קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 17-01-2011, 15:21
  2. מי רוצה להרוויח 1500 נק' מהר ובקלות?
    על ידי UnNick בפורום דיבורים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 17-12-2009, 23:41
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 24-11-2008, 07:59
  4. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 17-10-2007, 15:33
  5. מי רוצה לשחק גאן באונד? ולעזור לי לעלות מהר :ס
    על ידי OzzY בפורום משחקי פעולה וספורט כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 13-12-2006, 16:23
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

רוצה להתחבר מהר לאנשים

ברירת מחדל רוצה להתחבר מהר לאנשים

לפני שאני אציג את הבעיה אני אתן רקע קצר על אצמי - אני בן 17 יש לי ביטחון אני מודע ליתרונות שלי וגם לחולשות שלי, אני בנאדם שהוא חברותי ומצחיק.

אבל יש לי בעיה, ביסוד שלי אני ביישן ולוקח לי זמן להתחבר לאנשים וליצור יחסי קירבה איתם.
    אני רוצה שתהיה לי את היכולת ישר להתחבר לאנשים ולהראות להם את הצדדים הטובים שאני יודע שיש בי ויש בי.
    זה חשוב לי במיוחד לקראת הצבא, שם צריך בכל מיני גיבושים (יש לי עוד זמן לזה אבל בכל זאת) להראות שאני חברותי וכל מיני כאלה דברים.
    מה אתם ממליצים לי לעשות? איך לשפר את המיומנות הזאת?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    הקיפוד העוקץ
    לייקים
    455
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    קח נקודה למחשבה: .

מה הבעיה תתקשר לספק אינטרנט שלך תעלה למהירות 100 מגה... ככה תתחבר מהר מאוד לפייסבוק.
    אם לא הבנת לאן ההומור שלי חותר, כוונתי היא שעליך להיות יותר ספציפי.

לרצות להתחבר עם אנשים יותר מהר זה כמו לרצות לעשות כסף מהר יותר.. אומנם מטרות יחסית מדידות אך לא בהכרח מעשיות ברגע זה ממש.

מה זה להתחבר עם אנשים מבחינתך? (הגדר פעולות, אמירות, תגובת האנשים, תגובתך וכו').
    מה זה מהר מבחינתך? (תוך כמה זמן? מהר ביחס למה?).
    מה אתה רוצה להשיג מעצם כך שאתה מתחבר מהר עם אנשים? (אולי זה לא הכי טוב? ככה יש לך יותר מחוייבויות לדעתי).
    מה זה "יחסי קירבה" מבחינתך? תאר מצבים שאתה רוצה להגיע אליהם עם הבן אדם שמולך (כמו להתחיל לצאת בסופי שבוע עם הבן אדם שהרגע הכרת, למשל).

לגבי היכולת להראות לאנשים את הצדדים הטובים בך, אם למדתי משהו בקשר לזה הוא שאתה שקוף והאנשים הם המראה שלך, גם אם אתה מנסה מאוד להסתיר את תכונותיך, זה לא יעזור כי אתה כמו שקוף. גם אם אנשים לא מזהים באופן מודע את הצדדים הטובים והלא טובים שבך, הם מרגישים אותם.

לגבי זה אתה פשוט יכול לעשות ניסוי קטן, גש לבחורות רנדומליות ובדוק כיצד הן מגיבות כשאתה ניגש אליהן, בעיקר מהי התגובה הראשונית. אם הבחורה מגיבה בהיסוס, זה בגלל שאתה בעצמך היססת או שאתה הססן באופן כללי, אם הבחורה מגיבה בתוקפניות, זה כנראה בגלל שאתה תוקפני, במצב רוח מרוגז או מבואס בעצמך, אם הבחורה הגיבה בחיוב וזרמה לגמרי, כנראה שאתה נמצא במוד קליל וחיובי.. כנ"ל לגבי אותם אנשים שאתה רוצה להתחבר אליהם, ע"י כך שתבדוק את התגובות שלהם ותקרא אותם, אתה למעשה תוכל לקרוא את עצמך באופן טיפה יותר אובייקטיבי ולא לפי מה שאתה חושב. זה מאוד מעניין ברגע שאתה קולט את הפרנציפ, זה מקנה לך סוג של שליטה ובקרה על ה"ווייב" שאתה נמצא בו.

אגב, יכול להיות מאוד מועיל אם תמנה את הצדדים הטובים שבך, בגלל שזה בריא לציין אותם לעצמך מפעם לפעם וגם בגלל שאולי כך הגולשים יוכלו לתת לך רעיונות מקוריים להביא את התכונות הטובות שבך לידי ביטוי, בלי קשר לאנשים אלא פשוט מתוך הרגל.

שבוע טוב

עריכה
    - שים לב שקיים מידע שאולי יכול לעזור לך בלינקייה.
    - הגורל רצה ובדיוק בחור תותח מהפורום שלנו פירסם את הפוסט הבא שאולי יכול לדבר אליך, בדוק אותו.
    נערך לאחרונה על ידי XsonicX; 05-03-2012 בשעה 11:04.

משתמש כבוד האוואטר של Mr. Ingidao
    שם פרטי
    Dror
    לייקים
    119
    נקודות
    33,663
    פוסטים בבלוג
    2
    משפט מחץ
    אם אלף מילים לא יפיקו תקווה תראה מה שתיקה אחת שווה

תכריח את עצמך.
    תזרוק את המוח שלך לפח יחד עם כל המחשבות המפגרות שלו ותתחיל לעשות דברים
    תשתגע, תהפוך להיפר אקטיבי, תשתכר
    תצא לרחוב והבנאדם הראשון שתראה בלי הבדל דת גזע או מין תשאל אותו בחיוך רחב איך עובר עליו היום ו/או איזה מעשה טוב הוא עשה היום
    אחרי שתרגיש את הפרפרים האלה בליצור קשר עם זר - אתה תעשה את זה עוד 10 פעם ותבין
    תבין שזה כזה לא בעיה להכיר חברים ולפתח את המעגל הסוציולוגי שלך

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

פשוט וקל. תתגייס ליחידה קרבית. הכל יבוא וישתפר לבד. מנסיון. יהיה לך קל הרבה יותר להתחבר לאנשים, יהיה לך קל יותר להתחיל עם בנות, והבטחון העצמי שלך יעוף לשמיים. שוב אני אומר, מנסיון.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    פשוט וקל. תתגייס ליחידה קרבית. הכל יבוא וישתפר לבד. מנסיון. יהיה לך קל הרבה יותר להתחבר לאנשים, יהיה לך קל יותר להתחיל עם בנות, והבטחון העצמי שלך יעוף לשמיים. שוב אני אומר, מנסיון.
    יש בהודעה הזאת הצעה ומשהו יותר גדול שמסתתר פה,דרך חיים חדשה.
    כן כן,למה שלא תבחר דרך חיים חדשה דרך באיזה
    שהוא תחום שתבחר לעצמך?(אני לא מדבר על דרך החיים הספציפית הזאת,אבל גם זה אופצייה!)
    אבל זה צריך להיות אישי!כל דרך חיים בסוף מזכה אותך בביטחון עצמי,אתה רק צריך לבדוק איזה הכי מתאימה לך אישית,ואז החיים נהיים קלים יותר,יש כיוון בחיים,וזה כבר אומר משהו.

מורחקים
    לייקים
    270
    נקודות
    5

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בלי להעליב אבל רוב הקרביים שיצא לי לפגוש היו סמרטוטים של בחורות שכל ילד בן 15 יכול להביא בהן בלי להתאמץ. אנשים שלא מפחדים לקבל דקירה מערבי אבל כשהם רואים מישי שנראית לא משו מיוחד הם שוברים תראש איך להרשים אותה ומתחננים אליה כאילו היא מינימום אלילה יוונית..ומכוסיות אמיתיות הם בכלל מפחדים ומעולם לא נתקלו בכאלה וחושבים שהן קיימות רק בפורנו.

כמובן שהכרתי כמה שהם ההפך שדי עשו תמוות לביישנים וחנונים ביחידה שלהם חחחחח בגללם הם פאקינג עזבו. אבל הרוב הם לא היו...

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני דווקא מכיר את הרוב שני, אלה הם החברים שלי ואני. כולם אצלי בחברה שפיצים אחד ואחד, ואת כולם אני מעריך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:31.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect