זה סתם לידע כללי זה מעניין אותי. אני מנסה להתחיל עם מישהי וניפרדתי אתמול מחברה שלי והיא מכירה אותה ופתאום באמצע השיחה היא שאלה אותי למה ניפרדתי מהאקסית כאילו מחברה שלה (הם לא חברות טובות) זה IOI שהיא שואלת על האקסית ?
זה סתם לידע כללי זה מעניין אותי. אני מנסה להתחיל עם מישהי וניפרדתי אתמול מחברה שלי והיא מכירה אותה ופתאום באמצע השיחה היא שאלה אותי למה ניפרדתי מהאקסית כאילו מחברה שלה (הם לא חברות טובות) זה IOI שהיא שואלת על האקסית ?
|
|
תפסיק לחפש Ioi ותתחיל לגעת בה בלי לפחד לקדם עניינים
ואי שאלתי שאלה תענה ... תאמין לי שאין לי פחד לקדם עיניים ואני סגרתי כמות מכובדת. פשוט אני רוצה לדעת אם זה IOI או לא כי חבר שלי היתווכח איתי זה ההפך מהIOI יענו שניכנסתי לFRIEND ZOON
נערך לאחרונה על ידי SuperP; 28-02-2012 בשעה 19:17.
אם אני יגיד לך שזה לא Ioi זה יעצור אותך?
IOI זה לא מה שהיא אומרת
זה העובדה שהיא בכלל אומרת
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
לאן הפורום הזה התדרדר..?
בכל מקרה, לא. זה לא סימן עניין זה סימן של אי עניין.
היא שואלת כדי לדעת מה הגבול שלך בבנות ומה הפריע לכ בה שנפרדת ממנה בגללו. בגלל שהיא חברה שלה, אז לא משנה מה תגיד, היא תיהיה נגדך ולצידה רק בגלל שהן חברות.
עצה שלי, אל תחשוב על זה בכלל. פשוט זרום. (ובכלל..בכל מה שקורה לך בחיים..פשוט זרום)