קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 04-01-2007, 20:19
  2. יש כאן מישהו מזכרון יעקב?
    על ידי MeToRaF בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 15:33
  3. תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 19-01-2006, 17:41
  4. תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 29-09-2005, 18:26
  5. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:40
+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 8 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 118

אם יש כאן מישהו שמאמין באלוהים, כנסו יש לי שאלה - עמוד 4

משתמש מתחיל האוואטר של refaelkb
    שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

אני אישית מאמין כי יש הוכחות ליהדות והרבה ......כמו איך הזוהר לפני 2000 שנה ידע שהעולם עגול וכו.....זה באמת נבואות וחייב להיות התערבות מלמעלה .

(וסתם בשביל ההומור אז ככה : לפי החילונים לדתי אין גהינום אם הוא יהיה דתי ... לפי החרדים לדתי יהיה גהינום אם הוא חילוני ולא שומר מסורת אז אחרי מי תלך אם צד שמכל האפשרויות אתה מרוויח או צד שיש לך בו גיהנם ??)

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם האוואטר של firya
    לייקים
    97
    נקודות
    50

אתה כל כך עלוב שזה כבר מבחיל. לא משנה לי כך או כך במה אתה מאמין. אבל אתה משמיץ את הקידמה שהביאה אותך עד לנקודה הזאת. החל מהחיסונים שעברת כתינוק ועד לטכנולוגיה שאתה משתמש בה היום. לך תגדל את האוכל שלך, לך תגדל את החיות שלך, אל תלך לרופא כשתחלה (הרי אבותיך ידעו יותר טוב) ואל תלך לבית ספר ללמוד (שקרים לא?). ככה אבותיך חיו. אלוהים לא לימד אותם על חשמל, את זה גילינו לבד. אלוהים לא לימד אותם על אנטיביוטיקה, את זה גילינו לבד (אגב תודות לאבולוציה שאתה כל כך סולד ממנה האנטיביוטיקה שאתה ושאר בני האדם בעולם לוקחים עדיין אפקטיבית בגלל שיש חיידקים שבגלל (או בזכות) האבולוציה התרגלו והתחסנו לאנטיביוטיקה, ובני האדם (לא אלוהים) פיתחו אנטיביוטיקה חדשה שיעילה יותר.
    אבות אבותינו וילדייהם מתו ממחלות שהיום הם שטויות בשבילנו. באותה התקופה הם סבלו ממחלות נוראיות שהיום אתה לא צריך לדאוג להם בכלל. הידע שלנו רק גדל מאז ה3000 שנים האחרונות (היה גודל יותר ללא הדת), ואתה ממשיך להלל בני אדם פרימיטיביים. אתה מוזמן ללכת לחיות כמוהם. וזה אומר שאתה אפילו לא תגיב לי על ההודעה הזאת.
    כמובן שתגיב, אתה ילד קטן שאין לו מושג מהחיים בגלל שקיבל חינוך כלוקל. בגללך אנשים מתביישים בחינוך שלנו.
    ואלוהים שלך, גם הוא אידיוט.היום ילד בכיתה ב' יותר חכם ממנו..
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

אני אמרתי שאני נגד ללמוד מדע?????? אתה העלוב שתוקף מי השמיץ ????? וכשיהיה לי ילדים כן אני ילמד אותם חלק מדרך הדת ...חחחחחח מי אמר שזה שקרים מה שלומדים בבתי הספר ??? דרך אגב שיהיה לך אחות גדולה שמאלנית וזוג הורים שסולד מהדת דבר איתי על חינוך יצור שכמוך . ואם אתה מדבר ככה על אלוקים אז אתה שונא . ואני לא מזלזל במדע !!!!!!!! ועכשיו רק תסביר איך אני משמיץ את המדע ?

ציטוט נכתב במקור על ידי refaelkb צפיה בהודעה
    אני אמרתי שאני נגד ללמוד מדע?????? אתה העלוב שתוקף מי השמיץ ????? וכשיהיה לי ילדים כן אני ילמד אותם חלק מדרך הדת ...חחחחחח מי אמר שזה שקרים מה שלומדים בבתי הספר ??? דרך אגב שיהיה לך אחות גדולה שמאלנית וזוג הורים שסולד מהדת דבר איתי על חינוך יצור שכמוך . ואם אתה מדבר ככה על אלוקים אז אתה שונא . ואני לא מזלזל במדע !!!!!!!! ועכשיו רק תסביר איך אני משמיץ את המדע ?

אתה מאמין באלוהים=אתה משמיץ את המדע.

שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

טוב אתה מחליט במקומי ... דרך אגב תלמד קצת על העבר של העם שלנו שמואל כותב על מערכת הכוכבים כמו כן גם בית הילל כתבו על חידוש הלבנה ויש עוד ים של דוגמאות הם גם היו מאמינים באלוהים אבל לזלזל במדע זה חדש לי

משתמש כבוד האוואטר של פראגער
    שם פרטי
    אלי
    לייקים
    1999
    נקודות
    454

ציטוט נכתב במקור על ידי firya צפיה בהודעה
    אתה כל כך עלוב שזה כבר מבחיל. לא משנה לי כך או כך במה אתה מאמין. אבל אתה משמיץ את הקידמה שהביאה אותך עד לנקודה הזאת. החל מהחיסונים שעברת כתינוק ועד לטכנולוגיה שאתה משתמש בה היום. לך תגדל את האוכל שלך, לך תגדל את החיות שלך, אל תלך לרופא כשתחלה (הרי אבותיך ידעו יותר טוב) ואל תלך לבית ספר ללמוד (שקרים לא?). ככה אבותיך חיו. אלוהים לא לימד אותם על חשמל, את זה גילינו לבד. אלוהים לא לימד אותם על אנטיביוטיקה, את זה גילינו לבד (אגב תודות לאבולוציה שאתה כל כך סולד ממנה האנטיביוטיקה שאתה ושאר בני האדם בעולם לוקחים עדיין אפקטיבית בגלל שיש חיידקים שבגלל (או בזכות) האבולוציה התרגלו והתחסנו לאנטיביוטיקה, ובני האדם (לא אלוהים) פיתחו אנטיביוטיקה חדשה שיעילה יותר.
    אבות אבותינו וילדייהם מתו ממחלות שהיום הם שטויות בשבילנו. באותה התקופה הם סבלו ממחלות נוראיות שהיום אתה לא צריך לדאוג להם בכלל. הידע שלנו רק גדל מאז ה3000 שנים האחרונות (היה גודל יותר ללא הדת), ואתה ממשיך להלל בני אדם פרימיטיביים. אתה מוזמן ללכת לחיות כמוהם. וזה אומר שאתה אפילו לא תגיב לי על ההודעה הזאת.
    כמובן שתגיב, אתה ילד קטן שאין לו מושג מהחיים בגלל שקיבל חינוך כלוקל. בגללך אנשים מתביישים בחינוך שלנו.
    ואלוהים שלך, גם הוא אידיוט.היום ילד בכיתה ב' יותר חכם ממנו..
    הוא אולי לא דיבר בשיא ההגיון אבל התגובה שלך לא מידתית, אתה משמיץ אותו והופך את הדיון לבמה להתנחגות אישית למרות שהוא לא כתב דבר נגדך. הרגע ומהר, אנשים מתדיינים כאן.

אתה אוהב לחשוב שהמדע הוא דבר כולל, וחייבים לקבל הכל או כלום.
    טעות לחשוב כך, יש מחלוקות פנימיות גם בתחום המדע. יותר מזה, האנטיביוטיקה הוכחה ועובדת, זה מדע מדוייק שהוכיח את עצמו ואין לי שום סיבה לא להאמין בו. בשונה מזה, תאוריית המפץ הגדול או כל גחמה אחרת, לא הוכחה ממש. יש אמנם דברים שכביכול מביאים אל הרעיון, אך לא בהכרח מכריחים אותו. תגיד שאני נגד המדע? תתפלא, יש מדענים שחושבים כמוני. יתכן שהם לא במיינסטרים, כי עולם המדע הוא קבוצה סגורה ואנוכית.
    בתור אחד שלא מאמין בשום דבר ובודק את כל המחקרים המדעיים בעצמו, אני מבין בקלות איך הגעת למסקנה על אלוקים, ילד.

"אהוב את הבקורת כי היא תעמידך על הגובה האמיתי"
    * * *
    מתוך הבנה הדדית, אשמח שלא תגיבו על הודעותי בשבתות וחגי ישראל.
    בכל עניין, אשמח לעזור בפורום תמיכה טכנית / יהדות
    גלישה נעימה ומטורפת :-)

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה
    הוא אולי לא דיבר בשיא ההגיון אבל התגובה שלך לא מידתית, אתה משמיץ אותו והופך את הדיון לבמה להתנחגות אישית למרות שהוא לא כתב דבר נגדך. הרגע ומהר, אנשים מתדיינים כאן.

טעות לחשוב כך, יש מחלוקות פנימיות גם בתחום המדע. יותר מזה, האנטיביוטיקה הוכחה ועובדת, זה מדע מדוייק שהוכיח את עצמו ואין לי שום סיבה לא להאמין בו. בשונה מזה, תאוריית המפץ הגדול או כל גחמה אחרת, לא הוכחה ממש. יש אמנם דברים שכביכול מביאים אל הרעיון, אך לא בהכרח מכריחים אותו. תגיד שאני נגד המדע? תתפלא, יש מדענים שחושבים כמוני. יתכן שהם לא במיינסטרים, כי עולם המדע הוא קבוצה סגורה ואנוכית.
    בתור אחד שלא מאמין בשום דבר ובודק את כל המחקרים המדעיים בעצמו, אני מבין בקלות איך הגעת למסקנה על אלוקים, ילד.
    מצד אחד אין הוכחות שהיה את המפץ הגדול..
    מצד שני, אין הוכחות שאלוהים ברא את העולם..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש כבוד האוואטר של theidan
    שם פרטי
    עידן
    לייקים
    261
    נקודות
    10,001

ציטוט נכתב במקור על ידי פראגער צפיה בהודעה

תאוריה מדעית היא לא כמו תיאוריה במובן הרגיל.
    זה לא שאיזה מדען קם בבוקר והחליט שהוא חושב שהיה מפץ גדול ואז כולם הסכימו איתו. כל מיניי תצפיות על היקום מצביעות על כך שהיקום מתפשט, וכניראה שהכל התחיל מנקודה אחת ועוד כל מיניי דברים שאני לא מבין בהם שהגיעו למסקנה שהיה פעם מפץ גדול. התיאוריה הזאת נכונה עד שיבוא מישהו אחר ויוכיח שהיא לא נכונה.
    היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.

אלברט איינשטיין

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    nbnbn
    לייקים
    54
    נקודות
    20
    משפט מחץ
    חניבעל!!!

ציטוט נכתב במקור על ידי Heracles צפיה בהודעה
    מצד אחד אין הוכחות שהיה את המפץ הגדול..
    מצד שני, אין הוכחות שאלוהים ברא את העולם..
    מצד שלישי יש את היהדות שיש לה אמונה מעל 3500 שנה.

דרך אגב אני רוצה להדגיש שחלק מהיהדות היא אמונה. יהודי בלי אמונה אין לו חלק לעולם הבא. זה הלכה.
    ומהצד אנחנו רואים איך שלאט לאט כל מה שאנחנו מאמינים בו נהיה נכון. עד שנראה אפילו בביאת המשיח.
    הקב"ה אנחנו אוהבים אותך

זכורסוף כל אדם למיתה "רק" מה שתצליח לאסוף בעולם הזה יהיה לך בעולם הבא ולא שווווווווווווווווווום דבר אחר

לייקים
    97
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי nbnbn צפיה בהודעה
    מצד שלישי יש את היהדות שיש לה אמונה מעל 3500 שנה.

דרך אגב אני רוצה להדגיש שחלק מהיהדות היא אמונה. יהודי בלי אמונה אין לו חלק לעולם הבא. זה הלכה.
    ומהצד אנחנו רואים איך שלאט לאט כל מה שאנחנו מאמינים בו נהיה נכון. עד שנראה אפילו בביאת המשיח.
    זה נראה לך הוגן שאבותיך לא היו זקוקים לאמונה. הם הרי לכאורה "ראו" את אלוהים או רמז לקיומו (סנה בוער לדוגמא), הם לא האמינו כביכול על אמונה עיוורת, אלא על סמך ראיה שאלוהים סיפק להם (שוב לכאורה).
    "ומהצד אנחנו רואים איך שלאט לאט כל מה שאנחנו מאמינים בו נהיה נכון."- לא נכון, אל תפזר סתם אמרות חסרות בסיס!

לגבי ההודעה הקודמת שלי, אני מתנצל אם נפגעת. גם אדם עם בעיה נפשית אי אפשר להאשים אותו בבעיה שיש לו. וגם אותך אי אפשר להאשים בחינוך שקיבלת.

פראגער- אומנם יש לך תואר מנהל, אבל הידע שלך ממממש לוקה בחסר. אפילו התפלאתי לרגע שאנשים מעמידים אותך על טעותך.
    הדבר היחידי שאני אצדיק זאת ההערה על התגובה שלי. כמו שלא צוחקים על אנשים עם בעלי פיגור שכלי, אין לצחוק על חסרי יכולת, ועל כן אני מתנצל. עם זאת, הטענות שלי עדיין עומדות. ומהודעותיך אפשר להבין שאתה עדיין לא יודע מה זאת תאוריה מדעית. אז אני אתן לך את ההנאה מהספק. למרות שהראויות בשטח אומרות אחרת.
    "המדע לא יכול להוכיח שאלוהים לא קיים, זה בלתי אפשרי. אבל המדע עושה אותו למיותר."- ריצרד דוקינס.
    "One cries because one is sad. For example, I cry because others are stupid, and that makes me sad"
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

לייקים
    97
    נקודות
    50

בוא נראה לך כמה זה מגוכך.
    תגדיר לי נס.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

משתמש מתחיל
    לייקים
    45
    נקודות
    50

שמעת שישו הלך על המים ? ואתה עדיין לא מאמין בו ?!?! ואמא שלו בכלל בתולה!!! איך ולמה אתה לא נוצרי ??

יש גם המון עדויות על חייזרים... בקיצור, סיפורים יש הרבה.

פגשתי מישהו שאומר שאיזה נביא התגלה אליו כשהוא היה בבית חולים ואמר לו שהוא צריך להיות הילר, ועכשיו הוא 'הילר'. הוא טוען שהוא ריפא כמה אנשים מסרטן בזכות כישורי ההילריות שלו.
    אז פגשתי... גם אם פגשתי אותו וגם אם לא, הסיפור נשאר אותו דבר, בולשיט.

חוץ מזה, מספיק שהלביאה לא רעבה והיא לא תטרוף אותך בהכרח.
    לא כל דבר שאתה לא מבין הוא 'אלוהי' ו'נס'. זה דבר שאתם מתקשים לקלוט.
    זה שאתה לא יודע איך קרה דבר כלשהו לא הופכת את התשובה לאלוהים.

משתמש מתקדם האוואטר של moshe7007
    שם פרטי
    משה
    לייקים
    63
    נקודות
    74
    משפט מחץ
    "החכמה - אבידת המאמין, צריך שיבקשנה אפילו בדברי הכופרים." (ר' שלמה אבן גבירול)

ציטוט נכתב במקור על ידי refaelkb צפיה בהודעה
    אני אישית מאמין כי יש הוכחות ליהדות והרבה ......כמו איך הזוהר לפני 2000 שנה ידע שהעולם עגול וכו.....זה באמת נבואות וחייב להיות התערבות מלמעלה .

