קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עזרה +פריקה| אני כבר לא יודע מה לעשות
    על ידי newd_l בפורום אימון אישי - קואצ'ינג
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 11-07-2011, 11:11
  2. [דיון] אני כבר לא יודע מה לעשות.
    על ידי xMusic בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-05-2011, 13:49
  3. עזרה| בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות עם המשחק OFRR
    על ידי yossioknin בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-05-2011, 21:54
  4. [עצה]אני כבר לא יודע מה לעשות!! 0.ם
    על ידי IceCold בפורום Maple Story
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-03-2010, 09:47
  5. אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 09-04-2006, 13:39
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

חברים וידידות עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. (15)

ברירת מחדל חברים וידידות עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. (15)

טוב תראו, מה שקרה לי הוא סיפור די מוזר.
    לפני בערך שנתתים בכיתה ח וז היה לי מלא ידידות באמת אצלחתי להתחבר לילדים שהיו והיה לי ממש טוב והכל, שנה בכיתה ט באו לבית הספר שלנו ילדים חדשים, לאט לאט הפכתי לפחות ופחות "קיים" ברור שיש לי חברים עדיין אבל המעגל החברתי שלי הצטמצם לפי 3 בערך, היה לי ערך גבוה וכולם היה מכירים אותי וכל הבנות היו אומרות לי שלום, מדברות איתי בפייסבוק פלאפון, מצטלמות איתי, ועכשיו אף אחת לא ממש שמה עלי אני רק עם איזה 2 ידידות תכלס שאני בקשר איתן אני כבר לא כזה חשוב אני לא אומר שלום בבוקר לאף אחת מהבנות בבצפר, לאומת זה חבר שלי רק עלה, אני מנסה באמת שאני מנסה מאז שהגיעו הרבה ילדים חדשים אני איבדתי את מקומי ואני פשוט לא מצליך להתחבר לשאר וגם הבנים החדשים לא ממש מחוברים אלי, ובאמת אני מנסה לדבר עם הבנות והכל ולא מצליח אני פשוט במצב לא כזה טוב, אבדתי את זה אני מתבאס טיפה מזה אני חייב לשנות אבל איך, איך להכיר, יש לי חבר מכיר כל אחד תוך שניה, אני יוצא והכל אבל עדיין.
    זה מציק לראות את חבר שלך כל הזמן עם בנות והכל מחבבק אותם וכל זה ידידות אומרות לו שלום בבוקר ולי לא, יאו איך גלגל מסתובבב פעם זה היה הפוך.. ולא הייתה לי חברה ממש רצינית אם זה חשוב..
    מה לעשות יש עצות ??
    איך אני חוזר ל"מעמד" ערך שהיה לי פעם בעייני כולם? וכולן בעיקר..
    נערך לאחרונה על ידי 123123wolff; 31-01-2012 בשעה 18:28.

2. קישורים ממומנים

עעעעעעעעזרה?

משתמש משקיע
    No Pain No Gain
    האוואטר של maxvol
    שם פרטי
    מקסים
    לייקים
    82
    נקודות
    1,505
    משפט מחץ
    חצילים מעופפים וזקנות מתפצלות

תנסה למצוא לך חברה ואז תשים זין על כולם לא באמת יהי אכפת לך כמה חברים יש לך וכמה היה לפני. ואם ה"מעמד" הזה חשוב לך תנסה לעשות משהוא הבנות שלא מכירות אותך לא יבואו ויחבקו אותך...
    לצור קשר בפרטי:דירוג:
    עוזר בכל מה שקשור לכסף באינטרנט.
    PayPal PayZa

תודה אחי אבל זה לא עוזר לי בשיט..
    מישהו יכול לעזור לי באמת אני חייב עזרה ? משהו איך לעשות איזה תוכנית ..!!~

למצוא חברה לא קשור לנושא , הבעיה שלך היא אחרת לגמרי זאת בעיה חברתית , ונראה שפשוט איבדת מומנטום , ותוך כדי גם את הביטחון העצמי שלך , נתחיל בזה שהפסקת להגיד לבנות שלום , למה שתפסיק לעשות דבר כזה ? <- איבדת את הבטחון שלך והערך שלך בעייני עצמך ירד קודם כל , זה כמו כדור שלג שככל שאתה מרגיש יותר חוסר בטחון ככה אתה יותר מרחיק את עצמך מכולם , ובסופו של דבר כולם מתרחקים גם ממך , מה ציפית?
    מה שאתה כן יכול לעשות , למרות שאנחנו חיים בחברה שופטת מאוד , שכשהיא כבר מחליטה עלייך משהו קשה מאוד מאוד לשנות אותו , אבל בכל זאת אתה יכול לנסות..
    א) תדאג להגיע במצב רוח טוב וגבוה לבית ספר , להגיד לבנות שלום גם אם הם שמות עלייך זין , ולהתחיל להרגיש טוב עם עצמך
    ב) לבקש מהחבר שלך , שיכיר לך את הבנות ואת הילדים החדשים , כשזה יבוא דרכו זה יהיה הרבה יותר קל

תזכור הכל מתחיל בך , מה שאתה מקרין זה מה שאנשים מקבלים וככה הם גם מתנהגים אלייך ,אתה תתנהג כאילו אתה בלתי נראה , אתה תיהיה בלתי נראה , לטוב ולרע...
    בהצלחה,זה לא פשוט לשנות דעה , אבל זה אפשרי ..

או זה עזרה! תודה מעריך את זה.
    עדיין מה עלי לעשות כדילחזק קששרים ולדבר עם בנות גם בפייססבוק??

פשוט לדבר איתם, כדי לחזק קשרים , פשוט להיתקשר וליזום דברים ולא להתחבא כמו רוח רפאים..בהצלחה

עוד עזרה תוכנית שתעזור לי משימות לעשות?
    מזה ?!!?!?!1

משתמש מתחיל
    לייקים
    5
    נקודות
    0

תקשיב, חבר יקר.
    מעמדות לא באמת קיימים, לא בסיטואציה שאתה מדבר עליה.
    אני הייתי שם, אני יודע.
    אנשים יקבלו את מה שהם רגילים אליו.
    זאת אומרת, מכניסים לנו למוח את זה שיש מעמדות, ואנחנו מקבלים את זה כעובדה. אבל זאת אשליה.

הבעיה כאן היא לא המעמד שלך אצל בנות השכבה, ולא מול החבר'ה בשכבה או בבצפר, אלא מול עצמך.
    אתה צריך לעבוד חזק, חזק אחושילינג על הבטחון העצמי שלך. זה הולך להיות קשה. אבל אתה לא תאמין למה אתה מסוגל. הרבה יותר ממה שהיית פעם.
    ברגע שאתה תכתיב לחֶבְרה מי אתה, ותחזיק את זה בשיניים כמו נמר על איילה שמנסה לברוח, ולא תרד מזה, הם יבינו שזה מי שאתה.
    כרגע מה שאתה מכתיב להם (ולא יורד ממנו) זה: אין לי באמת מקום ביניכם, אני אנסה להידחף אבל אין לי באמת מקום.
    זה נראה לך כאילו הם לא נותנים לך צ'אנס, אבל זה אתה שלא נותן צ'אנס לעצמך.
    אני בטוח ששמעת את זה כבר, ואתה לא מקבל את זה, אבל זאת המציאות, ורק אחרי שתעבור את זה אתה תבין את זה.

אני יודע שזה קשה להאמין/לקרוא/ליישם, אבל זה ככה לחלוטין. עברתי את זה לא פעם ולא פעמיים. גדלתי ככה. היום אני אחר לגמרי, כי אני מבין מה קורה.

תנסה למצוא מה עובד בשבילך. מה מעלה לך את הבטחון, ואיך אתה יכול לגרום לעצמך להבין שאתה חשוב ומשמעותי, ולא להם.

אצלי מה שהיה עובד הרבה פעמים זה לדחוף את עצמי בכוח.
    אם הייתה סיטואציה שבה היה לי משהו להגיד ולא הייתי בטוח איך זה היה מתקבל, הייתי אומר אותו בכוח - אשכרה דוחף את הקול החוצה.
    ואומר את הכל. לא תאמין כמה פעמים אנשים הסתכלו עליי מוזר בהתחלה, עד שהבינו תוך זמן קצר שאני צודק לחלוטין. זה עדיין קורה, אגב.
    אנשים דוחים את מה שלא מקובל כי הם מפחדים. אל תפחד גם אתה. תראה להם שאתה לא מפחד מכלום.
    גם אם שתקת במשך שנה שלמה וישבת בסוף הכיתה - יש לך מה להגיד? תגיד אותו, ותגיד אותו ככה שלא יהיה לאף אחד ספק שאמרת את זה.
    תיזהר - הכוונה היא לא להוריד ערך של אחרים - אלא להפגין את הערך שלך. הורדת ערך מאחרים מורידה גם אותך לטווח הרחוק.

ברגע שתראה שאתה לא מפחד לדבר, לזוז, להתלבש ולהתנהג בדרך שאתה בוחר - אתה לא תאמין כמה ה"ערך" שלך יעלה.
    לא רק שלא תהיה מאחורה, אתה תהיה מקדימה ואנשים יבואו אליך בשביל אישור ויסתכלו עליך בתור מודל לחיקוי.
    בניית בטחון זו לא עבודה פשוטה. והכי חשובה ההתמדה פה. אבל התוצאות...priceless.

אפשר לתת לך כ"כ הרבה נקודות לעבוד מהם. בד"כ עושים את זה בטיפול פסיכולוגי (i did). אז אני אוסיף עוד משהו אחד כי אני חייב:
    אנחנו גדלים עם איזשהו "קול" בראש שאומר לנו מה הערך שלנו, ואנחנו חושבים שזה הקול שלנו.
    זה לא.
    כל פעם שהקול הזה מגיע אליך, ואומר לך שזה לא יעזור, שאתה לא באמת שווה ביניהם, תן לו כאפה. זה לא הקול שלך. מי הוא בכלל.
    תשתיק אותו. הוא יתווכח (עקשן הזבל הזה), הוא ימשיך לדבר, אבל אתה לא תשים עליו. אתה אומר לו מי אתה, לא הוא לך.
    בסוף אתה תגיע לנקודה שהוא אשכרה יצחיק אותך. כמו ילד קטן שבא לידך ומקלל אותך. "תראה איזה חמוד. הוא ילמד את המקום שלו."

אני מבקש, אם ההודעה הזאת דיברה אליך, תחזור ותקרא אותה מתי שאתה מרגיש שאתה צריך. התת מודע יבין מה הדיבור.
    המון בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:08.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,504,941 | הודעות: 8,205,534 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect