יופי
יופי
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:30.
|
|
שבטים נלחמו בעבר? מישהו מסוגל להוכיח,
ששבטים נלחמו לפניי 20 אלף שנה?
לא.
לעומת זאת, אני כן יכול להוכיח,
לפי המבנה הפיזיולוגי ולפי התנהגות האדם שלא נלחמנו.
התנ"ך נכתב לפניי 5-6 אלף שנה,
אנשים התחילו לחיות בזוגות לפניי 10 אלף שנה.
וואי ת'עולה לי כבר על העצבים,
מה יש לך?
אני מביא לך טיעונים ונימוקים ל"איך להגיע לגן עדן",
ואתה זורק לי דברים כמו,מרדנו בטבע...
ואחרי זה אומר לי:
מה יש לך?!איני קורא לזה מרד בטבע, אתה קורא לזה כך.
ת'לא מסוגל לעכל את עצם העובדה שיש דרך חיים טובה יותר משלך?
מזה האיגואיזם הזה?
במקום להגיד לי, וואלה צודק,
זאת באמת הדרך חיים היותר טובה.
ת'בא לפה וזורק לי משפטים כמו:
איזה גבולות תגיד לי, בו תגיד לי משהו אחד שלא הגיוני בתאוריה,שלא מסוגל לצאת מגבולות ההיגיון הצר.
בו תביא לי פגם אחד.
בו תהיה גבר, תעמוד מאחורי המילים שלך ותגיד לי מה לעזאזל מצאת לא הגיוני.
אני בא לפה, משקיע, מנסה להפוך ת'עולם למקום יותר טוב,
ואתה מגיב לי כאילו אני איזה מוסלמי שמנסה להחזיר אותך בתשובה.
One Shot - One Kill
יופי
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:31.
תשארו בנושא , במידה ותיקחו את הדיון לרמת מזבלה הוא ינעל , וחבל כי כתובים פה דברים מעניינים.
במילה אחת שטויות.
סוניק מושפע היית ומושפע נשארת...
למה מישו שלא מוצא לעצמו מישי קבועה הוא פגום וצריך להתאזן ולהשתנות ופקה פקה? אולי העולם צריך להשתנות? חשבת על זה?
חוצמזה למה לי, בגיל 60 שיש לי מספיק כסף כדי לקנות תאמא של העולם הזה להדיין עם זקנה עם ציצים נפולים כי היא אמורה "לאזן" אותי?
GIVE ME A FUCKING BREAK
יופי
נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 02-03-2012 בשעה 18:31.
שוב אתה מדבר לאוויר בלי להוכיח כלום,
אתה כמו איזה רב שאומר שלא היו דינוזאורים.
ת'יכול להמשיך לדבר עד מחר, זה לא ישנה כלום.
לבכות על כך שאנחנו לא חיים בעולם פוליגאמי, זה לבכות על כך שאנשים רוצחים, אונסים ומשפילים אחד את השני, בלי שום סיבה נראת לעין. כי בסופו של דבר, כל אקט של אלימות יכול לנבוע או מיאוש או מרצון להיות "יותר טוב"(כמו שעכשיו אני ירד על מישהו ויקרא לו לוזר כדי להעלות את הערך החברתי שלי).
בשני המקרים האלה, פוליגמיה יכלה להיות הפיתרון המושלם. אם היינו חיים בשבטים, לא היה אמא-אבא שדואגים לנו, היו עוד 20 אבות ועוד 20 אמהות, ועוד 30 "אחים ואחיות" שידאגו לנו. הם לא ידאגו לנו, כי אנחנו גנטית קרובים אליהן לכן הם ירגישו חובה לעזור לנו ולאהוב אותנו - לא. הם יעזרו לנו כי כל בן אדם בשבט מחובר רגשית לאחר, ויחסי המין מחזקים את אותו קשר רגשי.
לכן דיכאון לא יהיה, ולצחוק או לרדת על מישהו כדי להעלות את המעמד החברתי? בכל מקרה הבן אדם מקבל סקס טוב, אז למה לו לצחוק על אנשים אחרים? זהו חוק ידוע בפיקאפ שאם אתה צוחק או יורד על מישהו אתה פשוט - AFC. Average Frustrated Chump
אני הוכחתי לך, אתה פשוט לא סטרת שום דבר,
והאמת היא - לא אמרת דבר אחד הגיוני במהלך כל הדיון הזה.
כל טענה שלך מבוססת על היגיון פגום, לא מוכח שלא מסתדר עם ההיגיון הבסיסי ביותר,
הייתי מציע לך לחזור מה-Break שלקחת מהיגיון.
One Shot - One Kill
למה נשים גונחות בסקס? למה לאישה לעשות רעש 2 מליון שנים אחורה כשהיא מקיימת יחסי מין? בשביל מה? בשביל שטורפים ישמעו אותה ויבואו לאכול אותם?
איך ניתן להסביר את חוסר ההתאמה המוחלט בין יכול של אישה להגיע לאורגזמה אחרי אורגזמה אחרי אורגזמה לעומת הגבר שגומר מהר [בהשוואה לאישה] והולך לישון? מהסיבה הפשוטה שגבר גומר מהר על מנת לאפשר לגברים אחרים לקיים יחסי מין עם האישה, והאישה ברגע שהיא מגיע לאורגזמה היא כבר מוכנה להגיע לעוד אחת כי היא כבר מתכוננת לפרטנר הבא. והסיבה שהיא עושה רעש היא כמובן שלא על מנת למשוך טורפים, אלא כדי לקרוא לגברים אחרים לבוא ולהצטרף למסיבה.
אתה מבין שקצת קשה לקחת את המאמר\דיון הזה ברצינות אם ההנחה הבסיסית של הדיון- בני אדם חיו בשבטים בעבר, הם זיינו כל מי שהם רצו, ובגלל זה לא היו מלחמות- בכלל לא מוכחת.
אני לא יכול להוכיח לך בבירור שבני אדם נלחמו, השאלה שלי היא מאיפה אתה יודע שהמלחמות כולם קשורות למין? מה, אין אפשרות כזו ששבטים נלחמו ביניהם על טריטוריה, מזון ודברים כאלה?
בקיצור, יש טענה בסיסית שאתה בכלל מתעלם ממנה ולא מסביר אותה אז תסביר כדי שנוכל לקחת את המאמר י
ותר ברצינות ואולי להסיק מהמאמר דבר או שניים (שכן זו מטרתו לא?)
נערך לאחרונה על ידי A.L; 21-02-2012 בשעה 18:33.
שלום אני פרופסור סניה קרחוני מאגודת אל סם וברצוני שתמלא את הטופס הבא,
שם הסם המסוכן אשר אותו אתה נוטל בימים אלה כולל מרכיביו הכימיים: _______________
התאריך שבו לראשונה התנסית בסם: __________________
ההזיות שנגרמות לך מלבד מה שרשמת ושאר תופעות הלוואי: ______________
שם של הסוחר שלך: _____________
מספר טלפון: ______________
בחיי אני צריך להניח תידיים שלי על מה שאתם לוקחים זה כבר האבולוציה של כל תעשיית הסמים בארץ ובעולם