(וסתם בשביל ההומור אז ככה : לפי החילונים לדתי אין גהינום אם הוא יהיה דתי ... לפי החרדים לדתי יהיה גהינום אם הוא חילוני ולא שומר מסורת אז אחרי מי תלך אם צד שמכל האפשרויות אתה מרוויח או צד שיש לך בו גיהנם ??)
    כדאי לך לפתח חשיבה ביקורתית ולא ישר לקבל את כל מה שאומרים לך.
    הזוהר לא נכתב לפני 2000 שנה, זה שהוא מיוחס לר' שמעון בר יוחאי לא אומר שהוא באמת נכתב בתקופתו.
    אם קראת את ההמשך של הזוהר בדיוק אחרי שהוא אומר שהעולם כדורי אז בוודאי ראית איזה שטויות הוא מדבר, אבל אני מנחש שראית רק ציטוט קטן שהוצא מהקשרו ע"י הרב הגאון זמיר כהן.
    גם היוונים ידעו שהעולם כדורי עוד לפני יותר מ2000 שנה.
    האמוראים שחיו אחרי התקופה של רשב"י לא ידעו שהעולם כדורי אלא עגול ושטוח כמטבע, ומעליו כיפת השמיים כחצי עיגול.
    הרמבם שהיה אחד מה "ראשונים" תקופה של לא לפני יותר מ1000 שנה, צידד בתפיסה הגיאוצנטרית שכדור הארץ במרכז וסביבו בובבת השמש.
    וטעויות עובדתיות יש עוד הרבה מאוד. כך שאפשר להבין מה היה הידע של חכמנו בעניינים הנ"ל.

ולגבי הדבר השני שכתבת, הוא נקרא ההימור של פסקל:
    http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...A1%D7%A7%D7%9C

לצערי הביקורת שנמצאת בויקיפדיה לא כ"כ מספקת, אבל אם אתה באמת מנסה למצוא תשובות לשאלותיך אתה תוכל למצוא במקומות אחרים.

קרדיט לי

"אם חפץ אתה בשלוות נפש ובאושר - האמן, אם נוהה אתה אחרי האמת - חקור..."
    פרידריך ניטשה.

לייקים
    97
    נקודות
    50

יותר פשוט, אני פשוט יכול לנחש שהיא פצועה.
    ראית פעם חתול או כלב שנפגע בגב בחלק האחורי. הוא נראה כאילו הוא לא מצליח להתרומם. ומישהו בלי ידע כללי או שלא מבין בוטרינריית חיות, יחשוב שמישהו מחזיק אותה מאחורה ולא מבין שהיא פשוט לא מצליחה לקום. במידה והסיפור אכן קרה.
    עכשיו עולה השאלה, אחרי שהם צעקו, למה הלביאה פשוט לא הסתובבה והלכה לדרכה?

אני אגיד לך מה אני יודע שההגדרה של נס. משהו שקורה שלא אפשרי ע"פ חוקי הפיזיקה. עד היום, אין הוכחה של מקרה כזה, ולכן אנחנו עדיין עובדים עם החוקים האלה, בגלל שהם עמידים.

נסיון ראשון, תורך.
    יצאתי מדעתי... מיד אשוב.

שם פרטי
    refael
    לייקים
    6
    נקודות
    147

בקטע של לפתוח חשיבה בקורתית אני יאמץ את זה . וראיתי עכשיו חלק מההמשך וזה יותר מאמת את דבריו "שלאנשים שלמטה יום לאנשים שלמעלה לילה וכו..." היוונים טענו שהעולם ישר ועומד על 3 פילים שעומדם על צב אז גם אתה צריך לבדוק את מה שאתה שומע .
    לגבי האמוראים והרמב"ם לא מצאתי את מה שאמרת אני ישמח אם תשלח לי קישור לזה.

+ תגובה לנושא
עמוד 4 מתוך 8 << ראשון ... 23456 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,408 | הודעות: 8,150,990 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect