קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. {שאלה} איך ממשיכים מכאן?!
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 15-06-2008, 18:23
  2. [בעיה] נתקעתי עם חתימה, לא יודע איך להמשיך =\
    על ידי sPoiled בפורום תמיכה גרפית
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 22-05-2008, 15:46
  3. [משחקים] איך יוצאים מכאן?!
    על ידי .Tal בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 01-01-2008, 14:31
  4. [בעיה]איך להמשיך להתקרב אליה? :/
    על ידי Pirate בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 16-08-2006, 02:42
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 37 מתוך 37

איך להמשיך מכאן? - עמוד 3

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Peace צפיה בהודעה
    אוקיי ונגיד הבחורות שמה ככה וככה.
    אנחנו גרים בישראל אז...
    מה אתם מציעים לעשות כדי בכל זאת לזיין ?
    כתבתי פה פעם מדריך של תכלס על איך לזיין ולהיות טבעי ולא לזיין תשכל ולעשות סארג'ים כמו ילד כאפות עם עוד בתולי שפתיים
    קראת אותו אם אנלא טועה

איך ההתקדמות?? במה נתקעת? במה הצלחת?

פרט (רק קח בשחשבון שזה חתיכת תהליך שלוקח בממוצע מחצי שנה לשנתיים, כל אחד בקצב שלו ונקודת ההתחלה שלו)
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2012 בשעה 14:54.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    כתבתי פה פעם מדריך של תכלס על איך לזיין ולהיות טבעי ולא לזיין תשכל ולעשות סארג'ים כמו ילד כאפות עם עוד בתולי שפתיים
    קראת אותו אם אנלא טועה

איך ההתקדמות?? במה נתקעת? במה הצלחת?

פרט
    ההתקדמות היא שהכרתי חברים שמביאים בחורות לישיבות ואני מכיר בנות דרכם.
    נתקעתי בקטע של כשהם באות אז הם יותר פתוחות לחברים/חבר שהביאו אותם בין אם זה כי הן מכירות אותם לפני או בין אם זה כי הן באו כי הן דלוקות עליו.
    אז קשה יותר לקדם עניינים ולשבת לבד למרות שהם מביאים מספיק בנות לכולם, קשה לקבל את התשומת לב שהחברים מקבלים וזה נותן הרגשה מעצבנת כזאת.

אבל שלא תבין לא נכון, זה עזר לי מאוד, אחרי שהגעתי למצב כזה סגירה כבר לא נהייתה מילה גסה (כמו שהציגו אותה פה)

ועוד דבר שמציק לי זה שלוקח לי זמן לקדם עניינים וזה דופק אותי המון פעמים אבל זה משהו שכבר ביני לבין עצמי שאני צריך לעבוד עליו.
    --
    אבל זה משהו אחד, דרך מעגל חברתי. הייתי רוצה להיות יותר טוב בלגשת לבחורה ברחוב, ואני סבבה, ניגש ויוצר קשר מצליח לסגור מספר ואז לקבוע, אבל האחוזים שלי לא כמו שהייתי רוצה שיהיו.. (1 לחמש...)

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

לבחורות ברחוב תיגש בחו''ל. פה אתה רק תעשה מעצמך צחוק וגם לא באמת תביא ככה כוסיות (ראה ערך סניה ויגאל שטארק)..אלא אם כן קורה איזה משו ואתה מגיב לזה וככה נוצרת שיחה..בזרימה כזה אתה יודע כמו טבעיים..לא כמו כובעים והולכים ומחפשים ברחוב סארג'ים
    זה כמו שאני אתחיל לחורר את כל הפנים שלי, לצבוע את צבע העור שלי לשחור ולשמוע מוזיקה אפריקאית ברחוב עם 10 תופים עלי - אני אצא ליצן. במקומות אחרים דווקא יקבלו אותי בזרועות פתוחות...

רוצה אלטרנטיבה ללהתחיל בחורות חדשות שלא קשורות למעגל חברתי? סבבה.
    לך למסיבות עם אותו המעגל שלך (כמה שיותר בנות שיבואו איתכם). אם אתם עושים הכל לפי הספר אני חותך תזין אם לא תצא עם הכרויות חדשות מהמסיבה+מעגלים חדשים. משם כל מה שנשאר זה להמשיך את מה שאתה עושה. בסופו של יום תמצא את עצמך מוקף אנשים ובנות וזה יגיע לשלב שתרצה זמן לעצמך ו..לא חשוב כרגע.

עכשיו למשו יותר רלוונטי לארצנו:
    ישיבות זה אחד הדברים, באמת שזה משהו שמאפיין טבעיים - ככה הם מכירים בנות ואנשים אחרים. אחד הבילויים היותר טובים והזולים שיש בארץ שלנו
    טיפ (שאגב זה מה שאני רואה שמפריע לך תקן אותי אם אני טועה) - אל תנסה להיות ה"אלפא" של החבורה כמו שהכובעים אומרים ובכלל אל תקשיב לכובעים בכלל. אתה רק תעשה מעצמך בדיחה וסיכוי גבוה שיעיפו אותך מהמעגל או במקרה הטוב יריצו עליך סתלבט. ההבדל לבין חבורות של טבעיים לחבורות של חנונים שאצל הטבעיים כולם מזיינים ואף אחד לא יורד על השני מהסיבה הפשוטה שיש מספיק בנות לכולם כמו שאמרת ולא צריך לבוא עם משקפת של מיסטרי ולמשוך תשומת לב.
    מה שכן זה תהליך. בהתחלה אתה מקבל פחות סגירות ופחות איכות, אח''כ, קצת יותר והלאה..מעמד זה משהו שאי אפשר להגדיל בלילה אחד עם כמה שמנסים.

