קיצר
אחת חמודה מאוד שבתחילת שנת הלימודים נכנסה איתי לקטע וחשבתי שהיא שרופה לי על התחת ממשיכה בסימנים שלה וכו וכו
כמובן שאני הורס את זה לאט לאט כי אני ממשיך לחשוב שאני זיין על ויכול להשיג עוד אחת במקביל ואז אני מתחיל עם כל אחת, מצחיק כל אחת, מדבר עם כל אחת, וכל זה ליד זאתי ששרופה עלי (ואני עליה).
הייתה לנו נסיעה משותפת ארוכה ליומיים, והיא שאלה אותי בזמן הנסיעה שישבנו לבד ומקדימה איפה שיש שקט, היא שאלה אותי ״איך זה שאין לך חברה״ והתחלתי לחפור שהייתה לי (באמת הייתה) ואין לי ראש לשטויות של התחייבות וסצנות קנאה וכאלה..
(עוד מינוס אצלה כי היא בטח בדקה אותי)
איכשהו הגענו לזה שהיא שאלה אותי ״יש מישהי שאתה דלוק עליה?״ וכמובן בגלל האגו המזדיין שלי אמרתי שאין מישהי מעניינת בשכבה , והפרצוף שלה התעקם .
אחרי זה היא שאלה אם התנשקתי פעם (אני בן 17 היא 16 והיא בתולת שפתיים) ואמרתי שכן והיא שאלה מי וכו וכו
אחרי זה היא שאלה ״איך יודעים שבן דלוק על מישהי״ ופה הסתבכתי אמרתי משהו דפוק שהעליב אותה והיא הלכה (בצחוק)
הקטע הוא שהיא שולחת מסרים מבלבלים, חשבתי שהיא דלוקה עלי.
מסתבר שהיא חשבה שאני דלוק על חברה שלה (הבהרתי לה שלא)
ואני אוכל סרטים שהיא לא באמת דלוקה עלי, אלא רק כמו ידיד גיי, ובעצם 2 חברים שלי, היא דלוקה על אחד מהם או שניהם .
שניהם רגילים וממוצעים, ההפך ממני שבולט ומוכר.
אולי כל ״שיחת הנפש״ שלי איתה הייתה כדי לבדוק אם חבר שלי דלוק עליה גם ?
או שאני סתם פרנואיד אכול אגו עצמי מזויף וחי בסרטים כמו כוסית?
חשבתי על לשנות את כל הגישה שלי ולהחמיא רק מתי שצריך, לא לפלרטט יותר עם בנות חוץ ממנה ולתת לה יחס עודף.

ציטוט ההודעה