קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 11-02-2006, 19:35
  2. [דיוו] האם הגיע הזמן להשמיד את המחשב שלי ?
    על ידי Alonh בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 04-12-2005, 22:05
  3. אחרי יום של"ח מפרח, הגיע הזמן למבחן האמיתי
    על ידי AllenIverson בפורום כדורסל
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 29-11-2005, 23:32
  4. הגיע הזמן להיפרד =/ אני מתגייס מחר
    על ידי הקוסם האפל בפורום כדורסל
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 27-09-2005, 00:05
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

הגיע הזמן להתחיל -תרתי משמע

ברירת מחדל הגיע הזמן להתחיל -תרתי משמע

אהלן חברה,
    כבר הרבה זמן שאני קורא כאן חומר ודיווחים בפורום אבל בגלל הצבא לא יצא לי לעשות כלום, לפחות זה היה התירוץ שלי עד עכשיו
    למרות שגם בתחנות אוטובוס/רכבת פחדתי לגשת לבנות ואז הבנתי שיש לי פחד גישה מטורף, אני פשוט בחור ביישן
    בדיוק השבוע סיימתי בשעה טובה קורס מ"כים דבר שהעלה לי את הביטחון אבל עדיין מאוד קשה לי לגשת לבנות
    לכן החלטתי להתחיל איזה לוג (וגם כי אבא ניסה להכיר לי מישהי ואז הבנתי שהמצב שלי באמת בקרשים)

אבל יש בעייה קטנה יש לי בדיוק שבוע (רגילה) בשביל זה, אחר כך העבודה היא רק בסופ"שים הקצרים שלי
    אני רוצה לעשות את DC בקצב מוגבר - 3 משימות ביום או פשוט לקצר את המשימות בשביל להתקדם מהר

יש למישהו הצעות אחרות?

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי xxmatan91xx צפיה בהודעה
    אהלן חברה,
    כבר הרבה זמן שאני קורא כאן חומר ודיווחים בפורום אבל בגלל הצבא לא יצא לי לעשות כלום, לפחות זה היה התירוץ שלי עד עכשיו
    למרות שגם בתחנות אוטובוס/רכבת פחדתי לגשת לבנות ואז הבנתי שיש לי פחד גישה מטורף, אני פשוט בחור ביישן
    בדיוק השבוע סיימתי בשעה טובה קורס מ"כים דבר שהעלה לי את הביטחון אבל עדיין מאוד קשה לי לגשת לבנות
    לכן החלטתי להתחיל איזה לוג (וגם כי אבא ניסה להכיר לי מישהי ואז הבנתי שהמצב שלי באמת בקרשים)

אבל יש בעייה קטנה יש לי בדיוק שבוע (רגילה) בשביל זה, אחר כך העבודה היא רק בסופ"שים הקצרים שלי
    אני רוצה לעשות את DC בקצב מוגבר - 3 משימות ביום או פשוט לקצר את המשימות בשביל להתקדם מהר

יש למישהו הצעות אחרות?
    זה לא חשוב איך תעשה ומה תעשה העיקר שתעשה , בוא נעשה כזה דבר , תתחיל לעשות משהו , תיגש ותיכשל בתור התחלה זה מצויין, תחזור לפה תמלא את הדיווחים שלך , תשאל שאלות ותתחיל להשתפר , אל תחכה יותר פשוט תתחיל לעשות דברים.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 01:32.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect