קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. Kino No Tabi
    על ידי Itushh בפורום אנימה ומנגה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-09-2007, 15:52
  2. ההמלצה השבועית: Kino Oko - Lost Entertainment
    על ידי Shmeel בפורום אלקטרונית
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 01:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 46

boob kino

משתמש מתחיל
    לייקים
    1
    נקודות
    0

ברירת מחדל boob kino

אני מבחין המון בפורום שאנשים מדברים המון על קינו(האמת בעבר דיברו) ושמו עניין על לגעת במקרה. כל אחד יודע למה חייבים קינו.
    אך אף אחד לא פתח שום טר'ד לגבי BOOB KINO, אני למשל משתמש בזה כבר שנה שלמה ולפי דעתי זה מאוד נותן לי אינדוקציה לגבי המשיכה. אך לפני שמישהו ישים את הוידאו של סניה שנוגע לחברה שלו בחזה אני לא מתכוון באופן הזה..לפני שאני משתמש בזה, אני חייב לעשות כמה דברים לפני! א' אני אעשה את זה בעיקר אל זאת שאני מעוניין בה, ב' חובה לדבר "בידיים"(אחרת זה לא באמת קינו אלא הטרדה מינית!!!!), ג' שעושים את זה כמו קינו, לא להסתכל ולעשות את זה באמצע שיחה ולא בשום פנים ואופן בסוף המשפט.
    הקינו הזה הוא איכותי מאחר והיא ואני יודעים שנגעתי בה אך היא לא סגורה שבאמת היה לי כוונה. עוד זה מעורר בה בתת מודע שיש בנינו משהו(אם היא לא תמשך אליכם תאמינו לי היא תגיד לך "היי נגעת לי בחזה", היא שמה לב לזה).

עכשיו. האם עוד אנשים משתמשים בזה??? ובבקשה, להשים את היוטיוב של סניייה רק פעם אחת, כי רק בפעם הראשונה זה מצחיק.
    ולפנייי התגובות! חבר'ה אם אתם לא משתמשים בידים, קודם להתחיל זה נותן לך המון מגע והמון הזדמנויות! חוץ מהזדמנויות, אתה יותר דינמי ויותר נראה, וזה לא הטרדה מינית....
    כל אחד מאיתנו נתקע במישהי. בנות עושות את זה המון. לדווגמא! בסרט מועדון קרב, בסצינה המטוס, טיילור נותן את המשפט שבעצם מעצים את מה שאמרתי הנ"ל. "ועכשיו, עניין של הליכות - כשאני עובר, האם להפנות אלייך את הישבן או את המפשעה?"
    שמתם לב שלרוב שאתם עוברים(במועדון,פאב סרט וכו) ליד בחורה אתם תביאו את המשפעה ולא את הישבן, אך שתעברו ליד בחור ברוב המקרים תביאו לו את התחת.
    בכל מקרה אני לא שום פיקאפ מטורף או מתיימר להיות מטורף. גם לי יש פחד גישה ולפעמים לא יודע מה להגיד.
    מה אתם אומרים על הנושא????

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    80
    נקודות
    1,335
    משפט מחץ
    מי שמאמין שהוא יכול - יכול, מי שלא - כנרא�ה צודק.

חחח מה ?
    boob kino בלה בלה בלה אל תפחדו לגעת בלה בלה בלה אל תשימו את הסירטון של סניה בלה בלה בלה כשאתה עובר ליד גבר אתה מראה לו את התחת וכשאתה עובר ליד בחורה אתה מראה לה את הזין בלה בלה בלה גם לי יש פחד גישה.
    WTF

תסביר את עצמך, העלת נושא שאני אישית לא שמעתי, תסביר אותו מה זה החרא הזה ומה זה קשור ללהראות זין לבחורה ותחת לגבר ?

שלוש מילים, באנגלית:
    what the fuck.
    עזוב אותך בן אדם, אל תכנס כל כך לקטנות. זה כמו שתתחיל לדבר איתי על ההשפעה הפסיכולוגית של כוס בירה ביד שמאל על בחורות במסיבות דאבסטפ בבלגיה.

אם אתה מדבר על להתחכך בבחורה במקריות, זה ממש לא חייב להיות רק בחזה. וממש לא חייב במקריות

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אתה צריך להפסיק לחשוב על דברים הזויים ולהתמקד בתכלס. אחרי שאתה מנשק בחורה אתה עושה לה "BOOB KINO" כמה שפאקינג בא לך אז במקום לשחק בקקה תתמקד בלהגיע למצב שאתה מנשק מישהי ומקדם זאת הלאה.

אה והתאפקתי לא לשים תסרטון של סניה..
    נערך לאחרונה על ידי Tyler Durden; 05-03-2012 בשעה 01:52.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אחי תסביר יותר, רק מהתגובות הבנתי שהקינו הזה הוא כשאתה עובר במקום צפוף ומתחכך בבנות...

תפרט שיהיה לנו מושג על מה אתה מדבר בכלל

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

מוכר, במקור זה של גמבלר, אתם מוזמנים לחפש את ההרצאה שלו בנושא ביוטיוב.
    יש לו שם סידרת הרצאות שהוא העביר ומישהו העלה - Stealth Attraction.

ציטוט נכתב במקור על ידי Tyler Durden צפיה בהודעה
    אתה צריך להפסיק לחשוב על דברים הזויים ולהתמקד בתכלס. אחרי שאתה מנשק בחורה אתה עושה לה "BOOB KINO" כמה שפאקינג בא לך אז במקום לשחק בקקה תתמקד בלהגיע למצב שאתה מנשק מישהי ומקדם זאת הלאה.

אה והתאפקתי לא לשים תסרטון של סניה..
    זה כלי שאמור לבנות משיכה, לא נגיעה בחשאי כמו סוטה.
    המטרה בנגיעה הזאת היא לא הנגיעה עצמה, אלא מה שזה יוצר אצל הבחורה.
    נערך לאחרונה על ידי .Mojo; 05-03-2012 בשעה 18:41. סיבה: ככה
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

קינו זה לא לגעת בטעות.
    וזה נכנס לאוסף הפוסטים המגוחכים של הפורום שלי.. מזל טוב, אתה ממוקם ליד זה ששאל אם אחותו עושה לו IOI.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    גורו פיטקה
    לייקים
    146
    נקודות
    3
    משפט מחץ
    when you wanna succeed as bad as you wanna breath, then you'll be successful

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    קינו זה לא לגעת בטעות.
    וזה נכנס לאוסף הפוסטים המגוחכים של הפורום שלי.. מזל טוב, אתה ממוקם ליד זה ששאל אם אחותו עושה לו IOI.
    ​אתה חייב להביא לי קישור!!!

משתמש מתקדם האוואטר של .Mojo
    לייקים
    91
    נקודות
    75
    משפט מחץ
    Be yourself.

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    קינו זה לא לגעת בטעות.
    הכוונה היא לגעת בכוונה, אבל שזה יראה כמו טעות.
    לא יודע עד כמה זה טוב או עוזר, אבל סתם שתדעו שמישהו "המציא" דבר כזה.
    .Imagine a VERY HOT HALF NAKED GIRL, right... here

משתמש משקיע האוואטר של OverPowered
    שם פרטי
    ניק
    לייקים
    691
    נקודות
    6
    משפט מחץ
    You know what your problem is... I'm too good looking

OMG
    זה הפוסט הכי מפגר ששמעתי, BOOB פאקינג קינו זה הטרדה מינית.
    חלאס להמציא קינו עלק, אז איך קוראים לזה שאני נוגע לה בשיער? HAIR KINO? ASS KINO? NOSE KINO?
    מה אתם גייז "לגעת בטעות" עלק, פשוט משגע אותי הטמטום שאנשים ממציאים לעצמם כדי לנחם את האגו המזויף שלהם,
    זה שאתה לא מצליח להשיג ת'בחורה זה אחד, זה שאין שום סיכוי שהיא תיתן לך לגעת לה בציצי זה שתיים, זה שלגעת לה באמצע השיחה בשפיץ של החזיה כך שהיא לא תרגיש זה פאטתי ועלוב.

ומצטער על ההתפרצות הילדותית, פשוט האשכול הזה כל כך מטומטם והנושא שהוא מעביר עוד יותר מטומטם שאין מה להגיד.

אגב קראתי שמישהו כאן אמר בתגובות שזה אמור ליצור משיכה ולא להיות סוטה,
    בנאדם פה תהיה איתי הגיוני.
    איך בדיוק נגיעה באמצע שיחה בציצי של בחורה, אמור ליצור משיכה? זה אמור ליצור הרתעה, היא תריץ לעצמה מחשבה אחת בראש.
    "זה היה בטעות או לא"
    אם הילד יעשה את זה באמת בטעות או ממש בחשאיות, יפה עברת את מבחן ההטרדה המינית.
    אם לא, היא תשתגע.

מה שכן, חירמון יתר זה לא יעשה לך ואחרי ש"בטעות" תיגע לה בחזה זה לא יצור אפילו משהו שקשור לדבר הזה שקוראים לו "משיכה".
    נערך לאחרונה על ידי OverPowered; 06-03-2012 בשעה 14:51.

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

well said overpowered, מישהו היה צריך להגיד את זה...

ותעשו טובה, תביאו את הקישור לילד שחושב שאחותו עושה לו IOI, זה אמיתי?

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

אגב יש באמת דבר כזה BOOB KINO וזה משהו שלמדתי דווקא ממישהו טבעי שהסתובבתי איתו לפני כמה שנים, אבל יש תנאים מאוד מסויימים איך לעשות את זה, למי לעשות את זה ובאיזה מצב לעשות את זה ואחרי מה לעשות את זה..ועד כמה צריך להיות מסטול בשביל לעשות את זה

מה שכן זה לא טכניקה לסארג'ים עם כובעים בעזריאלי אלא יותר משו לזרימה

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    תומר
    לייקים
    59
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אין לא יכול, יש לא רוצה!

אגב יש באמת דבר כזה BOOB KINO וזה משהו שלמדתי דווקא ממישהו טבעי שהסתובבתי איתו לפני כמה שנים, אבל יש תנאים מאוד מסויימים איך לעשות את זה, למי לעשות את זה ובאיזה מצב לעשות את זה ואחרי מה לעשות את זה..ועד כמה צריך להיות מסטול בשביל לעשות את זה

אל תשכח מאיפה צמחת ומי היית לפני שהכרת את הפורום הזה שתנהל בסטה בשוק של הוליווד

משתמש מתחיל
    לייקים
    76
    נקודות
    50

אחי תפרט, תביא קצת מידע.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי Millionaire צפיה בהודעה
    אל תשכח מאיפה צמחת ומי היית לפני שהכרת את הפורום הזה שתנהל בסטה בשוק של הוליווד
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחי מה עישנת מזה היציאה הזאת שדפקת עכשיו
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מי הייתי לפני שהכרתי תפורום הזה? הייתי מלך זה מי שהייתי עכשיו אני אלוהים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח מה אתם משחקים אותה גורואים ועוד גורואים -שלי- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לכו לישון בעמידה

אל תדאג אין על הבסטה שלי יש שם הנחה מיוחדת למליונרים

ואם תתנו לי גישה לפורום מתקדמים אפרסם שם דברים שאתם לא תאמינו חח בואו נגיד את זה ככה אני שומר לעצמי המון מידע כבר שנים על גבי שנים שאשמח לשתף אותו לפני שאלך. אבל לא כאן.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:29.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,824 | הודעות: 8,204,417 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect