AWL יוצאת בקמפיין חדש והמטרה שלו היא להחדיר מוטיביציה למתאבקי הרוסטר. מוטו הקמפיין הוא: "אתה יכול לעשות את זה !" (או באנגלית - You Can Do It) והקמפיין מדבר על כך שלא משנה מי אתה, מה אתה, באיזה גזע, מין, דת או לאום אתה נמצא בו, תמיד יש לך סיכוי להצליח בגדול בAWL. הנה ההודעה ששוחררה לעיתונות לפני זמן קצר:
יש משהו מאוד מכעיס במשחקי בית-ספר. העובדה שצריך לעמוד שם בשמש ביחד עם עוד 20 ילדים אחרים, כולם חזקים, גבוהים ומוכשרים יותר ממך ואז להיות האחרון שיבחר למשחק הכדורגל. זו לא הבושה שצורבת את הנשמה, טוב נו, על מי אתם עובדים? זו הבושה שמכאיבה, אבל יותר מזה - זו הידיעה שהאנשים האלה פשוט לא מאמינים בכשרון שלך, הם לא חושבים שאתה יכול. זה הדבר שהכי כואב.
אז AWL כן מאמינה שאתה יכול ! אתה יכול לפרוש כנפיים ולעוף ! אתה יכול לנצח ! אתה יכול להיות המיין אבנט ! אתה יכול להיות האלוף ! וזה לא עניין של מזל, אלא עניין של אמונה עצמית, השקעה וגבורה ! גם אתה יכול לעמוד יום אחד ולספר לחברים שלך, למשפחה ולכל מי שישאל - "אתם יודעים מה, אני השקעתי את הלב שלי בAWL וזכיתי להנאה רצופה. הייתי אלוף והזכרון המתוק הזה ישאר לי לכל החיים !"
AWL עובדת עם מספר גופים כנותני חסות. לדוגמה, אחד מהחברות שעובדות עם ליגת ההאבקות היא חברת צעצועים "דומינו" אשר לקחה על עצמה לעשות לוגו מיוחד לכבוד שיתוף הפעולה. אדם נוסף הוא הזמר אר קלי, שנתן את שירו המפורסם "אני מאמין שאני יכול לעוף" בתור הפסקול הרשמי לקמפיין. חברת AWL מודה להם ומקווה ששיתוף הפעולה איתם יניב המון פירות בעתיד.
תגובות?

ציטוט ההודעה