מה אתם מעדיפים?
אני את הWWE אבל גם אני לא מוצא איפה אפשר לראות שידורים של הTNA אז אם מישהו יוכל להביא לי בפרטי אני אשמח לנסות
בכל מקרה מה יותר מעניין אותכם?
מה אתם מעדיפים?
אני את הWWE אבל גם אני לא מוצא איפה אפשר לראות שידורים של הTNA אז אם מישהו יוכל להביא לי בפרטי אני אשמח לנסות
בכל מקרה מה יותר מעניין אותכם?
|
|
אני בקושי רואה TNA, אבל מתי שראתי, TNA מנצחים ואני יגיד למה, הWWE מקדמים תמיד אותם מתאבקים, פאנק, סינה, ג'ריקו,
בTNA ההנהלה מקדמת את כולם, קאזארין, סמואה ג'ו, ואן-דאם, ג'ף הארדי, ג'ף ג'ארט, אלייז'ה בורק, ועוד הרבה. ועוד משהו שאני מת אצל TNA ושונא אצל הWWE זה הPG, הWWE מראים את הPG כמו את הראש שלהם, אפילו בלי ניסיון להסתיר אותו, בניגוד לTNA שלהם אין PG, דוגמא טובה לPG היא ג'ון סינה, דוגמא טובה לחוסר PG היא ג'ף הארדי, AJ סטיילס, רייבן, אביס.
פעם הייתי אומר ללא שום ספק WWE, אבל כיום התקופה שם השתנתה אז אני יבחר בTNA.
הWWE של היום זה לא כמו של פעם, היום הם לא מצליחים לפתח כמה שצריך טופ פייסים בלי שיהפוך לחיקוי תהור של סינה - גיבור הילדים.
כל טופ פייס יותר צפוי מהשני ומסריח בזירה ........ בא לזירה והוא בלתי מנוצח. שום מתאבק הוא לא לרמה שלו והדרך היחידה לנצח אותו זה בפסילה?? מה זה הדבר המסריח הזה? את מי הם מאכלים בשטיות האלו? זה לא האבקות אמיתי.
בTNA כל אחד לא משנה איפה הוא נימצא הוא מוכן להוריד לשני-אין מתאבקים מסריחים כאלו בTNA. הדבר הכי קרוב לזה זה ג'ף הארדי שמקבל קצת מעבר למה שהוא צריך לקבל במיוחד אחרי כל הפשלות שלו.
נערך לאחרונה על ידי goku81; 10-02-2012 בשעה 12:31.
עדיין לא ראיתי TNA, אבל ממה שקראתי פה וקראתי באתרים אחרים הם מצליחים ובאמת מקדמים כל מתאבק עד לאיפה שהוא צריך להגיע.
בWWE הכל שקוף ובאמת נהיה משעמם לראות את זה, בTNA זה פחות הצגה ויותר היאבקות, ולכן אני מעדיף את הTNA.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
לפירסום והתהילה ולכול הכוח והעניין שהWWE הגיעו ! , TNA אף פעם לא יגיעו !
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
אני רואה קצת TNA והרבה WWE אבל TNA...
wwe עד הסוף!! בשבילי רק הם!!
TNA של 2012 שווה ערך ל-WWE של 2007.
לולא ההיסטוריה של ה-WWE ורגעיה הגדולים שלפני שנת 2008 אני בספק אם מישהו בוגר היה נשאר לצפות..
בכל מקרה נכון להיום,TNA שולטת בעולם הרסלינג וה-WWE מאוד רחוקים מלעבור אותם.
בשנים האחרונות,כמעט כל מתאבק שלא מרוצה מה-WWE עובר ל-TNA (בדומה ל-WCW בשנות ה-90).
בסופו של דבר TNA יעקפו את ה-WWE ברייטינג,הכוכבים יזרמו לשם,וינס יבין שהוא מטומטם ויסיים את עידן ה-PG,יביא כותבים חדשים,יחתים כוכבים חדשים והכל יחזור למצב הנורמלי של ה-WWE.הבעיה היא שזה כנראה לא הולך לקרות בחמש שנים האחרונות![]()
Jozep Pep Guardiola
2008-2012
וואי אתה ממש בטוח בעצמך שזה כמעט משכנע
TNA שולטים בעולם הרסלינג לפי קו המחשבה שלנו אבל היא העדין קצת רחוקה מהWWE מהרבה בחינות ולצערו מתאבקים זה לא הדבר היחיד שמספיק בשביל שהרייטינג יעלה וזה פשוט עובדה מצערת כי אחרי שהביאו את ג'ף הארדי, RVD, האלק הוגאן, ריק פלר ועדין השם TNA לא הצליח לקפוץ מבחינה טליווזיונית אז המצב עדין רחוק מלהתקרב לWWE.
TNA אפילו לא מצליחה עדין לעבור בריטינג את הזבל הזה שקוראים לו סמקדאון ואני אפילו לא מדבר על ראו וזה ממש מצער.
בכל מקרה מבחינת פרסום TNA מתחילה באמת להתחזק והם התחילו לצאת מהקופסה ולדעתי אחד הדברים חשובים שהם צריכים להשם עליהם דגם זה פרסום והופעות מחוץ לארה"ב וכמה שפחות באורלנדו.
תראה כמה אוהדים הם הצליחו להביא באנגליה!! זה פשוט כמות כמו שהWWE מצליחים להביא
נערך לאחרונה על ידי goku81; 26-02-2012 בשעה 22:51.