אני מבחין המון בפורום שאנשים מדברים המון על קינו(האמת בעבר דיברו) ושמו עניין על לגעת במקרה. כל אחד יודע למה חייבים קינו.
אך אף אחד לא פתח שום טר'ד לגבי BOOB KINO, אני למשל משתמש בזה כבר שנה שלמה ולפי דעתי זה מאוד נותן לי אינדוקציה לגבי המשיכה. אך לפני שמישהו ישים את הוידאו של סניה שנוגע לחברה שלו בחזה אני לא מתכוון באופן הזה..לפני שאני משתמש בזה, אני חייב לעשות כמה דברים לפני! א' אני אעשה את זה בעיקר אל זאת שאני מעוניין בה, ב' חובה לדבר "בידיים"(אחרת זה לא באמת קינו אלא הטרדה מינית!!!!), ג' שעושים את זה כמו קינו, לא להסתכל ולעשות את זה באמצע שיחה ולא בשום פנים ואופן בסוף המשפט.
הקינו הזה הוא איכותי מאחר והיא ואני יודעים שנגעתי בה אך היא לא סגורה שבאמת היה לי כוונה. עוד זה מעורר בה בתת מודע שיש בנינו משהו(אם היא לא תמשך אליכם תאמינו לי היא תגיד לך "היי נגעת לי בחזה", היא שמה לב לזה).
עכשיו. האם עוד אנשים משתמשים בזה??? ובבקשה, להשים את היוטיוב של סניייה רק פעם אחת, כי רק בפעם הראשונה זה מצחיק.
ולפנייי התגובות! חבר'ה אם אתם לא משתמשים בידים, קודם להתחיל זה נותן לך המון מגע והמון הזדמנויות! חוץ מהזדמנויות, אתה יותר דינמי ויותר נראה, וזה לא הטרדה מינית....
כל אחד מאיתנו נתקע במישהי. בנות עושות את זה המון. לדווגמא! בסרט מועדון קרב, בסצינה המטוס, טיילור נותן את המשפט שבעצם מעצים את מה שאמרתי הנ"ל. "ועכשיו, עניין של הליכות - כשאני עובר, האם להפנות אלייך את הישבן או את המפשעה?"
שמתם לב שלרוב שאתם עוברים(במועדון,פאב סרט וכו) ליד בחורה אתם תביאו את המשפעה ולא את הישבן, אך שתעברו ליד בחור ברוב המקרים תביאו לו את התחת.
בכל מקרה אני לא שום פיקאפ מטורף או מתיימר להיות מטורף. גם לי יש פחד גישה ולפעמים לא יודע מה להגיד.
מה אתם אומרים על הנושא????

ציטוט ההודעה