קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה
-
משתמש מתחיל
כל הפיקאפ.
לפני שנה או אולי קצת יותר התחלתי להיות פעיל בפורום הזה.קראתי יצאתי קצת לשטח סגרתי כל מני שטויות.ניחה.
לפני משהו כמו 7 חודשים פרשתי מהעסק הזה,לא עניין אותי יותר.החלטתי שזה בולשיט.כמובן שזה יכול לעזור לכם,אבל כל אחד והאני הפנימי שלו.והפיקאפ,זה לא אני.
אחרי שהפסקתי להתעסק בזה,ולחפש ולצוד ולחשוב על בנות כסגירה,והתחלתי לרדת מזה לגמרי,פתאום הגיע ה-אחת.
היום אנחנו 6 חודשים ביחד כבר,0 פיקאפ,100% אמת פתיחות ואהבה.לא חיפשתי,ואז,התחלתי להסתכל אחורה.מישהו כאן השיג חברה-באמת חברה,אהבה,מישהו שנתן לה הכל,דרך הפיקאפ?אישית לא חושב שזה יעבוד.
תפסיקו לחפש,תפסיקו להיות אטומים על לסגור מספרים ובנות ולהסתכל על מישהי ולראות HBX במקום יופי אמיתי,פנימי,בן אדם לדבר איתו.
-
-
משתמש מתחיל
כן אני בתחום המון שנים ועד לא מזמן הייתה לי חברה שנתיים אהבה אמיתית , ותענוג של קשר , נשארנו נאמנים אחד לשני כל התקופה ונפרדנו בידידות.
זה שמשהו לא בשבילך , לא אומר שהוא לא בשביל מישהו אחר , ואני לא רואה טעם להודעות מהסוג הזה אנשים פה כדי ללמוד להשתפר עם נשים ולהפוך את החיים שלהם ליותר איכותיים במובן הזה , להפסיק להתעסק בתחום יכול אולי לעזור לכמה מהם אבל לרובם זאת תיהיה טעות ולכן אני לא רואה טעם בהודעה שלך,שיהיה לך בהצלחה הנושא נעול.
הרשאות פרסום
- אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
- אין באפשרותך לפרסם תגובות
- אין באפשרותך לצרף קבצים
- אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
חוקי הפורום