה חבר שלי רק עלה, אני מנסה באמת שאני מנסה מאז שהגיעו הרבה ילדים חדשים אני איבדתי את מקומי ואני פשוט לא מצליך להתחבר לשאר וגם הבנים החדשים לא ממש מחוברים אלי, ובאמת אני מנסה לדבר עם הבנות והכל ולא מצליח אני פשוט במצב לא כזה טוב, אבדתי את זה אני מתבאס טיפה מזה אני חייב לשנות אבל איך, איך להכיר, יש לי חבר מכיר כל אחד תוך שניה, אני יוצא והכל אבל עדיין.
זה מציק לראות את חבר שלך כל הזמן עם בנות והכל מחבבק אותם וכל זה ידידות אומרות לו שלום בבוקר ולי לא, יאו איך גלגל מסתובבב פעם זה היה הפוך.. ולא הייתה לי חברה ממש רצינית אם זה חשוב..
מה לעשות יש עצות ??
איך אני חוזר ל"מעמד" ערך שהיה לי פעם בעייני כולם? וכולן בעיקר..

ציטוט ההודעה