קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. NBA הלילה משהו קטן ומצומצם
    על ידי הקוסם האפל בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 21-11-2005, 22:34
  2. משהו קטן שהכנתי עכשיו=]
    על ידי AND בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 14:06
  3. משהו קטן
    על ידי -David- בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 18-10-2005, 13:54
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 22:36
  5. אהלן כולם, אפשר לבקש ממכם משהו קטן?
    על ידי tal17 בפורום דיבורים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 14-09-2005, 23:13
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 63

משהו קטן על הדינוזאורים, היהדות והמדע.

משתמש ותיק האוואטר של Scofield
    שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ
    Time you enjoy wasting is not a wasted time

ברירת מחדל משהו קטן על הדינוזאורים, היהדות והמדע.

צילמתי מהטלפון מתוך ספר שיש לי.
    נתחיל: (עמוד ראשון)

עמוד שני:

מתוך הספר:

(מצטער שזה יצא מסובב אז תורידו את זה ותסובבו או משהו.....)

לילה טוב אנשייםםםם
    נערך לאחרונה על ידי Scofield; 09-02-2012 בשעה 00:16.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    צילמתי מהטלפון מתוך ספר שיש לי.
    נתחיל: (עמוד ראשון)

עמוד שני:

מתוך הספר:

לילה טוב אנשייםםםם
    לא רואה ת'תמונות.

One Shot - One Kill

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    לא רואה ת'תמונות.
    העלתי שוב, לא יודע למה זה הסתובב אבל לפחות זה עובד, תנסה לשמור אותם ולסובב.

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ראינו מה אומר הרב זמיר כהן ועכשיו נראה מה היא האמת.
    רש"י ד"ה התנינם: "דגים גדולים שבים. ובדברי אגדה הוא לויתן ובן זוגו שבראם זכר ונקבה והרג את הנקבה ומלחה לצדיקים לעתיד לבא, שאם יפרו וירבו לא יתקים העולם בפניהם."
    אז לפי רשי זה דגים שבים, לא דינוזאורים.
    רמב"ן ד"ה ויברא אלהים את התנינם הגדולים: "בעבור גודל הנבראים האלה שיש מהם אורכם פרסאות רבות הגידו היונים בספריהם שידעו מהם ארוכים חמש מאות פרסה ורבותינו גם כן הפליגו בהם (עיין ב"ב עג) בעבור זה ייחס בהם הבריאה לאלהים כי הוא שהמציאם מאין מבראשית כאשר פירשתי לשון בריאה (לעיל פסוק א) וכן יעשה באדם למעלתו להודיע כי הוא מוצא מאין עם דעתו ושכלו ואני תמה למה לא אמר ביום הזה "וַיְהִי-כֵן" ואולי לא יתכן להזכיר "וַיִּבְרָא" אחרי "וַיְהִי-כֵן" כי מבראשונה ידבר ורבותינו אמרו (בבא בתרא עד) כי התנינים הגדולים הוא לויתן ובת זוגו שבראם זכר ונקבה והרג הנקבה ומלחה לצדיקים לעתיד לבא ואפשר כי מפני זה לא היה ראוי שיאמר בהם "וַיְהִי-כֵן" כי לא עמדו עוד."
    אז לפי הרמב"ן בדובר ביצורים שגודלם פרסאות רבות, למי שלא יודע פרסה זה 3840 מטר והחזון איש אומר שזה 4608 מטר. מעניין שהם באמת חשבו שיש חיות בגודל חמש מאות פרסה, שזה בסביבות ה2000 ק"מ. הדמיון שלהם מפותח מאוד. בכל אופן, דינוזאורים זה לא.

אני מקווה מאוד שתתיחס לתגובתי. תודה רבה.
    נערך לאחרונה על ידי moshe7007; 09-02-2012 בשעה 23:11.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

זמיר כהן? ברצינות?? אתם מנסים לצחוק עלינו??
    לבחור אין שום השכלה ואתה רוצה ללמוד על דינוזאורים ממנו?? הולי פאקינג שיט. ואתם מתפלאים למה מתייחסים אליכם כאל לא שפויים.

מוזר לי שבתנך, ספר הספרים כתוב "תנינים גדולים" ולא הלטאות הגדולות. ברור שצריך פירוש בשביל זה.
    והנה עוד ביקורת כלפי הבבון, אבולוציה היא עובדה. תתגברו על זה. חלק גדול מהרפואה המודרנית מבוסס על זה.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמט כבוד
    שם פרטי
    אוֹרי
    לייקים
    1421
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    "אלוהים ברא אותי אתאיסט, מי אתם שתטילו ספק בחכמתו."

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    לבחור אין שום השכלה ואתה רוצה ללמוד על דינוזאורים ממנו?? הולי פאקינג שיט. ואתם מתפלאים למה מתייחסים אליכם כאל לא שפויים.

מוזר לי שבתנך, ספר הספרים כתוב "תנינים גדולים" ולא הלטאות הגדולות. ברור שצריך פירוש בשביל זה.
    והנה עוד ביקורת כלפי הבבון, אבולוציה היא עובדה. תתגברו על זה. חלק גדול מהרפואה המודרנית מבוסס על זה.
    תיקון כל הרפואה המודרנית מבוססת על זה.
    מספיק להתסכל על השפעת בהפרדה כדי להוכיח קיום תהליך אבוליציוני

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

הוא אדם מאוד חכם. תפגוש אותו ותראה כמה השכלה יש לו.
    דבר שני האבולוציה זה בילבול שכל מטורף ויש על זה פריכות ופה ועד אילת.
    דבר שלישי אף אלד ביהדות לא חולק על קיום הדינוזאורים. מי שחולק לא ניסה לחשוב.
    היום יש מציאות ברורה לחלוטין שהיו דינוזאורים. זה כמו לומר שאין פילים.
    היו דינוזאורים והם נכחדו. (רק חולקים על דרקונים חחח...).
    מה שהם אומרים שהם היו ליפני מיליוני שנים שזה שטויות. (וכבר ראינו איך הבדיקה שהם עושים היא לא נכונה בכלל).
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

צריך להבין שבתורה לא היה מפורש את שמותיהם של כל החיות. כמו שהוא אמר רק משפחות.
    זה אומר שאם מצאנו עצמות וחיברנו אותם לצורה של חיה למה שזה לא יכל לקרות? כי לא כתוב את זה? גם לא כתוב ממוטה ולא כתוב ציפור גן עדן. אז אין אותם?!
    שטויות והבלים.
    עשו פעם בדיקה על צמח גדל ליפני שנה וחצי. (לבד). והצליחו (לפי הבדיקה המפורסמת שעושים כדי לדעת מתי הוא נוצר) שהוא גדל ליפני 56 אלף שנה. (אני לא מוצא את האתר אבל אני יחפש לכם.משהו מאוד מצחיק).
    נו. רואים שהדינוזאורים לא חיו ליפני מליוני שנים כי ההוכחה הזו לא 100%.
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

למה אין לבחור השכלה? מאיפה לך לדעת? פגשת אותו? היית בהרצאה שלו? או שפשוט ראית את הזבל שמפרסמים ביוטיוב תחת הכותרת ''למה צוחקים על הדתיים''? אתה לא באמת יודע עליו משהו....
    ורק משהו קטן, התנך הוא לא סתם עוד ספר שמוכרים בסטימצקי, התנך הוא לא שיטחי כמו שאתה רוצה שהוא יהיה או ספר פשוט, התנך הוא מורכב וכתוב בחכמה וכמו שהוא אמר שהבריאה היא בכמה פסוקים בודדים בלבד, וכאן מדובר על כל העולם, את התנך יהיה קשה להבין במיוחד לאתאיסטים הוא לאלה שרוצים לעבור על המילים שבו - ולהבין את כל המשמעויות, אולי לא ידעת את זה אז אני אומר לך עכשיו - אתה (אתאיסט) בחיים לא תצליח להבין את התנך לעומק ברמה שתוכל להבין את הבריאה ועוד דברים אחרים.

ציטוט נכתב במקור על ידי nbnbn צפיה בהודעה
    צריך להבין שבתורה לא היה מפורש את שמותיהם של כל החיות. כמו שהוא אמר רק משפחות.
    זה אומר שאם מצאנו עצמות וחיברנו אותם לצורה של חיה למה שזה לא יכל לקרות? כי לא כתוב את זה? גם לא כתוב ממוטה ולא כתוב ציפור גן עדן. אז אין אותם?!
    שטויות והבלים.
    עשו פעם בדיקה על צמח גדל ליפני שנה וחצי. (לבד). והצליחו (לפי הבדיקה המפורסמת שעושים כדי לדעת מתי הוא נוצר) שהוא גדל ליפני 56 אלף שנה. (אני לא מוצא את האתר אבל אני יחפש לכם.משהו מאוד מצחיק).
    נו. רואים שהדינוזאורים לא חיו ליפני מליוני שנים כי ההוכחה הזו לא 100%.
    יופי, אז אתה אומר שזה לא כמות הזמן המופרכת כמו שהמדענים אומרים, ואתה צודק.
    ולגבי שורה 2 שלך, נכון, לא שמו שמות לדינוזאורים אלה רק את המשפחה שלהם, התורה לא מתנגדת לקיום הדינוזאורים, בכלל לא, פשוט לא בגודל זמן הטיפשי הזה.

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    ראינו מה אומר הרב זמיר כהן ועכשיו נראה מה היא האמת.
    רש"י ד"ה התנינם: "דגים גדולים שבים. ובדברי אגדה הוא לויתן ובן זוגו שבראם זכר ונקבה והרג את הנקבה ומלחה לצדיקים לעתיד לבא, שאם יפרו וירבו לא יתקים העולם בפניהם."
    אז לפי רשי זה דגים שבים, לא דינוזאורים.
    רמב"ן ד"ה ויברא אלהים את התנינם הגדולים: "בעבור גודל הנבראים האלה שיש מהם אורכם פרסאות רבות הגידו היונים בספריהם שידעו מהם ארוכים חמש מאות פרסה ורבותינו גם כן הפליגו בהם (עיין ב"ב עג) בעבור זה ייחס בהם הבריאה לאלהים כי הוא שהמציאם מאין מבראשית כאשר פירשתי לשון בריאה (לעיל פסוק א) וכן יעשה באדם למעלתו להודיע כי הוא מוצא מאין עם דעתו ושכלו ואני תמה למה לא אמר ביום הזה "וַיְהִי-כֵן" ואולי לא יתכן להזכיר "וַיִּבְרָא" אחרי "וַיְהִי-כֵן" כי מבראשונה ידבר ורבותינו אמרו (בבא בתרא עד) כי התנינים הגדולים הוא לויתן ובת זוגו שבראם זכר ונקבה והרג הנקבה ומלחה לצדיקים לעתיד לבא ואפשר כי מפני זה לא היה ראוי שיאמר בהם "וַיְהִי-כֵן" כי לא עמדו עוד."
    אז לפי הרמב"ן בדובר ביצורים שגודלם פרסאות רבות, למי שלא יודע פרסה זה 3840 מטר והחזון איש אומר שזה 4608 מטר. מעניין שהם באמת חשבו שיש חיות בגודל חמש מאות פרסה, שזה בסביבות ה4000 ק"מ. הדמיון שלהם מפותח מאוד. בכל אופן, דינוזאורים זה לא.

אני מקווה מאוד שתתיחס לתגובתי. תודה רבה.
    מאיזה אתר עשית העתק הדבק?

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

אני אפילו לא אתייחס לדתיים כאן, פה באמת חציתם גבול...
    הריי איזהמן בן אדם שפוי יעז לפתוח פיו על תאוריה מדעית,
    הנחשבת לחזקות ומהמוכחות ביותר בעולם המדע, בלי שאפילו למד אותה?

זה ביזיון, אני בז לכם.

One Shot - One Kill

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

זה ביזיון, אני בז לכם.
    אני לא מי יודע מה דתי ואני אומר לך שתדע שיש עוד תאוריות מדע שזה התורה והיא הרבה יותר מוכחת מתאוריות המדע שלך.
    אני בעצמי ראיתי הרבה דברים שחוקרים היום והם היו כתובים מזמן בגמרא.
    תדע לך ששם יש הרבה יותר דברים עם יסוד מאשר שאר התאוריות.
    ואל תדבר אליהם ככה כי הם יותר חכמים ממך. והם מקירים יותר טוב ממך את כל סוגי התאוריות. וגם נבחנו עליהם. בהשתלמות.
    נערך לאחרונה על ידי nbnbn; 09-02-2012 בשעה 16:42.
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

זה ביזיון, אני בז לכם.
    על איזה ''תאוריה מדעית'' אתה מדבר כאן?
    תאוריה מדעית שזה קרה ליפני מליארדי או טריליוני שנים?

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי noamXD צפיה בהודעה
    מאיזה אתר עשית העתק הדבק?
    עשיתי העתק הדבק אך ורק למילים של רש"י והרמב"ן שבתוך גרשיים. את כל השאר אני כתבתי.
    ואתה עדיין לא התייחסת לתגובה שלי ברצינות, אני רוצה שתענה לי.

מה שהם אומרים שהם היו ליפני מיליוני שנים שזה שטויות. (וכבר ראינו איך הבדיקה שהם עושים היא לא נכונה בכלל).
    משהו חשוב: יש כזה דבר שנקרא לשחק אותה משכיל.
    הרב זמיר כהן יודע הרבה מידע, רק חבל שהמידע הזה מוטעה מיסודו. אני מוכן להתערב איתך שאין הוכחה אחת לקיום אלוהים או לאמיתות התורה שהוא אמר שאני לא יכול לפרוך. ואתה יודע איך? אני פשוט בודק את המידע במקום אמין, ולא מקבל אותו מרב שמנסה להחזיר בתשובה.
    מספיק לפתוח אנציקלופדיה כדי לראות שהמידע שכבוד הרב נותן לא כל כך מדויק בלשון המעטה.
    אני מאוד מקווה שבשלב מסויים אתה תבין שיש כזה דבר שאנשים לא אומרים את כל האמת או משקרים כשיש להם אינטרסים.
    נערך לאחרונה על ידי moshe7007; 09-02-2012 בשעה 23:10.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אתה מראה כמה אתה אידיוט שאני לא יודע אם להתייחס בכלל.. אבל למען הסדר הטוב.
    א. האבולוציה, או כמו שאתה אמרת "בלבול שכל מטורף", היא התאוריה המוכחת ביותר בעולם המדע כיום! אין היום תאוריה יותר מוכחת ועם יותר עובדות מאשר לתורת האבולוציה. המדע המודרני (התרופות שאתה לוקח, החיסונים שאתה עובר, ואם לצערנו מישהו יצתרך השתלה של איבר, כל אלו בנויים על אבולוציה) כולו מתבסס על עובדות וההבנה של התורה הזאת. להגיד שהיא לא נכונה כי רבי אומר את זה מוכיח שני דברים: 1. הרבי חסר הסכלה בסיסית שזה עצוב (עוד יותר עצוב זאת העובדה שכל הידע שלהם מגיע מספר שבפירוש אומר אחרת למרות ההוכחות בשטח. ו2. אתה פתי אידיוט שהולך אחרי מה שהם אמרו מבלי לבדוק את הדברים בעצמך, כך שאני בז ליכולות הסיכליות שלך.
    ב. תתפלא לדעת כמה רבנים אומרים שלא היו דינוזאורים. יתרה מזאת, הידע שיש לרבנים מצוץ מהאצבע ולא קרוב למה שקורה בשטח. הגרסה שהם מוכרים לך אומר שצריך להסתכל על משפחת פלינסטונס כעל סרטן דוקיומנטרי. שזה פשוט מגוכח בלשון המעטה.
    ג. "הבדיקה שהם עושים" ואני מניח שאתה מתייחס לתארוך פחמן 14, היא מדוייקת מלבד מקרים שמדובר בחיות ים, וזה ידוע. אם אשכרה היית יודע על מה אתה מדבר היית יודע שיש לנו בערך 20 שיטות שונות לבדיקת תיארוך ויש כאלו שהן הרבה יותר מדוייקות ואמינות מפחמן 14 ואיתן בודקים, מבצעים מספר בדיקות שונות ומצליבים את התשובה, ברוב המקרים מדובר על 3 ויותר, וברוב המקרים מדובר על הפרש שנים מועט יחסים בין התוצאות. תעשה לי טובה ותפסיק להיות אידיוט, או לפחות על תעשה את זה בפומבי. אני מפחד שאנשים יגלו שאני חיי איתך באותה הארץ.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

שם פרטי
    נועם
    לייקים
    1186
    נקודות
    221
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי moshe7007 צפיה בהודעה
    עשיתי העתק הדבק אך ורק למילים של רש"י והרמב"ן שבתוך גרשיים. את כל השאר אני כתבתי.
    ואתה עדיין לא התייחסת לתגובה שלי ברצינות, אני רוצה שתענה לי.

משהו חשוב: יש כזה דבר שנקרא לשחק אותה משכיל.
    הרב זמיר כהן יודע הרבה מידע, רק חבל שהמידע הזה מוטעה מיסודו. אני מוכן להתערב איתך שאין הוכחה אחת לקיום אלוהים או לאמיתות התורה שהוא אמר שאני לא יכול לפרוך. ואתה יודע איך? אני פשוט בודק את המידע במקום אמין, ולא מקבל אותו מרב שמנסה להחזיר בתשובה.
    מספיק לפתוח אנציקלופדיה כדי לראות שהמידע שכבוד הרב נותן לא כל כך מדויק בלשון המעטה.
    אני מאוד מקווה שבשלב מסויים אתה תבין שיש כזה דבר שאנשים לא אומרים את כל האמת או משקרים כשיש להם אינטרסים.
    חחחחחח נו באמת !!!! איזה אינטרס יש לו לשקר לאנשים??? אתה חושב שאכפת לו מי חוזר בתשובה ומי לא???
    וחוץ מזה הבנאדם מאוד חכם ולפני שאתה אומר שהוא חסר השכלה לך לאחת ההרצאות שלא ולא ב ''למה אנשים צוחקים על דתיים'' ותשאל כמה שאלות שיש לך ותאמין לי ש''לתקוע'' אותו בשאלות אתה לא תצליח, אין לך איך לדעת שהמידע מוטעה, אתה לא מכיר אותו ולא כלום.
    ואיך אתה בודק את המידע במקום אמין כמו שאמרת? מה זה המקום הזה?

אתה מראה כמה אתה אידיוט שאני לא יודע אם להתייחס בכלל.. אבל למען הסדר הטוב.
    א. האבולוציה, או כמו שאתה אמרת "בלבול שכל מטורף", היא התאוריה המוכחת ביותר בעולם המדע כיום!באמת? זה תאוריה או עובדה? אתה יודע שהיה אבולוציה או שאתה מאמין שהיה אבולוציה? כי אני יודע שהעולם נברא... אין היום תאוריה יותר מוכחת ועם יותר עובדות מאשר לתורת האבולוציה. המדע המודרני (התרופות שאתה לוקח, החיסונים שאתה עובר, ואם לצערנו מישהו יצתרך השתלה של איבר, כל אלו בנויים על אבולוציה) כולו מתבסס על עובדות וההבנה של התורה הזאת. להגיד שהיא לא נכונה כי רבי אומר את זה מוכיח שני דברים: 1. הרבי חסר הסכלה בסיסית שזה עצוב (עוד יותר עצוב זאת העובדה שכל הידע שלהם מגיע מספר שבפירוש אומר אחרת למרות ההוכחות בשטח. ו2. אתה פתי אידיוט שהולך אחרי מה שהם אמרו מבלי לבדוק את הדברים בעצמך, כך שאני בז ליכולות הסיכליות שלך.

ב. תתפלא לדעת כמה רבנים אומרים שלא היו דינוזאורים. צר לי אבל הם טועים. אם אתה שמעת נכון... יתרה מזאת, הידע שיש לרבנים מצוץ מהאצבע ולא קרוב למה שקורה בשטח. הגרסה שהם מוכרים לך אומר שצריך להסתכל על משפחת פלינסטונס מי אלה? כעל סרטן דוקיומנטרי. שזה פשוט מגוכח בלשון המעטה.
    ג. "הבדיקה שהם עושים" ואני מניח שאתה מתייחס לתארוך פחמן 14, היא מדוייקת מלבד מקרים שמדובר בחיות ים, וזה ידוע. אם אשכרה היית יודע על מה אתה מדבר היית יודע שיש לנו בערך 20 שיטות שונות לבדיקת תיארוך ויש כאלו שהן הרבה יותר מדוייקות ואמינות מפחמן 14 ואיתן בודקים, מבצעים מספר בדיקות שונות ומצליבים את התשובה, ברוב המקרים מדובר על 3 ויותר, וברוב המקרים מדובר על הפרש שנים מועט יחסים בין התוצאות. תעשה לי טובה ותפסיק להיות אידיוט, או לפחות על תעשה את זה בפומבי. אני מפחד שאנשים יגלו שאני חיי איתך באותה הארץ.
    חוץ מזה - לא חושב שאפשר לדעת את הזמן חיות של דברים זה כמו מגדת עתידות או משהו כזה...אבל אם אתה מאמין לאנשים שאמרו את זה תפאדל.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 5 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,208 | הודעות: 8,150,790 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect