נכתב במקור על ידי
VisualMode
דבר ראשון אני לא דתי, אבל אני כן מאוד מאמין ויודע שהוא קיים.
אני מאמין בה' מכמה סיבות :
1. איך אתם חושבים שהגעתם לעולם הזה ? אם אתם חושבים קופים אז מי יצר את הקופים ?
2. אני שאני צריך משהו, תמיד אני מרגיש שמישהו תומך בי, ואני יודע שהוא יעזור לי במקרה שאני יצטרך
3. אני יספר לכם אפילו סיפור אמיתי שקרא לי היום, אני קמתי בבוקר וראיתי שהכלבה שלי נעלמה, התחלתי לבכות, הייתי בטוח שמשהו קרה לה,
אמרתי "שמע ישראל ה' אלוהינו ה' אחד', ומי אני רואה בא עלי ? הכלבה שלי.
וכן זה יכול להיות צירוף מקרים, אבל זה לא פעם ראשונה, תמיד שאני צריך מישהו ה' עזור לי.
4. למה אנשים מתים ?, כל דבר שקורא בעולם הזה יש לו סיבה, ה' שולח אנשים לעולם הזה בשביל סיבה מסויעמת, אם הוא רואה שהבן אדם הזה לא מיצה את חייב כמו שהוא היה צריך, הוא שולח אותו למקום שהוא צריך להגיע, גם למשל אם הילד שעכשיו חולה, יכול להיות שמהו גרם לה' לעשות לו את זה.
ראיתי גם הרבה ששואלים לגבי השואה, למה הייתה שואה אם יש ה' ?, יש הרבה אפשרויות, אבל רובם אומרות שכל האנשים שמתו (לפחות רובם), הלכו למקום הכי גבוהה בגן עדן, שזה הרבה הרבה הרבה יותר כיף וטוב להיות שם מפה.
5. איך נראה לכם אנחנו מנצחים בכל המלחמות העלה ?, שכל המדינות מסביבנו מתקיפות מדינה כ"כ קטנה ואנחנו תמיד מתגברים על זה ומנצחים ?
נכון זה גם בגלל החיילים, אבל אי אפשר בלי ה'.
כל מה שנאמר לכם פה בא ממישהו שמאמין בה', אבל לא ממש דתי - זה אומר שאני עושה קידוש בשבת וכן לא אוכל אוכל לא קשר, אבל כן במחשב בשבת וכדומה.