..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
קשה כבר להאמין אם דברים כאלה אמיתיים או לא, אבל אני נוטה להאמין שהסרטון הספציפי הזה הוא מזוייף כי הוא בחר לצלם תמונות ולא להעלות סרטון
מעלה הסרטון הוא אני. באותו היום נשארתי לישון אצל חבר מאוד טוב שלי שגר ברחובות (אני גר ברמת גן), באזור הנקרא "רחובות ההולנדית", זה מן שכונה כזאת בעלת בתים פרטיים חדשים רבים. באותו הערב יצאנו בלילה להסתובב, וראינו את הדברים האלו מעל בניין אחד מסוים. הם פשוט זזו באטיות. לאחר כמה זמן הם החלו לזוז לכיוון צד ימין, עד שאיבדנו אותם. לא צילמתי וידאו, מפני שאין בנייד שלי מצלמת וידאו כלל, רק מצלמה רגילה. אני מניח שזו בחירתכם אם להאמין או לא, אני רק אומר את האמת שנמצאת כאן.
חחחחחחחחח דפקת פתיח של תאמינו או לא כולה כמה פנסים בשמיים
וווווייייילייייייייייייייייייייייייייייי יייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל דבר מוזר היום נהיה עב"מים.
מה יש לכם. אפילו בעלי הסרטים המצוירים כבר מודים שזה פרי דמיונם. חחחחח....
הקב"ה אנחנו אוהבים אותך
זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר
תל נוף ממש קרוב לרחובות... כמו גם חצורתחשוב שוב פעם הבאה..
אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות
לא בעיה לעשות בפוטושופ...
אם יהיה סרטון וזה ייראה אמיתי אני אאמין![]()
כדורגל בשכונה ....
גול באנגליה:גוווולל
גול באפריקה:גוללללללללללללל
גול בספרד:גולגולגולגולגולללל
גול בישראל:איך אתה עומדיחתיכת &$##% יגרוע!
אחי תלמד אנגלית THEY WERE !!! חחח
פנסים זזים? תסתכל, בכל תמונה הם בצורה אחרת.
אני מבין שאם אתה תראה כמה אורות זזים באיטיות ומסתובבים מסביבך, תחשוב שזה עב"ם. כן, ברור, ודאי.
את זה כבר ידעתי. זה לא יכול להיות מזל"ט, לא מטוס, ולא פצצת תאורה. שום כלי טיס שמיוצר בכדור הארץ לא נראה כך.
זה לא אמיתי... Too Much Photoshop
אין מצב, בולשיט אחד גדול
אני גר שם ובחיים לא ראיתי את זה
אני יודע באיזה איזור מדובר, סתם חראטה...
פוטושופ בטוח....
אנא ממך, קרא את דברייך לפני שאתה לוחץ על "פרסום תגובה מהירה".
מה הקשר בין זה שראיתי דברים מוזרים בשמיים, ואתה מכיר את המקום ואתה דווקא לא ראית? האם ייתכן שהיינו באותו הזמן באותו המקום כשעיניינו מופנות לאותו הכיוון? פתח את המחשבה, טענתך אינה הגיונית.
לכל מי שחושב שזו היא עריכה בפוטושופ, טועה. אבל אין לי שום דבר להוכיח להגנתי, לכן אתן לכם לחפש תיאוריות על מה קרה שם, לטעון שאני מרמה, או סתם להתברבר על מנת להתנשאות ולצאת מבסוטים עם תגובה שלילית ומגניבה.
המשך גלישה נעימה לכם!