נכתב במקור על ידי shelomy201 7 לינקים? עלק 70 נק'.. אם לינק אחד ומהיר ועובד לי אז היית מקבל חוץ מזה ביקשתי גם קראק.. לא שווה לי העלתי את המחיר ל 40 שלחתי שלח ותעלה מוניטין.
נכתב במקור על ידי Smoxer314 שלחתי שלח ותעלה מוניטין. אני מוריד את החלקים אני אבדוק ואגיד עם עובד אם תביא לי קראק תקבל יותר.
להביא לך או שלא רלונטי?
מי שרוצה הפנייה לshareflar שיפנה אלי-מי שלא יודע זה אתה מעלה ואתה מרויח כסף
עומרי ה GTA לא עובד.. וכן תביא לי זה רלוונטי אבל מלינק מהיר ובגירסת התקנה
יש לי מfileflyer הגירסא המלאה ! כמה אתה מציע ?
נכתב במקור על ידי shelomy201 עומרי ה GTA לא עובד.. וכן תביא לי זה רלוונטי אבל מלינק מהיר ובגירסת התקנה לא אמרנו שאתה מחכה לי?
נכתב במקור על ידי DongiS יש לי מfileflyer הגירסא המלאה ! כמה אתה מציע ? 40 נק' נכתב במקור על ידי BRAYEV לא אמרנו שאתה מחכה לי? כן אני מחכה לך.. אבל כמה זמן?
gzuc ,gav nv act kl
נכתב במקור על ידי BRAYEV gzuc ,gav nv act kl מה? יאללה אנשים עדיין צריך!
נכתב במקור על ידי shelomy201 מה? יאללה אנשים עדיין צריך! כתבתי: עזוב, תעשה מה שבא לך
נערך לאחרונה על ידי BRAYEV; 04-03-2012 בשעה 15:45.
נכתב במקור על ידי BRAYEV כתבתי: עזוב, תעשה מה שבא לך כתבתי שאני צריך את זה דחוף אני מחכה אבל כמה זמן זה יקח?
נכתב במקור על ידי shelomy201 כתבתי שאני צריך את זה דחוף אני מחכה אבל כמה זמן זה יקח? האינטרנט המזוין שלי התנתק באמצע ההורדה, אז לא בא לי להוריד שוב, נתתי לך את הלינק, תעשה מה שאתה רוצה..
נכתב במקור על ידי BRAYEV האינטרנט המזוין שלי התנתק באמצע ההורדה, אז לא בא לי להוריד שוב, נתתי לך את הלינק, תעשה מה שאתה רוצה.. אבל גם לי לוקח זמן להוריד את זה.
נכתב במקור על ידי shelomy201 אבל גם לי לוקח זמן להוריד את זה. ....
נכתב במקור על ידי BRAYEV .... מה??
חוקי הפורום