לגבי קידום עניינים זה הרגל נטו. לא יותר מזה. לכל אחד בעולם היה תבעיה הזאת בצורה כזאת או אחרת ומי שאומר שלא הוא שקרן.

בהצלחה ותן בראש.

עוד משו - ממליץ לך על הכלי שהכי עזר לי - ידידת נפש עם מלא חברות כוסיות בארץ. גם מישי לחיים וגם קשרים חדשים.
    או חברה כזאת. תלוי איך היא נראית ואיך אתה רואה אותה.
    רק בלי טעויות.

משם הכל יהיה הרבה יותר קל..
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2012 בשעה 15:19.

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

יש לי ידידה כזאת אבל החברות שלה לא הטעם שלי.
    בכל אופן הקטע של האלפא גם אני הבנתי לא מזמן, כל עוד אתה מעניין וכיף איתך אתה לא צריך להיות האלפא או המרכז, לפעמים זה גם לא כיף כי אתה סוג של צריך לשעשע אותם כשמשעמם להם והם לא יתנו לך להיות לבד עם מישהי ויחפרו (לא בכוונה) אז אני פשוט רואה מישהי מעניינת, משתתף עם כולם ואז לוקח אותה הצידה.

מה שכן, זה פשוט לא נשמע לי נכון לוותר על העניין של להתחיל ברחוב, אני מבין בחול קל יותר אבל זה לא אומר שבארץ זה בילתי אפשרי.
    למרות שהם מכירים את הבחורות במסיבות שלהם ואני לא הולך איתם בדרך כלל כי פשוט לא בא לי.

אבל לא נראה לי שזו משימה בילתי אפשרית, זה לא שלא הצלחתי ככה, הצלחתי אבל לא מספיק.
    כנראה הטעם שלך זה מינימום דוגמניות מבלייזר.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

"למרות שהם מכירים את הבחורות במסיבות שלהם ואני לא הולך איתם בדרך כלל כי פשוט לא בא לי. "

אתה עושה טעות. והטעות הזאת תעלה לך ביוקר יום אחד (כשתתחיל לנתק קשרים עם האנשים שאתה נמצא איתם כרגע ואני מוכן לשים כסף שזה לא יותר מדי יחסית למה שזה אמור להיות)..אני יכול לחתום לך שהפסדת יותר ממה שאתה חושב בגלל זה.
    המטרה שלך, זה לזיין ולקבל כמה שיותר מעגלים. לא להיות "סניה 2" או לעשות תחרויות של כובעים עם האגו של עצמך. ואתה מוותר על זה. אם טבעיים מצליחים ככה כמו בני אדם ולא הולכים לחפש כוס ברחוב סימן שיש משהו במה שהם עושים - לא מחליפים סוס מנצח. אם סארג'ים זה היה כ''כ טוב, התוצאות היו מדברות בעד עצמן. בינתיים כל מה שאני רואה בקהילה הזאת זה בתולים שמדברים הרבה. ובמקרה הטוב כובעים שמזיינים כונפות שלא הייתי נוגע בהן אחרי 10 שורות ו2 בקבוקים.

ובנוגע לטעם שלי ענית לעצמך הבחורות שאני נוטה לזרום איתן מסננות כל עוף מוזר שבא להתחיל איתן וברחוב זה בכלל יראה להן מוזר. אם אתה רוצה איכות איכות, תצטרך ללכת בדרכם. מה לעשות שמישי איכותית היא תלך עם כאלה במעמד ובליגה שלה ולא עם איזה חנון שנראה כמו יגאל שטארק שכל המעגל החברתי שלו זה 2 חברים כמוהו...תדמיין את זה בראש שלך זה נראה לך הגיוני?
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 28-02-2012 בשעה 18:03.

משתמש מתקדם האוואטר של TheLizardKing
    לייקים
    253
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    We're in it for the Slaying

ציטוט נכתב במקור על ידי OverPowered צפיה בהודעה
    מנסיוני בהולנד ובפאב אירי אחד שם וביקור של יום שלם באמסטרדם אני שמח לבשר לך כי לא הפרצוף שלהן מגעיל, לא שטוחות ולא נעליים.
    90% מהאנשים שראיתי שם[גברים+נשים] הם ג'ינג'ים / בלונדינים עם עור לבן, בנות מטר 75+ עם רגליים אגדיות וחיוכים כובשים.
    לדעתי הבנות שם שותות יותר מהבנים, כי אני עד היום זוכר שכשהייתי בדרך החוצה היו שם 2 בנות שיכורות מהתחת שלא הפסיקו לצחוק,
    לזה אתה קורא פחות טובות מישראליות?

רשמתי מה ששמעתי, לי אין מושג מה הולך שם.

משתמש מתחיל
    לייקים
    8
    נקודות
    50

נוו אולי תחזרו לשאלה????

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 15:43.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,009 | הודעות: 8,205,602 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect