קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני עוזב את הפורום
    על ידי -HAIM- בפורום רקעים והתאמה אישית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 04-12-2009, 00:37
  2. [מחלק נק'] אני עוזב את הפורום... כנסו!
    על ידי KoKo_LoCo בפורום דיבורים
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 14-09-2006, 18:54
  3. [מחלק נק'] אני עוזב את הפורום... כנסו!
    על ידי KoKo_LoCo בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-09-2006, 16:45
  4. אני עוזב את הפורום
    על ידי russian vodka בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-05-2006, 15:36
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 29 מתוך 29

אני עוזב את הפורום - עמוד 2

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    בוקר טוב אני הבנתי את זה אחרי כמה חודשים בקהילה הזאת וזה לא רק הפורום הזה ממש לא זה כלללל התחום הזה, משו שאמור להיות טבעי ופשוט הפכו לאיזה משו הזוי ובמקום לעשות מה שגבר צריך לעשות הם מתעסקים בקקה ובסגידה לסניה ובלפתוח סטים בצורה מטרידה (נודר שמהצד זה נראה מטריד)

אולי באמת אתה לא כובע...
    עד לפני זמן קצר לא הכרתי אף אחד מקהילת הפיק אפ... פשוט התחלתי עם בנות ולי היה כיף לתומי ואז בשבוע אחד (שבמקרה הייתי בתל אביב) הכרתי כמה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

שמתי לב שכשמישהו עוזב אשכרה אנחנו מספידים אותו

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

אני חושב שאתה טועה ,
    אני לא מגיב הרבה בפורום ואני משאיר את חותמי רק בנושאים מעניינים שבאמת שווה להגיב עליהם ולא לבזבז את הזמן .

זה נקרא סינון .

שמתי לב שבזמן האחרון יש "מגמה" , מגמה בה כל בנאדם שהבין באמת את מהות הפיקאפ מחליט שנמאס לו מהפורום הזה ואנשים פשוט לא מבינים אז הוא פורש .
    זה מראה על שחצנות ועל אופי חלש שמוותר בקלות .
    כל שבוע בנאדם עיקרי בפורום הזה פותח אשכול בו הוא כותב "פרשתי , היו פה כמה אנשים מבינים והם פרשו ועכשיו כולם AFC אז אני פורש" .
    זה פשוט זלזול בAFC'S זה לשכוח מה אתה הייתי , ולא אני אפעם לא הייתי AFC אני תמיד הייתי טבעי והכי תותח עם בנות . מטבעי אני סקרן ונכנסתי לתחום הזה .. היו לי תקופות יובש ואני אפעם לא אשכח את התקופות שאני הייתי סופר AFC כי הכי קל להגיע למעמד כלשהוא ואז להשתחצן ולבכות על מה היה שכולם היו סוסים ועכשיו כולם AFC'S .

כל התייפיפות הזאת של ה"הרמה בפורום הזאת נמוכה אני הולך" זה בעצם במילים אחרות "אני הכי PUA פה ואני פותח את האשכול הזה כדי לקבל את התשומת לב היומית שלי כדי לראות אם באמת חשוב לאנשים פה ממני" , כל הזמן אתם מחפשים מה רע כמה הפורום ירוד שלהפך יש פה אנשים נהדרים בפורום הזה גם אנשים שהם בני 30 בתולים שיש פה אני רואה כל אחד כבן אדם זהב ויש לי מה ללמוד ממנו . תמיד יש מה ללמוד אל תשכחו את זה ואיך אומרים תמיד "תסתכלו בגובה העיניים" שאתם מדברים עם בנאדם כי כל האובר ביטחון הזה דופק אותך מאחורה אחרי זה וזאת פשוט התנהגות מגעילה .

הכי קל להגיד שהפורום ירוד והרמה נמוכה , להתלונן , לבכות ולחפש את מי שיעשה בשבילך את העבודה .. לא ! אם זה כל כך מפריע לכם אז תעזרו לאנשים תראו נכונות , תכתבו מדריכים וכו' יש פה כמה אנשים שעשו את זה בצורה נפלאה ורק בגלל שהם פרשו אז כל השפוטים שלהם אחריהם שזה מראה בידיוק כמה שבנאדם מציג את עצמו כPUA כמה הוא AFC .

אני יודע שאין לי זמן לשנות פה ואולי אפילו אין לי את הידע כי אני לא מתיימר להיות מקור ידע גדול , מה שאני יכול להגיד שיש לי ידע מהתכלס .. מהחיים האמיתיים , מהטבעיות של דברים כי כזה אני נולדתי ככה , בנאדם חברתי , מצחיק , זורם , חכם , בוגר , דפוק בראש שצריך ...
    אבל בנוגע למדריכים אני לא בטוח , וגם אם הייתי יכול לכתוב אין לי זמן לזה ואני יודע את זה .
    אבל מה ההבדל ביני לבין כל היפיי נפש פה ?! שאני יודע שאני לא יעשה צעד כדי לקדם את הפורום מכל מיני סיבות אז אני גם לא יבכה פה על כמה הפורום חרא וישחק אותה "פורש" כדי שמשהוא ישתנה ויחפש את המישהו שיעשה את זה בשבילי .

