שם: קארד: בורנאס - פרק 4
תאריך: 11.2.2012
מיקום: סטייפלס סנטר לוס אנג'לס
פסקול: פתוח להצעות
קרבות:
אחרי שרוב ואן דאם וסטון קולד סטיב אוסטין תקפו את ריק פלייר, מישל מק'קול הבטיחה להעניש אותם. והיא אכן בחרה בעונש המושלם - האפשרות לקבל טייטל שוטעל האליפות במשקל קל (המקבילה לאליפות הבין יבשתית או USA). אם הם יצליחו לנצח את המתחרים שלהם לאותו ערב, הם יעפילו לקרב על האליפות השנייה בחשיבותה בליגה, בקרב שייערך ב"יום הדין". אבל במידה והם יפסידו, המתחרים שלהם יקבלו את המשבצת הנחשקת בספיישל.
- סטון קולד סטיב אוסטין נגד ג'ון לוריניאטיס.
- רוב ואן דאם נגד דרק בייטמן.
ריק פלייר, ששמע שהוא לא יוכל להעניש את RVD וסטון קולד בכוחות עצמו, התרגז ויצא על מישל מק'קול שאמרה לו שאם הוא כל כך רוצה להכנס לזירה, אז היא יכולה לארגן לו קרב נגד קיין במסיכה. ריק פלייר המשיך להתרברב ומישל הוסיפה לקרב גם את אנדרטייקר. פלייר אמר שהוא לוקח את הקרב הזה בעיניים עצומות וזה לא ממש עזר לסיכויים שלו, כי היא החליטה להוסיף את הסטיפולציה - קרב ללא חוקים.
- ריק פלייר נגד קיין נגד טייקר - קרב ללא חוקים.
המיז וג'ף הארדי צפויים להגיע לחתום על החוזים בתוכנית הקרובה, אבל בארגון כמו AWL ועם מנהלת כמו מישל מק'קול, אי אפשר שלא לצפות לבלתי צפוי. היא החליטה לעשות קרב הקדמה ושזה יהיה קרב זוגות. המיז הולך לשתף פעולה ביחד עם טריפל אייץ' נגד ג'ף הארדי והוויפר - רנדי אורטון. ורק כדי להפוך את כל העסק ליותר מעניין, היא לקחה על עצמה להיות השופטת המיוחדת בקרב הזה.
המיז וטריפל אייץ' נגד ג'ף הארדי ורנדי אורטון - מישל מק'קול שופטת מיוחדת.
סגמנטים:
- פרסומת ל"יום הדין" (נטע).
- מהדורת חדשות (נטע).
- קארד מלא לספיישל (נטע).
- חשיפת חגורה חדשה (נטע).
סיקורים, עיצובים, סגמנטים וכל שאר הירקות להציע פה.




על האליפות במשקל קל (המקבילה לאליפות הבין יבשתית או USA). אם הם יצליחו לנצח את המתחרים שלהם לאותו ערב, הם יעפילו לקרב על האליפות השנייה בחשיבותה בליגה, בקרב שייערך ב"יום הדין". אבל במידה והם יפסידו, המתחרים שלהם יקבלו את המשבצת הנחשקת בספיישל.
ציטוט ההודעה
