|
|
לקבל סרטן, אני לא מראה את זה בכלל אבל שמש מלחיצה אותי..
בקיץ שעבר הייתי כל יום בים, בבריכה וזרמתי והיו צחוקים אבל תמיד היה לי תקוע בראש "הרבה שמש = סרטן עור"
ואין לי עור לבן ולא דברים מסכנים, פשוט יש לי לחץ כזה.
כנ"ל כאבי בטן או ראש חזקים, אני ישר חושב שאולי זה גידול או משהו.
אני ממש דפוק לגבי זה, אולי עוד כמה שנים אני יבין כמה טיפשי זה ואני ישכח מזה.
יש כמה למשל למות (זה בטח לכולם) אני מפחד מאוד מנחשים ולהיות עיוור
....
נערך לאחרונה על ידי SkyLord; 15-07-2013 בשעה 10:44.
הפחד שלי הוא
לראות מישהו שחשוב לי סובל
ולדעת שאין בידי כלים לעזור לו.
והכוונה לעזרה ממשית ולא רק מילות עידוד.![]()
אני ממש מפחדת מהחושך (כן, עדיין) ו... אוקיי זה נשמע ממש מפגר, אבל אני מפחדת שבלוויה שלי לא יהיו האנשים שאני אוהבת ומכירה, שלא יבכו, ושלא יהיה לאנשים מה לכתוב בהספד... אתם לא מבינים, אני חיה בשביל הלוויה שלי, רק בגלל זה אני עושה את כל הדברים שאני עושה, כדי שיוכלו להגיד ״היא תמיד היתה עם חיוך על הפנים ועזרה לכולם״ ואנשים יהנהנו ולא ישמעו את זה בתור משהו שהוציאו מהאינטרנט.
ילדה הזויה, אמא :0
להכנע לנורמות חברתיות ולהתחתן לפני גיל 40 (ברצינות)
נערך לאחרונה על ידי Anonymous; 01-03-2012 בשעה 01:19.
The Pod
אין פחד יותר גדול מזה ידידיי...אין.
להגיע לגיל 30~40 למצוא את עצמך עובד במשהו שאתה שונא (במקרה הרע בעבודת כפיים) כדי להתקיים ולממן את המשכנתא במשך 30 שנה כדי לחיות בדירה מסריחה של 3 חדרים בשכונת מצוקה, את החובות בבנק, את האישה (שנראית כמו משאית תנובה ואתה תוהה אם זה נחשב סקס עם חיות ואתה בעצם זאופיל) ואת הילדים תוך כדי שכולם צועקים עליך ומתלוננים שלא התחתנו עם עשיר\שאבא של הילדים האחרים בבית ספר עשיר ואתה עוד נוסע על אוטובוס\אוטו ישן ומסריח לעבודה ושאתה חתיכת לוזר. אה והבוס שממרר לך תחיים בשעות הפנאי..
תדמיינו טוב טוב את עצמכם במצב כזה ותגידו שאתם לא מרגישים תפחד של החיים שלכם.
אני אומר את זה בשיא הרצינות, התאבדות במצב כזה הוא פתרון לגיטימי.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 01-03-2012 בשעה 21:51.
מפחיד למדי...
ובנוגע לזה ששאל איך לא לחיות חיים כאלה אז ככה תתחיל בלפתוח את הראש גם אם זה נראה הכי מגוחך בעולם ולך עם האמונות שלך והמטרה שלך עד הסוף ואל תפחד ליפול. כי לחיות חיים כמו שציינתי זה סוג של בריחה - הכי קל להיות ממוצע. לא צריך להתאמץ בשביל חיים כאלה זה בא אליך לבד בצורה כזו או אחרת.
משהו שיפתח לך את הראש להתחלה - זמרים, שחקנים וכל מה שאתה חושב שזה ה"חיים הטובים" הוא בעצם חייל במשחק של הגדולים והמלך האמיתי נמצא מאחורי הקלעים.
נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 02-03-2012 בשעה 18:48.
הפחד הגדול שלי הוא שלא אצליח להוציא תעודת בגרות, ואסיים את התיכון בלי חברים לחגוג איתם גיוס, וסתם סיום לימודים.
או בקיצור - להיות לבד אחרי שסיימת ללמוד, שסיימת להיות במסגרת, זה נוראי.
דיון מהנה.
..Everyone Loves You When You're Dead..