אני לא יעשה אבל אני גם ישתוק ולא יעביר שום ביקורת על הפורום , ואם זאת ההזדמנות שלי למתוח ביקורת אז לדעתי הפורום הזה מצויין עם מלא אנשים שרק רוצים לעזור , שותפות , לתרום פשוט כיף . אבל דווקא אלה שאני תופס מהם פה אני מתאכזב כל פעם מחדש , כי פיקאפ זה לא הכל בחיים .. קודם כל תהיה בנאדם טוב !
    לפעמים יש לי מצבים במציאות שאני צריך לצאת מניאק אחושרמוטה כי עשו ממני צחוק והדרך הנכונה בכדי לצאת PUA היא לעשות משהו לא יפה . אבל דווקא אני לא עושה את זה ! אני דווקא יהיה בנאדם קודם כל טוב וויותר לאחר , יראה נכונות ובגרות לא משנה כמה אני יצא AFC .
    יש פה אנשים שלוקחים את זה יותר מדי רחוק ואלה דווקא הפיקאפרים הרציניים פה .

אין מה לעשות ככה מסתובב הגלגל , כשאתה מגיע לפורום אתה מכיר אנשים .. מתקדמים ביחד נהיים השפיצים של הפורום אבל מתישהו הם יעזבו אין מה לעשות . ותמיד תמיד יבואו אנשים חדשים שהם לכאורה AFC גמורייים ! אבל זה כל הכיף בפיקאפ , לעזור לאלה שמתוסכלים ופשוט לא מאושרים מהחיים שלהם ברגע נתון .. אבל כל הכיף זה לעזור להם לכוון אותם לדרך החיים הנכונה , זאתי שתגרום להם להיות מאושרים , זאתי שתוריד מהם את כל הלחץ של "מה יחשבו" , זאתי שתוריד מהם את כל הפחדים . לגרום להם להיות פשוט עצמאיים ! להחליט בשביל עצמם ולא לפחד מאפחד .

חבל לי מאוד שרוב הPUA פה שצריכים להבין את זה כל מה שהם עושים בתקופה האחרונה זה לרדת על AFC'S כאילו אתם לא הייתם כאלה .. ורק להתלונן במקום לראות את עיקר הדברים ולא להתרכז ברמת הפורום .

גם אם הפורום הזה היה מחולק לשתי פורומים :
    אחד שבו יושב גמבלר , ניל שטראוס , אדם ליונס וחבריהם ...
    אחד של מתחילים חדשים כל החנונים הגמורים שלא מבינים כלום בנשים .

אני הייתי מעדיף להימצא בפורום של המתחילים ..
    למה ? כי בפורום של הPUA כל מה שתשמע בעצם מכוון לדבר אחד שזה דרך החיים הנכונה של להיות בנאדם טוב , זורם , חברתי , משוחרר ועומד על שלו .
    מעבר לזה אתה תשמע "אני גמבלר אני זיינתי אתמול 3 בנות" ווואו גבר .
    בידיוק כמו שטיילר עושה .. "כל סארג' אני משיג מספר אני כזה אלוהי" מה שאני רואה כשטיילר רושם דבר כזה זה "אני ילד קטן שפעם לא התייחסו אליי יש לי צלקת ואני מחפש תשומת לב , אני מחפש שיראו שאני הצלחתי להגיע למה שאני היום בבקשה תעריכו אותי בבקשה !! כשהוא רושם את זה הוא חושב שהוא גבר כי יש לו עדיין השקפת עולם של "ילד" אין מה לעשות והרבה יודעים את זה פה . גבר אמיתי לא היה מתרברב בפורום מאחורי מסך על הכיבושים שלו . ולא היה מחפש תשומת לב , כי הוא יודע מה הוא שווה . וזה שהוא עכשיו מנסה לעשות ספאמים כאלה כדי כאילו להראות "אני כבר עברתי תתקופה שלכם ילדודס אני מיציתי עכשיו אני בא לצחוק עליכם" פשוט צועק תשומת ללללב !!! צועעעקק אני חיב את התשומת לב שלכם . כי אם באמת מיצית והבנת את כל משמעות החיים אז למה אתה פה ? למה אתה מבזבז את הזמן שלך בניסיון להיות מצחיק אפילו שלא הולך לך ? קיצור טיילר אתה מנסה להיות משהו , אני בטוח שבתוך תוכך אתה יודע טוב מאוד שיש בך משהו מזיוף , משהו לא אמיתי , משהו לא אמיתי , משהו שזה פשוט לא אתה . אתה מפחד להיות טבעי איך שאתה איך שנולדת וזה מראה כמה לא הבנת כלום וכמה אתה ילד קטן וAFC כמה שתזיין יש דברים שהם מעבר ואתה עדיין תשאר ילד קטן אלא אם כן תבין אותם .

בקיצור בפורום השני של AFC זה פשוט כיף לעזור לשמוע , בעיות חדשות , אנשים מיוחדים חדשים , כל אחד עולם ומלואו . רצון עז לקדם תאדם הזה למה שהוא באמת שווה כי באמת שרוב הפורום הזה באמת אנשיםםם פשוט מדהימים !!!

אז תפתחו כבר תעיניים , תפסיקו לבכות .

זאת הייתה החפירה שלי ,
    תודה רבה =]
    גאונות היא אחוז אחד השראה ותשעים ותשעה אחוז זעה.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי AlphaMale צפיה בהודעה
    אני חושב שאתה טועה ,
    אני לא מגיב הרבה בפורום ואני משאיר את חותמי רק בנושאים מעניינים שבאמת שווה להגיב עליהם ולא לבזבז את הזמן .

זה נקרא סינון .

שמתי לב שבזמן האחרון יש "מגמה" , מגמה בה כל בנאדם שהבין באמת את מהות הפיקאפ מחליט שנמאס לו מהפורום הזה ואנשים פשוט לא מבינים אז הוא פורש .
    כל שבוע בנאדם עיקרי בפורום הזה פותח אשכול בו הוא כותב "פרשתי , היו פה כמה אנשים מבינים והם פרשו ועכשיו כולם AFC אז אני פורש" .
    זה פשוט זלזול בAFC'S זה לשכוח מה אתה הייתי , ולא אני אפעם לא הייתי AFC אני תמיד הייתי טבעי והכי תותח עם בנות . מטבעי אני סקרן ונכנסתי לתחום הזה .. היו לי תקופות יובש ואני אפעם לא אשכח את התקופות שאני הייתי סופר AFC כי הכי קל להגיע למעמד כלשהוא ואז להשתחצן ולבכות על מה היה שכולם היו סוסים ועכשיו כולם AFC'S .

כל התייפיפות הזאת של ה"הרמה בפורום הזאת נמוכה אני הולך" זה בעצם במילים אחרות "אני הכי PUA פה ואני פותח את האשכול הזה כדי לקבל את התשומת לב היומית שלי כדי לראות אם באמת חשוב לאנשים פה ממני" , כל הזמן אתם מחפשים מה רע כמה הפורום ירוד שלהפך יש פה אנשים נהדרים בפורום הזה גם אנשים שהם בני 30 בתולים שיש פה אני רואה כל אחד כבן אדם זהב ויש לי מה ללמוד ממנו . תמיד יש מה ללמוד אל תשכחו את זה ואיך אומרים תמיד "תסתכלו בגובה העיניים" שאתם מדברים עם בנאדם כי כל האובר ביטחון הזה דופק אותך מאחורה אחרי זה וזאת פשוט התנהגות מגעילה .

הכי קל להגיד שהפורום ירוד והרמה נמוכה , להתלונן , לבכות ולחפש את מי שיעשה בשבילך את העבודה .. לא ! אם זה כל כך מפריע לכם אז תעזרו לאנשים תראו נכונות , תכתבו מדריכים וכו' יש פה כמה אנשים שעשו את זה בצורה נפלאה ורק בגלל שהם פרשו אז כל השפוטים שלהם אחריהם שזה מראה בידיוק כמה שבנאדם מציג את עצמו כPUA כמה הוא AFC .

אני יודע שאין לי זמן לשנות פה ואולי אפילו אין לי את הידע כי אני לא מתיימר להיות מקור ידע גדול , מה שאני יכול להגיד שיש לי ידע מהתכלס .. מהחיים האמיתיים , מהטבעיות של דברים כי כזה אני נולדתי ככה , בנאדם חברתי , מצחיק , זורם , חכם , בוגר , דפוק בראש שצריך ...
    אבל בנוגע למדריכים אני לא בטוח , וגם אם הייתי יכול לכתוב אין לי זמן לזה ואני יודע את זה .
    אבל מה ההבדל ביני לבין כל היפיי נפש פה ?! שאני יודע שאני לא יעשה צעד כדי לקדם את הפורום מכל מיני סיבות אז אני גם לא יבכה פה על כמה הפורום חרא וישחק אותה "פורש" כדי שמשהוא ישתנה ויחפש את המישהו שיעשה את זה בשבילי .

אני לא יעשה אבל אני גם ישתוק ולא יעביר שום ביקורת על הפורום , ואם זאת ההזדמנות שלי למתוח ביקורת אז לדעתי הפורום הזה מצויין עם מלא אנשים שרק רוצים לעזור , שותפות , לתרום פשוט כיף . אבל דווקא אלה שאני תופס מהם פה אני מתאכזב כל פעם מחדש , כי פיקאפ זה לא הכל בחיים .. קודם כל תהיה בנאדם טוב !
    לפעמים יש לי מצבים במציאות שאני צריך לצאת מניאק אחושרמוטה כי עשו ממני צחוק והדרך הנכונה בכדי לצאת PUA היא לעשות משהו לא יפה . אבל דווקא אני לא עושה את זה ! אני דווקא יהיה בנאדם קודם כל טוב וויותר לאחר , יראה נכונות ובגרות לא משנה כמה אני יצא AFC .

אין מה לעשות ככה מסתובב הגלגל , כשאתה מגיע לפורום אתה מכיר אנשים .. מתקדמים ביחד נהיים השפיצים של הפורום אבל מתישהו הם יעזבו אין מה לעשות . ותמיד תמיד יבואו אנשים חדשים שהם לכאורה AFC גמורייים ! אבל זה כל הכיף בפיקאפ , לעזור לאלה שמתוסכלים ופשוט לא מאושרים מהחיים שלהם ברגע נתון .. אבל כל הכיף זה לעזור להם לכוון אותם לדרך החיים הנכונה , זאתי שתגרום להם להיות מאושרים , זאתי שתוריד מהם את כל הלחץ של "מה יחשבו" , זאתי שתוריד מהם את כל הפחדים . לגרום להם להיות פשוט עצמאיים ! להחליט בשביל עצמם ולא לפחד מאפחד .

חבל לי מאוד שרוב הPUA פה שצריכים להבין את זה כל מה שהם עושים בתקופה האחרונה זה לרדת על AFC'S כאילו אתם לא הייתם כאלה .. ורק להתלונן במקום לראות את עיקר הדברים ולא להתרכז ברמת הפורום .

למה ? כי בפורום של הPUA כל מה שתשמע בעצם מכוון לדבר אחד שזה דרך החיים הנכונה של להיות בנאדם טוב , זורם , חברתי , משוחרר ועומד על שלו .
    בידיוק כמו שטיילר עושה .. "כל סארג' אני משיג מספר אני כזה אלוהי" מה שאני רואה כשטיילר רושם דבר כזה זה "אני ילד קטן שפעם לא התייחסו אליי יש לי צלקת ואני מחפש תשומת לב , אני מחפש שיראו שאני הצלחתי להגיע למה שאני היום בבקשה תעריכו אותי בבקשה !! כשהוא רושם את זה הוא חושב שהוא גבר כי יש לו עדיין השקפת עולם של "ילד" אין מה לעשות והרבה יודעים את זה פה . גבר אמיתי לא היה מתרברב בפורום מאחורי מסך על הכיבושים שלו . ולא היה מחפש תשומת לב , כי הוא יודע מה הוא שווה . וזה שהוא עכשיו מנסה לעשות ספאמים כאלה כדי כאילו להראות "אני כבר עברתי תתקופה שלכם ילדודס אני מיציתי עכשיו אני בא לצחוק עליכם" פשוט צועק תשומת ללללב !!! צועעעקק אני חיב את התשומת לב שלכם . כי אם באמת מיצית והבנת את כל משמעות החיים אז למה אתה פה ? למה אתה מבזבז את הזמן שלך בניסיון להיות מצחיק אפילו שלא הולך לך ? קיצור טיילר אתה מנסה להיות משהו , אני בטוח שבתוך תוכך אתה יודע טוב מאוד שיש בך משהו מזיוף , משהו לא אמיתי , משהו לא אמיתי , משהו שזה פשוט לא אתה . אתה מפחד להיות טבעי איך שאתה איך שנולדת וזה מראה כמה לא הבנת כלום וכמה אתה ילד קטן וAFC כמה שתזיין יש דברים שהם מעבר ואתה עדיין תשאר ילד קטן אלא אם כן תבין אותם .

בקיצור בפורום השני של AFC זה פשוט כיף לעזור לשמוע , בעיות חדשות , אנשים מיוחדים חדשים , כל אחד עולם ומלואו . רצון עז לקדם תאדם הזה למה שהוא באמת שווה כי באמת שרוב הפורום הזה באמת אנשיםםם פשוט מדהימים !!!

זאת הייתה החפירה שלי ,
    תודה רבה =]
    יש הרבה רצון לעזור בתגובה שלך.
    וגם הרבה ביקורת על האנשים שמשתחצנים,
    הבעיה היא לא ברצון לעזור,הבעיה היא קודם שאתה צריך לעזור לעצמך.
    אתה העברת ביקורת על אנשים שמשתחצנים וכל התגובה שלך מלאה בהשתחצנות (במיוחד בשורות הראשונות)
    תודה על הרצון לעזרה,
    בהצלחה לך

ולנושא האשכול:
    אין לי ספק שאתה בדרך הנכונה,
    מאחל לך רק הצלחה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    יש הרבה רצון לעזור בתגובה שלך.
    וגם הרבה ביקורת על האנשים שמשתחצנים,
    הבעיה היא לא ברצון לעזור,הבעיה היא קודם שאתה צריך לעזור לעצמך.
    אתה העברת ביקורת על אנשים שמשתחצנים וכל התגובה שלך מלאה בהשתחצנות (במיוחד בשורות הראשונות)
    תודה על הרצון לעזרה,
    בהצלחה לך

ולנושא האשכול:
    אין לי ספק שאתה בדרך הנכונה,
    מאחל לך רק הצלחה
    אני ממש לא מנסה להשתחצן , ולא אני לא מכחיש .
    כי אם הייתי מנסה להשתחצן הייתי אומר את זה !

בכלל אני כמעט ולא מגיב בפורום מהסיבה שאני לא שחצן ורק אם באמת יש נושאים שראויים לעזרה ובאמת יש סוגיה אז אני עוזר ,
    מה שכתבתי בהתחלה שאני טבעי , זאת הייתה הקדמה בשביל שמי שיקרא ידע מאיפה כל הידע הזה .
    וזה שאמרתי שכן אני תותח בבנות וככה נולדתי , באמת שזאת לא שחצנות ... פשוט זאת המציאות .
    כמו שכתוב בספר של מיסטרי , בעבר הרחוק שהגברים רצו להתרבות אז הם היו כובשים את האשה בדרך כלשהיא .
    היו את הגברים שנולדו "טבעיים" והיו את אלה שלא . ובגלל זה יש את הפיקאפ כדי לכוון אותם לדרך הנכונה .

שנכנסתי לפיקאפ וקראתי ספרים הבנתי שעוד שהייתי כיתה ד' הייתי עושה דברים שבאמת מייצגים אלפא מן וזאת הייתה הדרך חיים שלי , אבל לא הייתי מודע לזה במשך השנים . רק שהייתי כיתה י' הבנתי את זה . אז יש לי ידע רב כי אני חייתי את הפיקאפ וזאת לא שחצנות , זה מה שהיה חייתי ביום יום כטבעי את הפיקאפ .
    לכן כיום אחרי באמת הרבה זמן אני יודע באמת מה המהות של הפיקאפ ושזאת דרך חיים מסויימת . כל הרוטינות כל הספרים כל העקרונות מה לעשות מה לא כל הכללים הכל הכל מכוונים לצורת התנהגות מסויימת שאפשר לסכם אותה בעמוד אחד . אבל יקח לך הרבה הרבה זמן להגיע למצב הזה !

גם באשכול הזה לא רציתי להגיב בידיוק כמו שלא הגבתי לטיילר לאשכול שלא וגם לא לTHENUTS .
    אבל פה זה כבר עבר את הגבול של הזיבוליי שכל והשטויות שעפות באוויר , ועוד מבנאדם שאני ממש תופס ממנו כבנאדם חכם שהוא StreetLight .

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

1 אני לא עושה סארג'ים ובטח בטח שלא מתלהב מ"מספרים" שאני משלשל עליהם ולא סוגר את זה בכלל תראה לי שכתבתי פה משו כזה אי פעם חחחחח ומעולם לא באמת עשיתי סארג'ים כי זה אידיוטי ואם אתה טבעי כמו שאתה טוען אתה תבין למה זה אידיוטי ואיך טבעיים כמו שאתה טוען שאתה משיגים בנות ובנות שוות, אם לא אז אתה הזה שמנסה להיות משו שהוא לא ולא אני...מעניין...הגמל לא רואה תגיבנת של עצמו או ליתר דיוק סניה לא רואה תקרחת של עצמו..

2 אני לא רושם שומדבר ממה שעשיתי (לטוב ולרע) בתקופה האחרונה פה ובכללי בקושי רשמתי פה משו באופן כללי ומי שמכיר אותי במציאות (בייקר ה"AFC המזוייף") יודע שהדבר האחרון שאני מחפש זה תשומת לב מכובעים

3 אתה פסיכולוג גרוע

אני פה בשביל לפתוח לכם תמחשבה ומה שאני דורש בתמורה זה צחוקים על סניה והכובעים ועל הגישה המקולקלת שלהם לחיים ולבנות בפרט. סניה הקירח היה דורש ממכם כסף עבור זיבולי שכל
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 10-02-2012 בשעה 14:55.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני ממש לא מנסה להשתחצן , ולא אני לא מכחיש .
    כי אם הייתי מנסה להשתחצן הייתי אומר את זה !

בכלל אני כמעט ולא מגיב בפורום מהסיבה שאני לא שחצן ורק אם באמת יש נושאים שראויים לעזרה ובאמת יש סוגיה אז אני עוזר ,
    מה שכתבתי בהתחלה שאני טבעי , זאת הייתה הקדמה בשביל שמי שיקרא ידע מאיפה כל הידע הזה .
    וזה שאמרתי שכן אני תותח בבנות וככה נולדתי , באמת שזאת לא שחצנות ... פשוט זאת המציאות .
    כמו שכתוב בספר של מיסטרי , בעבר הרחוק שהגברים רצו להתרבות אז הם היו כובשים את האשה בדרך כלשהיא .
    היו את הגברים שנולדו "טבעיים" והיו את אלה שלא . ובגלל זה יש את הפיקאפ כדי לכוון אותם לדרך הנכונה .

שנכנסתי לפיקאפ וקראתי ספרים הבנתי שעוד שהייתי כיתה ד' הייתי עושה דברים שבאמת מייצגים אלפא מן וזאת הייתה הדרך חיים שלי , אבל לא הייתי מודע לזה במשך השנים . רק שהייתי כיתה י' הבנתי את זה . אז יש לי ידע רב כי אני חייתי את הפיקאפ וזאת לא שחצנות , זה מה שהיה חייתי ביום יום כטבעי את הפיקאפ .
    לכן כיום אחרי באמת הרבה זמן אני יודע באמת מה המהות של הפיקאפ ושזאת דרך חיים מסויימת . כל הרוטינות כל הספרים כל העקרונות מה לעשות מה לא כל הכללים הכל הכל מכוונים לצורת התנהגות מסויימת שאפשר לסכם אותה בעמוד אחד . אבל יקח לך הרבה הרבה זמן להגיע למצב הזה !

גם באשכול הזה לא רציתי להגיב בידיוק כמו שלא הגבתי לטיילר לאשכול שלא וגם לא לTHENUTS .
    אבל פה זה כבר עבר את הגבול של הזיבוליי שכל והשטויות שעפות באוויר , ועוד מבנאדם שאני ממש תופס ממנו כבנאדם חכם שהוא StreetLight .

ועל סמך מה אתה קובע שאני לא הבנתי את ההתנהגות הזאת?אני חושב שטיילר ,בייקר וסטריט לייט הבינו לעומק את הפיקאפ
    למרות שיש כמה דברים שאני לא מסכים עם בייקר

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ואוו אנשים..מה נסגר עם האף המורם הזה שלכם?
    לאף אחד פה בפורום לא מעניין כמה אתה מזיינים, כמה אתם תותחים וכמה מספרים אתם משיגים ביום..תורידו את האף שלכם!

שתיהיו בעיניינים, להיות גבר-אלפא כמו שאתם קוראים לזה, לא אומר להשתחצן. ובכלל, אם תשמרו על איפוק ותהיו צנועים..המספרים והבחורות יבואו לכם יותר..
    אז אני מבקש ממכם..באמת. נורא מפריע לי השחצנות הזאת, חלאס עם זה. תיהיו בני אדם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    9
    נקודות
    0

אני חושב שאתה טועה ,

זה נקרא סינון .

זאת הייתה החפירה שלי ,
    תודה רבה =]
    אין לי כוח לקרוא הכול אבל הנקודה הכללית היא שאין דבר יותר מרגיז מזה שכול שבוע מצטרפים 10 איש שקראו מיסטרי ואז שואלים "מה הלאה ?"
    ולא עושים כלום עם עצמם חוץ מלחרוש על הפורום ...
    אם מישהוא היה פותח פה נושא "במשך כמה חודשיים פתחתי אם מלא בנות כמעת בכול הזדמנות עכשיו שמתי לב לכמה טעויות/בעיות שחוזרים על עצמם איך אני יכול למנוע אותם ? " אז אני באופן אישי ואני בטוח שרוב הפורום היה שמח לעזור לו ולדבר איתו , ובכלל אני מחזיק מאנשים שלמרות שהם נכשלים הם מנסים , זה גורם לי לרצות לעזור להם ולהיפגש איתם כי אני רואה שיש להם סיכויי להשתפר והם לפחות מנסים .
    אבל אנשים בקושי פותחים ורוב הזמן בפורום או שהם פותחים כמה סטים בשבוע ואז מצפים להשתפר אז זה מדכא וגורם לך "לשנוא" מתחילים , כי לעאזזל אני לא מצפה מאנשים שיהיו טובים עם בנות , אבל לפחות שינסו .

משתמש מתחיל
    לייקים
    50
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    ועל סמך מה אתה קובע שאני לא הבנתי את ההתנהגות הזאת?אני חושב שטיילר ,בייקר וסטריט לייט הבינו לעומק את הפיקאפ
    למרות שיש כמה דברים שאני לא מסכים עם בייקר
    לא הייתי אומר פיקאפ אבל להתחיל להבין מה המטרה שלך בכל החיים האלה קצת יותר.

והגיוני,אני לא בנאדם שכולם בולעים חלק,אבל בניגוד לסניה אני יוכל לענות לך על הדברים האלה.תהיה רגוע אתה לא תקבל תשובה בסגנון:"לך תצא החוצה לעוד סיבוב של 1000 סארג'ים בעזריאלי ותראה איך אתה משתפר ונהיה כובע שפיץ".יש כמה דברים שהם מעבר לתשובה האידיוטית הזו.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה

והגיוני,אני לא בנאדם שכולם בולעים חלק,אבל בניגוד לסניה אני יוכל לענות לך על הדברים האלה.תהיה רגוע אתה לא תקבל תשובה בסגנון:"לך תצא החוצה לעוד סיבוב של 1000 סארג'ים בעזריאלי ותראה איך אתה משתפר ונהיה כובע שפיץ".יש כמה דברים שהם מעבר לתשובה האידיוטית הזו.
    אני חושב שהמשפט "אני לא בנאדם שכולם בולעים חלק" זאת בריחה מהביקורת ומהדברים הלא טובים בך .
    יש דברים שלא עושים , דברים לא יפים , יש גבולות . ואז כהרבה אנשים מעירים לך על זה ובאמת מכוונה טובה . במקום לשפר את עצמך בתחום מסויים
    ולהיות בנאדם טוב יותר אתה בורח ואומר כולם טועים ופשוט קשה לקבל אותי כי אני "מיוחד" . זיבולי שכל !

כל אדם הוא עולם ומלואו , יש אנשים באמת מיוחדים ואפילו מיוחדים מאוד ! אבל יש הבדל בין להיות מיוחד בין לעשות דברים שמקבלים עליהם ביקורת רעה ודברים שממש לא עושים אותך מיוחד ולהגיד "אני מיוחד" .

אני לא אומר פה שאתה לא מיוחד , יכול להיות שאתה בנאדם מאוד מיוחד עם דרך חיים שונה .
    אבל בנאדם שהוא באמת מיוחד לרוב אוהבים אותו , וכשאומרים "אני בנאדם שקשה לקבל" אז אומרים במילים אחרות "אני לא יודע לקבל ביקורת" .

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אני חושב שהמשפט "אני לא בנאדם שכולם בולעים חלק" זאת בריחה מהביקורת ומהדברים הלא טובים בך .
    יש דברים שלא עושים , דברים לא יפים , יש גבולות . ואז כהרבה אנשים מעירים לך על זה ובאמת מכוונה טובה . במקום לשפר את עצמך בתחום מסויים
    ולהיות בנאדם טוב יותר אתה בורח ואומר כולם טועים ופשוט קשה לקבל אותי כי אני "מיוחד" . זיבולי שכל !

כל אדם הוא עולם ומלואו , יש אנשים באמת מיוחדים ואפילו מיוחדים מאוד ! אבל יש הבדל בין להיות מיוחד בין לעשות דברים שמקבלים עליהם ביקורת רעה ודברים שממש לא עושים אותך מיוחד ולהגיד "אני מיוחד" .

אני לא אומר פה שאתה לא מיוחד , יכול להיות שאתה בנאדם מאוד מיוחד עם דרך חיים שונה .
    אבל בנאדם שהוא באמת מיוחד לרוב אוהבים אותו , וכשאומרים "אני בנאדם שקשה לקבל" אז אומרים במילים אחרות "אני לא יודע לקבל ביקורת" .
    חחחח נשמה לא הבנת...אי אפשר שכולם יאהבו אותך...ובטח בטח שלא לשנות את עצמך בשביל המטרה הזאת כי בסופו של דבר יבינו שאתה מזייף וישלשלו עליך

אגב..יש גם בנות שלא כולם "בולעים" אותם חלק..רמז - אתם קוראים להן "סנוביות שטחיות" ואפילו לא מעוניינים להכיר אותן..אני קורא להן "בחורה לחיים" למה? אני לא איזה חייזר עם 6 רגליים ו200 אייקיו שקורא מחשבות או משו כזה...

לכל דבר יש סיבה מאחוריו ואם תרחיב קצת את החשיבה והתודעה שלך אתה גם יום אחד תצא מהשטות של "לקבל ביקורת מכובעים וקנאים ולהשתפר"...ומה אם אני בכלל לא צריך להשתפר? מה אם ה-עולם- צריך להשתפר ו\או שאני צריך למצוא תסביבה שטוב לי בה ולא להתפשר על חבורה של כובעים בשביל שיאהבו אותי? חשבת על זה פעם? אני חותם שלא.

אין דבר כזה טוב ולא טוב..יש בי למשל דברים שבחורות מאוד מסויימות מחפשות כל החיים אבל מצד שני יש בחורות מסויימות מאוד שנגעלות מזה. יש בי תכונה שיכולה לקרב אנשים מסויימים אלי ואותה התכונה יכולה להרחיק אחרים...צריך איזון בעולם כפרה...מכאן זה תלוי בך איזה צד אתה בוחר ונחש מה? אתה בוחר אותו עוד שאתה כזזזזה קטן.
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 14-02-2012 בשעה 16:05.

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE צפיה בהודעה

מה אתה אומר אחי שאולי תפרגן לנו באיזה מאמר ?
    כי וואלה יש דברים שאתה וטיילר מבינים , שהרבה פה לא מבינים,
    ותאמת אני בטוח שתוכל לחדש לי כמה דברים, יהיה מעניין

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    פרטי לא ?
    לייקים
    54
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    ! Challenge Accepted

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    חחחח נשמה לא הבנת...אי אפשר שכולם יאהבו אותך...ובטח בטח שלא לשנות את עצמך בשביל המטרה הזאת כי בסופו של דבר יבינו שאתה מזייף וישלשלו עליך

אגב..יש גם בנות שלא כולם "בולעים" אותם חלק..רמז - אתם קוראים להן "סנוביות שטחיות" ואפילו לא מעוניינים להכיר אותן..אני קורא להן "בחורה לחיים" למה? אני לא איזה חייזר עם 6 רגליים ו200 אייקיו שקורא מחשבות או משו כזה...

לכל דבר יש סיבה מאחוריו ואם תרחיב קצת את החשיבה והתודעה שלך אתה גם יום אחד תצא מהשטות של "לקבל ביקורת מכובעים וקנאים ולהשתפר"...ומה אם אני בכלל לא צריך להשתפר? מה אם ה-עולם- צריך להשתפר ו\או שאני צריך למצוא תסביבה שטוב לי בה ולא להתפשר על חבורה של כובעים בשביל שיאהבו אותי? חשבת על זה פעם? אני חותם שלא.

אין דבר כזה טוב ולא טוב..יש בי למשל דברים שבחורות מאוד מסויימות מחפשות כל החיים אבל מצד שני יש בחורות מסויימות מאוד שנגעלות מזה. יש בי תכונה שיכולה לקרב אנשים מסויימים אלי ואותה התכונה יכולה להרחיק אחרים...צריך איזון בעולם כפרה...מכאן זה תלוי בך איזה צד אתה בוחר ונחש מה? אתה בוחר אותו עוד שאתה כזזזזה קטן.
    אני לא מבין למה אתה לא יכול לדבר על דברים בצורה עמוקה על החיים ולכל מקום אתה דוחף את "אנשי הכובעים" ,
    בכל תגובה שלך אתה בא להצדיק את עצמך על ידי זה שאתה מציג את הקיצוניים שאלה הלא יוצלחים האלה שאני מצדיק אותך ששמים כובעי סניה .

בסדררר .. אבל מה הם קשורים לשיחה שלנו ?! אני אומר לך שתמיד יש מה ללמוד מאחרים ושלפר אתה עונה לי "אני לא צריך תביקורת של קובעים וקנאים" חחחחחחח מה הקשר ?!
    אתה בא כאילו לשלול את מה שאתה אומר בזה שאתה נותן דוגמה לביקורת של כובעים וקנאים ? זה ברור שבחיים צריך לדעת גם למי להקשיב .. אני אפילו לא חשבתי לציין את זה כי זה ברור .
    הרעיון המרכזי במה שאני אומר שבחיים אתה לומד ולומד תמיד משתפר ומגיע לרמות מסויימות , כשאתה מגיע לרמה גבוה של שיפור עצמי וחוכמת חיים אתה בדרך כלל מעל הממוצע מבחינת השקפת חיים . ואז זה ברור שהקנאים יפילו עלייך מלא ביקורת והעלבות כדי לנסות להפיל אותך ולגרום לך להיכשל ככה זה תמיד בחיים "מי לבוש הכי יפה , למי יש הכי הרבה בנות , מי חנון , מי זורם , מי גבר , מי שותה , מי יוצא למסיבות וכו' וכו'" . לא צריך לשים זין או להקשיב לכל אחד לא על זה אני מדבר שהכובעי סניה יבואו ויתנו ביקורת כלומר אנשים אפסים , אלה תמיד יש מה ללמוד כי תמיד יהיה מישהו יותר חכם ממך ותמיד בשלב מסויים בחיים אתה תקרא חומר חדש או תשמע ממישהו חדש את דעתו או מה שהוא כותב ותגיד "וואלה הבנאדם צודק איך לא חשבתי על זה עד היום" והוא ישנה את הגישה שלך !

איך הגעת לזה שדיברתי על לשנות את עצמך למען מטרה אלוהים יודע ! אם תלך כמה תגובות אחורה תראה שכתבתי שמהות הפיקאפ זה לא להיות בנאדם אחר לשנן רוטינות להתנהג בצורה אחרת שהיא לא אתה אלא לשים זין על מה שאומרים עלייך ולהיות בטוח במי שאתה ומפה בא הביטחון וההצלחה בכל תחום !

"ומה אם אני בכלל לא צריך להשתפר? מה אם ה-עולם- צריך להשתפר ו\או שאני צריך למצוא תסביבה שטוב לי בה ולא להתפשר על חבורה של כובעים בשביל שיאהבו אותי? חשבת על זה פעם? אני חותם שלא. "

תתפלא אבל חשבתי על זה והרבה , שוב , לא יודע מאיפה הבנת שהרעיון הכללי הוא לשנות את עצמך למען הסביבה והשיפור הוא בעצם מה שהסביבה רוצה שתהיה .
    את הכוונה שלי הסברתי בידיוק שתי פסקאות למעלה .

"אין דבר כזה טוב ולא טוב..יש בי למשל דברים שבחורות מאוד מסויימות מחפשות כל החיים אבל מצד שני יש בחורות מסויימות מאוד שנגעלות מזה. יש בי תכונה שיכולה לקרב אנשים מסויימים אלי ואותה התכונה יכולה להרחיק אחרים...צריך איזון בעולם כפרה...מכאן זה תלוי בך איזה צד אתה בוחר ונחש מה? אתה בוחר אותו עוד שאתה כזזזזה קטן."

כל הפסקה הזאת סוטה מהנושא ולא הבנתי בכלל איך הגעת לנושא הזה . לא על זה אנחנו דנים .
    לא הבנתי מה המטרה שלך פה , אתה יעני בא להסביר לי על האיזון בעולם ? מתי דיברתי על בחירת תכונות ?

אני יגיב על זה בזה שאני יגיד שאתה צודק אבל זה לא הנושא .

+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 2 << ראשון 12

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:26.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,501,141 | הודעות: 8,201,734 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect